Läs den officiella beskrivningen

För nästan 50 år, GOBELINS har l'école de l'image varit en global referens inom digital kommunikation, interaktiv design och underhållning. Känd som en av de bästa skolorna i världen, GOBELINS erbjuder kurser i fotografi, animerad Filmmaking, 3D-animering, Motion Design och konsolspel.

GOBELINS har l'école de l'image utvecklat en rad program och internationella tjänster för att tillgodose behoven hos internationella studenter, yrkesverksamma, skolor, företag, festivaler och även kulturella tjänster ambassader.

ANIMATED Filmskapande

4 år på heltid: Denna kurs tillåter eleverna att behärska både traditionella och digitala animeringsteknik (2D och 3D) efter professionella metoder i animationsstudion förhållanden, ge alla elever att fånga varje steg av film konstruktion och produktion samt gradvis utrusta dem med alla färdigheter förväntas kunna arbeta på en lång funktion.

3D-animering

1 års heltidsstudier: Avancerad program i 3D Character Animation som har konferenser av internationella animation och videospel experter, produktion av en enskild demo rulle och tre månaders praktik med en träningsrapport ska skrivas. Denna kurs är en möjlighet att utveckla yrkesskicklighet nivå i regi, skådespeleri och rörelse.

FOTOGRAFI

3 år på heltid: ge alla elever att förvärva hög nivå kreativa och tekniska färdigheter, som lärs ut i samband med experter från olika metoder så att eleverna får yrkesmässiga prestationer kvalitet. Utbildning genomförs i olika format: konventionella lektioner, konferenser, kärnämnen och workshops teman kring publicitet, Matfotografi, mode, skönhet och arkitektur.

MOTION DESIGN

1 års heltidsstudier: Breddning elevernas färdigheter i ett område alltmer eftertraktade av professionella: rörelse design. Detta fält gör det möjligt att utforma och skapa kommunikation som är anpassade till mobilstöd och nya kommunikationsutrymmen, att organisera meddelanden genom att kombinera de tre vektorerna Motion Design: animerade bilder, typografi i rörelse och ljuddesign.

TV-SPEL

1 år Specialized magisterexamen: "Interactive digitala upplevelser" programmet utformades med CNAM / ENJMIN, är den första i sitt slag i Frankrike. Styrkan i detta program är att det förbereder hög nivå ingenjörer, grafiska formgivare och IT-specialister för att bli experter på design och skapande av spel för mobiler, surfplattor, sociala nätverk, terminaler och anläggningar.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Franska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

GOBELINS - L'école de l'image

Med utgångspunkt i sin erfarenhet och världsrykte inom karaktär animation, GOBELINS tänkt en specialiserad yrkesutbildning i 3D karaktär animation Wich Profils är höga ef ... [+]

Med utgångspunkt i sin erfarenhet och världsrykte inom karaktär animation, GOBELINS tänkt en specialiserad yrkesutbildning i 3D karaktär animation som profiler hög efterfrågas. Detta program har byggts med hjälp av instruktörer som kommer från de bästa 3D-animation studios och innehåller praktiska övningar för att behärska riktning, rörelser och agerar färdigheter.

Programmet omfattar även konferenser från internationella animation och videospel experter, produktion av en demo rulle, en professionell praktik och en slut-på-träningsrapport.

Detta program har en stark internationell inriktning med deltagare från hela världen.

ämnen som undervisas verkande Rörelse: gravitation och vikt Animation stilar: från realism till tecknad Karaktär Animation: människor, djur och toons Läppsynk 3D Layout De olika 3D-animering tekniker: metodologi och praktik Konferera vid internationella animation experter Produktion av en enskild demo rulle visa upp studentens animation färdigheter KOMPETENS Kunskaper 3D karaktär animation (mänskliga karaktärer, djur, realist stil, tecknad film, etc.) Kreativitet när det gäller animering TILLGÅNGAR Specialisering utbildning i 3D Character Animation. Internationellt fokus med deltagare från hela världen internationella instruktörer på hög nivå Praktiska praktiska övningar med höga halter av pedagogiska progression så att deltagarna kan nå en professionell nivå av 3D-animation och få nya karriärmöjligheter. Deltagande i FMX, en av de största europeiska konferenser för 3D-animering proffs 2-månaders praktik med en träningsrapport ska skrivas. Produktion av en demo rulle, särskilt användbart i den professionella världen och för jobbsökande Målgrupp ... [-]
Frankrike paris
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

GOBELINS - L'école de l'image

... [+]

[-]
Frankrike paris
September 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Exercices des étudiants Animateurs de personnages 3D de GOBELINS

NEBULA - Animation Short Film 2014 - GOBELINS

Oktapodi - Animation Short Film - GOBELINS

WILDFIRE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

MADE IN CHINA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

AMA | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

SHUDŌ | Animation Short Film 2015 - GOBELINS

LE DERNIER JOUR D'UN CONDAMNE | Animation Short Film 2015 - GOBELINS