Läs den officiella beskrivningen

Kedge Business School är en referensfransk handelsskola med 4 campus i Frankrike (Paris, Bordeaux, Marseille och Toulon), 2 i Kina (Shanghai och Suzhou), 1 i Dakar, Senegal och 3 partnerkampanjer (Avignon, Bastia och bayonne).

Kedge i siffror

KEDGE BS-gruppen består av 12 000 studenter (25 procent av dem är internationella studenter), 196 permanenta professorer (44 procent av dem är internationella), 300 internationella akademiska partners och 54 000 alumner över hela världen.

Träningsprogram

KEDGE BS erbjuder en portfölj med 31 lednings- och designprogram för studenter och branschfolk. Det ger också anpassade utbildningsprogram för företag på nationell och internationell nivå.

Kedge träningsprogram:

 • Allmänna ledningsprogram
 • Designprogram
 • Förberedelser för DCG (motsvarande en grundutbildning) och DSCG (motsvarande en magisterexamen) i redovisning
 • Rotationsarbete-studieprogram
 • Specialistprogram: MSc och specialiserade kurser
 • Intra- och inter-company utbildningsprogram
 • En Executive MBA

Forskning

Lärarforskare vid Kedge bidrar till att fördjupa kunskapen i ledningen genom grundläggande och tillämpad forskning. De står bakom produktionen av publikationer, verk, konferenser och mer som sätter skolan på 2: a plats för forskning i franska företagsskolans rankningar.

Skolan är internationellt erkänd för den ledningsforskning som den bedriver inom de områden som omfattas av dess kompetenscenter och specialiteter.

Centers of excellence

 • marknadsföring
 • CSR
 • Försörjningskedjan

Expertis

 • Vin
 • Health Management
 • Kreativa industrier
 • Innovation
 • Finans omprövas

Forskningen som kommer från skolan bidrar till att stärka kvaliteten på sin undervisning, företagens och offentliga organers resultat och ökad kunskap inom det akademiska förvaltningsgruppen.

utmärkelser

Executive MBA som erbjuds av Kedge Business School kom 33: e i Financial Times 'europeiska Business School rankings och 22: e i världen. Kedge Business School är AACSB, EQUIS och AMBA ackrediterad, erkänd och godkänd av den franska regeringen, och en medlem av Conférence des Grandes Ecoles i Frankrike.

campus

 • bordeaux

Den nya Bordeaux campus har utformats för att vara ett bostadsutrymme. Sprid över 35 000 m2, det har dedikerat arbete och chattrum, och sport och avkoppling områden.

 • Marseille

Kedge Business School investerar kontinuerligt i betydande logistikresurser, både när det gäller utbildningsinfrastrukturer och avancerade tekniska resurser.

 • paris

Under 2015 skapade gruppen en ny anläggning i Paris 9: e arrondissement, ett pulserande nav av verksamhet där studenter, lärare och företag kan mötas, utbyta och interagera.

 • Toulon

För närvarande är KEDGE BS Toulons nya campus redo att välkomna sina studenter nästa höst.

 • Suzhou

Öppningen av Suzhou campus 2010 var en del av en pågående politik som inleddes 2003 för att utveckla vår verksamhet i Kina.

 • Shanghai

Huvudbyggnaden ligger i Xuhui-distriktet i Shanghai och är hem till flera utbildningsinstitutioner. Byggnaderna visar en blandning av amerikanska arkitektoniska influenser med kinesisk stil.

 • Dakar

KEDGE BS har varit belägen i Dakar sedan 2008. Dakar campusstudenter drar nytta av KEDGE BS: s pedagogiska innovation och kompetens.

Vårt engagemang

Hela KEDGE BS-gruppen: lärare, administrativa team och studenter stöder de anvisningar som krävs med hänsyn till skolans ansvar för socialt ansvar.

Vad gör KEDGE BS distinkt, vilket gör skolan till en känd nyckelaktör inom hållbar utveckling och CSR, är dess virala tillvägagångssätt som kombinerar excellens med konsistens.

Det är inte bara ett exempel på att lägga till exemplifierande praxis (en masterkurs, ett forskningscenter) utan att genomföra konsekventa åtgärder inom sin forskning, undervisning, social och miljöledning av campuserna och dess styrelse.

