Ecole Ritz Escoffier

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Pioneer av modern mat, Auguste Escoffier var den första chefskock på Ritz Paris.

École Ritz Escoffier hyllar sänder sedan 1988 med noggrannhet och passionen värden som var kära till honom:

professionalism,

kreativitet,

Forskning of Excellence.

Ecole Ritz Escoffier_ © Alban Couturier (32)

Ritz Escoffier School © Alban Couturier

Bli internationell benchmark, skolan bildar en vänlig atmosfär chefer i morgon. För sin nyöppning, skolan presenterade en ny plats för att upptäcka fransk gastronomi i all sin glans.

Kombinerar tradition, kvalitet och modernitet, Ecole Ritz Escoffier erbjuder diplom kurser ges på engelska och franska för nybörjare, att utbilda eller perfekt sig i kulinarisk konst.

Sedan lära sig grunderna till Haute Cuisine, genom utveckling av teknik och kulinariska kunskaper, cheferna i morgon lära sig de färdigheter avgörande för deras yrke. Rika upplevelser i stora franska hus eller internationellt, vårt team av kockar och experter sätter sina talanger till professionella studenter på alla nivåer.

Bortom recept och tekniker, de lär sig att förstå all subtilitet av en produkt eller en smak och är ambassadörer för en konst ständigt pånyttfödd.

Ständigt anpassa lektioner, École Ritz Escoffier syftar till att ingjuta en känsla av mod och kompetens.

Ecole Ritz huvud Escoffier_Cuisine © Vincent Leroux (2)

Ecole Ritz Escoffier Kitchen master © Vincent Leroux

Den nya kök Ritz Escoffier School

Ett koncentrat av komfort och innovation.

Tänkte av Chiefs och Utbildningsutskottet har skolan utrustning av den senaste generationen, perfekt för att utforska alla de metoder för matlagning och bakning.

En ökad kapacitet: två laboratorie kök och bakverk för bekvämligheten av studenter och optimala inlärningsförhållanden.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Franska

Se Certifikater » Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:


Diplom i fransk gastronommästare

Campusstudier Heltid 24 veckor September 2019 Frankrike Paris

Ett diplom som representerar den mest omfattande träningen på vår skola, kombinerar alla våra stora kurser: Fransk mat - Introduktion, Avancerad nivå och Överlägsen nivå och franskt bakverk Inledning, Avancerad nivå och Överlägsen nivå [+]

Ritz Escoffier Culinary Arts Diploma

Ett diplom som representerar den mest omfattande träningen på vår skola, kombinerar alla våra stora kurser: Fransk matlagning - Introduktion, Avancerad nivå och Överlägsen nivå och franska bakverk Introduktion, Avancerad nivå och Överlägsen nivå. Ritz Escoffier Culinary Arts Diploma delas ut efter slutförandet av samtliga sex nivåer i kursen. Trainees arbete inspekteras regelbundet och en tentamen hålls i slutet av varje nivå.

Ecole Ritz Escoffier © Alban Couturier Utbildningsmål:

assimilera tekniker för att respektera och värdera matprodukter, förbereda och laga mat enligt franska traditionella och moderna savoir-fairemaster tekniker och lära sig optimal användning av utrustningutveckla kreativitet genom tolkning av existerande recept och skapande av nya receptorganisera arbete och hantera tidupptäck nya trender... [-]

Diplom i franska köket

Campusstudier Heltid 12 veckor February 2019 Frankrike Paris

Denna kurs innehåller tre nivåer dedikerade till att lära grunderna i franska köket och är utformad för nybörjare, vare sig de är entusiaster eller ambitiösa proffs. [+]

franska köketNivå 1: Introduktion

Denna kurs är avsedd att lära grunderna i franska köket och är utformad för nybörjare, oavsett om de är entusiaster eller ambitiösa proffs.

Utbildningsmål:

Lär dig de grundläggande hygien- och säkerhetsreglerna i köketBörja lära dig om franskt kökMaster grundläggande kulinariska färdigheterMästare klassiska knivkompetens och skärningarBli bekant med traditionell matlagningsteknik

Varaktighet: 5 veckor

Totalt antal timmar: 175 timmar

Pris: € 10500

Nivå 2: Avancerad

Denna kurs är inriktad på förbättring av matlagningsteknik och kunskap. Utformad för mellanliggande praktikanter: personer som har genomfört kursen "Introduktion".... [-]


Diplom i franska bakverk

Campusstudier Heltid 12 veckor January 2019 Frankrike Paris

Denna kurs innehåller tre nivåer dedikerade till att lära grunderna i franska bakverk och är utformad för nybörjare, oavsett om de är entusiaster eller ambitiösa proffs. [+]

KonditorivarorNivå 1: Franskt konditori - Inledning

Utbildning inriktad på grunderna i franska bakverk och utformade för nybörjare: framtida proffs eller entusiaster.

Utbildningsmål:

Lär dig de grundläggande hygienreglerna och säkerheten i konditorietBörja lära dig om franska bakverkBehöva grunderna i att arbeta med en rörväskaLär dig att göra kex och ofyllda kakorBli bekant med grundläggande degar, krämer och vanilter

Varaktighet: 5 veckor Totalt antal timmar: 175 timmar Pris: € 8900 Ecole Ritz Escoffier Desserter © Alban Couturier

Nivå 2: Franskt bakverk - Avancerad nivå

Utbildning fokuserat på förbättring av bakverksteknik. Designad för praktikanter på mellannivå: personer som har genomfört kursen "Introduktion till franska bakverk".... [-]


Viennoiserie och bröd rullar träning

Campusstudier Heltid 3 dagar March 2019 Frankrike Paris

Utbildning inriktad på att behärska de viktigaste teknikerna Viennoiserie och brödrullar, en berömd fransk färdighet. [+]

Viennoiserie och Bread Rolls Training Utbildning inriktad på att behärska de viktigaste teknikerna Viennoiserie och brödrullar, en berömd fransk färdighet.

Ecole Ritz Escoffier Produits sucrés © Alban Couturier

Utbildningsmål:

Behärska de viktigaste hemligheterna av Viennoiserie recept (croissanter, brioches, etc.) Upptäcka teknikerna för knådning, formning och brödtillverkning Behärska jäsningen Upptäcka ingrediensens viktigaste roll Upptäcka och optimera produktionen av brödrullar

Detta träningsprogram lärs av kockarna till Ecole Ritz Escoffier och Ritz Paris. "Viennoiserie and Bread Rolls" certifikat beviljat i slutet av träningen.... [-]