Institut Europeen De Francais

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Klicka på bilden för att få ett omedelbart online offert och boka nu!

Betingelser:
Giltig för kurser till 31.12.2018

Institut Européen de Français är en fransk skola i Montpellier som syftar till att erbjuda högsta standard för undervisning till sina studenter genom personlig uppmärksamhet, professionalism, kvalitet, i en vänlig och trevlig atmosfär. Eftersom varje person är unik arbetar vi för att ge var och en unika upplevelser i södra Frankrike som människor kan minnas för alltid.


Vårt uppdrag

«För att gynna möten, interkulturell utbyte och självupptäckt, tack vare en studie på språk och kultur i Montpellier.»


Våra värderingar

Personlig uppmärksamhet

Eftersom varje person är unik, från den första kontakten, ska vi styra och rikta dig till den vistelse som är mest anpassad till dina behov och önskemål. Före, under, men även efter din vistelse lägger vi särskild uppmärksamhet åt din tillfredsställelse. Oavsett din förfrågan gör vi vårt yttersta för att svara så mycket som möjligt på dina förväntningar.


En vänlig och familjär atmosfär

Beläget i två av de vackraste herrgårdarna i staden, har vår franska skola rymliga och ljusa klassrum. Eftersom vi vet vad som går "på resan" betyder vi att vi, tack vare vårt professionella team, garanterar att du kommer att känna dig trygg. Låt magiken i mötet göra sitt arbete.

Professionalism

Våra lärare är alla högkvalificerade specialister för att undervisa franska som främmande språk. Deras erfarenheter i Frankrike och, för majoriteten, utomlands, tillåter dem att bättre förstå dina behov, medan hela tiden lyfter fram det bästa av dig själv.


Kvaliteten på vår service

Kvalificerad av franskspråkiga kvalitetsmärkning, Högskoleverket, Forskning och Kultur, Kommunikation och Utrikesdepartementet samt andra erkännanden i Frankrike och utomlands är vårt institut en av de bästa franska skolorna i Frankrike.

IEF är också en fransk skola med

  • Mer än 1300 studenter och över 40 olika nationaliteter i genomsnitt varje år
  • Minst 5 nivåer hela året
  • 5 permanenta lärare och mer än 10 deltidslärare
  • 13 fullt utrustade, rymliga och ljusa klassrum
  • I genomsnitt 7 studenter och högst 12 studenter per klass

Platser

Montpellier

Address
23, rue Saint Guilhem
34000 Montpellier, Occitanie, Frankrike