IFALPES - Institut Francais des Alpes

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

IFALPES - språkskola i franska Alperna vid stranden av sjön Annecy mer än 20 års erfarenhet i att undervisa franska som främmande språk. Vårt center är liten. Du är inte förlorat, och våra lärare kommer alltid att vara tillgänglig för dig. IFALPES är en 15 minuters promenad från stadens centrum. Skolan ligger i samma byggnad som IPAC School of Management. Från 170 till 200 vuxenstuderande från 50 länder varje månad kommer att lära sig franska i IFALPES. I en trevlig atmosfär, kan du kombinera studier av det franska språket i Frankrike i Alperna och njuta av kultur och natur i bergen och sjöarna.

Boende

Boende tjänst IFALPES åtar sig att matcha din typ av boende enligt dina önskemål för hela perioden av din vistelse.

I familjen: med frukost eller halvpension, en delad lägenhet med andra studenter studio Studentboende Residence ligger i stadens centrum eller nära den. Från skolan till alla bostadsorter kan nås med buss, cykel eller till fots.

Alla boende är bokade från söndag till lördag.

Kostnad för tjänster för urval och bokning av boende Betalningar Agency är 40 € för varje elev för en vistelse på mindre än en månad och 70 € för en vistelse längre än en månad. Att reservera en bostad måste göra en förskottsbetalning på 200 €. Betalning tjänster rekryteringsföretag bostäder dras från kontant och förskottsbetalning balans (160 € eller 130 €) avgår som betalning av 1st månads hyra. Resebyråtjänster för val av bostäder betalas vid varje byte av bostad (40 €)

Hur är ankomsten?

Oavsett var du bor - en fransk familj eller i en lägenhet - det är bra att organisera din ankomst, informera i förväg familjen eller hyresvärden / studentboende på datum och tid för din ankomst.

Platser

Annecy

IFALPES

Address
IFALPES
42, Chemin de la Prairie

74000 Annecy, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike
Telefon
+33 4 50 45 38 37