ISTEC

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

10 goda skäl att välja ISTEC

  • För att effektivt förbereda näringslivet - Den internationella händig med över 80 partneruniversitet på alla kontinenter - Försäkring personlig support - Myllrande genom dynamiska föreningar - A modulära tränings väg som du bygger enligt dina önskemål och projekt - Många professionella inriktningar - En expertis på över 50 år i högre utbildning - En skola i hjärtat av Paris njuter en plats i en stor europeisk ekonomiskt område - Business Network partners och mäktiga Akademiker - garanterat anställbarhet!

I hjärtat av en stor europeisk ekonomiskt område

Den ISTEC ligger i hjärtat av en historisk distriktet i Paris, nära Canal Saint-Martin och nära den kulturella centrum Villette. Dess läge i ett större europeiskt ekonomiskt nav: Paris och dess region, tillät ISTEC att utveckla ett nätverk av partnerföretag och delaktiga i livet och utveckling av skolan. Studenter för sina praktikplatser och deras uppdrag i bolag, direkt dra nytta av denna strategiska läge.

Som en del av ett samarbete med IGS-koncernen, är ISTEC ligger på campus, på 12 rue Alex Parodi i 10: e arrondissementet i Paris och har en trevlig arbetsmiljö, moderna och ändamålsenliga krav på infrastruktur teknik av XXI århundradet. Tusentals studenter från olika program och nationaliteter går dit för att också dela gemensamma projekt och utbildare.

Campus Jemmapes: Dessutom har ISTEC annat campus tillägnad det, som ligger längs Canal St Martin, 5 minuters promenad från den första Campus rue Alex Parodi. Förutom de klassrum, föreläsningssalar, seminarierum, mötes- och avkoppling, omfattar Campus: - Centrum för studier och forskning i ISTEC - CERI - partnerskapen tjänster och affärsrelationer, - den Alumni Association, - Kansliet studentföreningar.

Detta campus, i en historisk industribyggnad, är fullt möblerad i en anda av "internationell resa".

Platser

paris

Address
ISTEC
HIGHER EDUCATION IN BUSINESS AND MARKETING
12, rue Alexandre Parodi

75010 paris, Île-de-France, Frankrike