GOBELINS - L'école de l'image

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

För nästan 50 år, GOBELINS har l'école de l'image varit en global referens inom digital kommunikation, interaktiv design och underhållning. Känd som en av de bästa skolorna i världen, GOBELINS erbjuder kurser i fotografi, animerad Filmmaking, 3D-animering, Motion Design och konsolspel.

GOBELINS har l'école de l'image utvecklat en rad program och internationella tjänster för att tillgodose behoven hos internationella studenter, yrkesverksamma, skolor, företag, festivaler och även kulturella tjänster ambassader.

ANIMATED Filmskapande

4 år på heltid: Denna kurs tillåter eleverna att behärska både traditionella och digitala animeringsteknik (2D och 3D) efter professionella metoder i animationsstudion förhållanden, ge alla elever att fånga varje steg av film konstruktion och produktion samt gradvis utrusta dem med alla färdigheter förväntas kunna arbeta på en lång funktion.

3D-animering

1 års heltidsstudier: Avancerad program i 3D Character Animation som har konferenser av internationella animation och videospel experter, produktion av en enskild demo rulle och tre månaders praktik med en träningsrapport ska skrivas. Denna kurs är en möjlighet att utveckla yrkesskicklighet nivå i regi, skådespeleri och rörelse.

FOTOGRAFI

3 år på heltid: ge alla elever att förvärva hög nivå kreativa och tekniska färdigheter, som lärs ut i samband med experter från olika metoder så att eleverna får yrkesmässiga prestationer kvalitet. Utbildning genomförs i olika format: konventionella lektioner, konferenser, kärnämnen och workshops teman kring publicitet, Matfotografi, mode, skönhet och arkitektur.

MOTION DESIGN

1 års heltidsstudier: Breddning elevernas färdigheter i ett område alltmer eftertraktade av professionella: rörelse design. Detta fält gör det möjligt att utforma och skapa kommunikation som är anpassade till mobilstöd och nya kommunikationsutrymmen, att organisera meddelanden genom att kombinera de tre vektorerna Motion Design: animerade bilder, typografi i rörelse och ljuddesign.

TV-SPEL

1 år Specialized magisterexamen: "Interactive digitala upplevelser" programmet utformades med CNAM / ENJMIN, är den första i sitt slag i Frankrike. Styrkan i detta program är att det förbereder hög nivå ingenjörer, grafiska formgivare och IT-specialister för att bli experter på design och skapande av spel för mobiler, surfplattor, sociala nätverk, terminaler och anläggningar.

Platser

paris

Gobelins - École de l'Image

Address
73 boulevard Saint-Marcel
75013 paris, Île-de-France, Frankrike