Läs den officiella beskrivningen

IFALPES - språkskola i franska Alperna vid stranden av sjön Annecy mer än 20 års erfarenhet i att undervisa franska som främmande språk. Vårt center är liten. Du är inte förlorat, och våra lärare kommer alltid att vara tillgänglig för dig. IFALPES är en 15 minuters promenad från stadens centrum. Skolan ligger i samma byggnad som IPAC School of Management. Från 170 till 200 vuxenstuderande från 50 länder varje månad kommer att lära sig franska i IFALPES. I en trevlig atmosfär, kan du kombinera studier av det franska språket i Frankrike i Alperna och njuta av kultur och natur i bergen och sjöarna.

Boende

Boende tjänst IFALPES åtar sig att matcha din typ av boende enligt dina önskemål för hela perioden av din vistelse.

I familjen: med frukost eller halvpension, en delad lägenhet med andra studenter studio Studentboende Residence ligger i stadens centrum eller nära den. Från skolan till alla bostadsorter kan nås med buss, cykel eller till fots.

Alla boende är bokade från söndag till lördag.

Kostnad för tjänster för urval och bokning av boende Betalningar Agency är 40 € för varje elev för en vistelse på mindre än en månad och 70 € för en vistelse längre än en månad. Att reservera en bostad måste göra en förskottsbetalning på 200 €. Betalning tjänster rekryteringsföretag bostäder dras från kontant och förskottsbetalning balans (160 € eller 130 €) avgår som betalning av 1st månads hyra. Resebyråtjänster för val av bostäder betalas vid varje byte av bostad (40 €)

Hur är ankomsten?

Oavsett var du bor - en fransk familj eller i en lägenhet - det är bra att organisera din ankomst, informera i förväg familjen eller hyresvärden / studentboende på datum och tid för din ankomst.

Programmen undervisas på:
  • Franska

Skolan erbjuder också:

Kurser

IFALPES - Institut Francais des Alpes

Eleverna arbetar med att förbättra sin grammatik och ordförråd samt skriftlig och muntlig förståelse. En betoning görs på att kommunicera på franska. ... [+]

Eleverna arbetar med att förbättra sin grammatik och ordförråd samt skriftlig och muntlig förståelse. En betoning görs på att kommunicera på franska. De kommer också att studera franska kulturen och kommer att delta i olika aktiviteter under sina lektioner: vin och ostprovning, besök på lokala marknader osv ..

Den IFALPES boendet hittar den mest lämpliga typen av bostäder för att matcha ditt val. Homestays, delas lägenheter, studios eller sovsalar som ligger i centrum eller i stadens utkanter. Från skolan, de är tillgängliga med buss, cykel eller till fots.

Enkelrum i värdfamilj halvpension Enkelrum i värdfamilj med frukost Studentboende Enskilda studior eller lägenheter Delade lägenheter ... [-]
Frankrike Annecy
Öppen antagning
Heltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

IFALPES Summer in Annecy, France

IFALPES Winter in Annecy, France