Genom sina åtaganden och expertnätverk bidrar skolan till utvecklingen av högre utbildning genom linsen av CSR.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Kedge Business School

Bordeaux, Frankrike, röstade den mest attraktiva staden i världen av Los Angeles Times och Lonely Planet i 2017, är känd för sitt fina vin och kunskap om lyx. Vi tar en n ... [+]

Om Bordeaux

Bordeaux, Frankrike, röstade den mest attraktiva staden i världen av Los Angeles Times och Lonely Planet i 2017, är känd för sitt fina vin och kunskap om lyx. Vi tar en närmare titt på korsningen mellan traditionell expertis och högkvalitativa standarder, eftersom de stämmer överens med begreppen brand management och erfarenhetsmarknadsföring.

Tack vare sitt läge på Atlantkusten och med en utmärkt infrastruktur (nu bara 2 timmar från Paris med höghastighetståg!) Är Bordeaux ett nav för många multinationella företag, vilket gör det till ett logiskt val för en närmare titt på innovationer i Supply Chain Management

Och visste du att Bordeaux också är märkt som ett centrum för "French Tech" för sin förmåga att utveckla innovativ teknik? Vi ger deltagarna en förstahandsvisning av vad det innebär att skapa en bra affärsmodelldesign och koppla den med de mjuka färdigheter som krävs för att leda din vision till marknaden.... [-]

Frankrike bordeaux
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 6 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

Marseille, den tredje största staden i Frankrike, ligger vackert på Frankrikes sydkust, gränsar till Medelhavet. Den första grekiska bosättningen i Frankrike (600 år f.Kr ... [+]

Om Marseille

Marseille, den tredje största staden i Frankrike, ligger vackert på Frankrikes sydkust, gränsar till Medelhavet. Den första grekiska bosättningen i Frankrike (600 år f.Kr.) är fortfarande en av Europas största hamnar som förbinder Europa med Afrika, Asien och Mellanöstern. En "Korsning av Medelhavet", den moderna Marseille är en stad med en mångfaldig befolkning, både när det gäller etnicitet och kultur.

Marseille är en av Frankrikes mest dynamiska storstäder, som kallas Europas kulturhuvudstad 2013 och Europas huvudstad i 2017. Med 7 200 företag som skapats i staden de senaste 5 åren, som Frankrikes näst största forskningscenter med över 3000 forskare inom Aix-Marseille University, vilken bättre plats att komma och gå med i ett av våra internationella sommarskolan som är dedikerade till Diversity Management, International Affärs- eller sportmarknadsföring... [-]

Frankrike Marseille
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 - 6 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kedge Business School

Vårt sommarprogram på KEDGE Design School i Toulon erbjuder internationella studenter chansen att studera Design Thinking och Managing Creativity vid porten till Franska ... [+]

Om Toulon

Toulon, en timmes bilfärd öster om närliggande Marseille, är den tredje största franska staden vid Medelhavskusten och en port till den berömda franska rivieraen , mindre än en timme från kända hotspots vid havet, som Cannes, Antibes, Nice och Saint Tropez. Huvudstäderna i Var- avdelningen, det är en stor fransk sjöbase och hem för den franska flygbåten Charles de Gaulle och hennes kampgrupp. Staden är ett viktigt centrum för sjöfartskonstruktion, fiske, vinframställning och tillverkning av flyg- och elektronisk utrustning.

Placeringen av Kedge Design School, Toulon är hem till en blomstrande gemenskap av ingenjörer, designers och entreprenörer. Den årliga Toulon-Hyeres International Design Parade sammanför kreativa sinnen från hela världen för att utbyta idéer och driva gränserna för konventionellt tänkande och tillvägagångssätt. Följ med oss nästa sommar för att se själv!... [-]

Frankrike Toulon
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Kedge Business School
bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike
Address
Kedge Business School
Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Address
Kedge Business School
paris, Île-de-France, Frankrike
Address
Kedge Business School
Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike
Address
Kedge Business School
Suzhou, Jiangsu, Kina
Address
Kedge Business School
Shanghai, Shanghai, Kina
Address
Kedge Business School
Dakar, Dakar-regionen, Senegal