Orchestra Pro

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En samtida vision om undervisning inrättad över två år


En tvärvetenskaplig skola förankrad i verkligheten av scenekunsten


Orchestra Pro är en tvärvetenskaplig konstskola unik i Marseille där lärandet av sång , dans och drama övervägs i ett transversalt och oskiljaktigt sätt för de tekniska affärer och levande produktion .


En professionell utbildning unik i Frankrike


Genom att närma sig de konstnärliga, tekniska och administrativa begreppen inom de tre disciplinerna erbjuder skolan en professionell utbildning som är unik i sitt slag .

Genom olika workshops är studenter inblandade i en konstant mekanik för produktion och skapande . Inbjudna att vara ständigt i aktion, blir de verkliga artister.


Försäkran om en hög nivå av lärande


Leds av Benjamin Balensi, en begåvad musiker och pianist, erbjuder skolan hög nivå , krävande träning samtidigt som man lyssnar på studenter.

Undervisningen i teater, dans och sång, uppfattad på ett tvärgående sätt, gör att eleverna blir färdiga artister, som kan uppfylla de många förväntningarna som scenens professionella har .


Krävande lärare och högtalare


Leds av ett pedagogiskt team bestående av erfarna proffs och kända talare , utvecklar varje elev sin egen konstnärliga identitet. Inom sin pol (sång, dans eller teater) följer han en träning som kräver ett djupt engagemang och en beständighet av arbete vars progression sträcker sig över två år .


Öppnande till ett stort professionellt nätverk


Orchestra Pro är ett verkligt stöd för alla konstnärer i formationen. Till följd av sin karriär ambition, drar han nytta av ett stort professionellt nätverk som efterfrågas av all lärare, en permanent uppföljning och anpassad rådgivning .

Efter avslutad utbildning kan han sedan utnyttja omfattningen av sin talang att ta flyg.

Platser

Marseille

Address
8 rue Saint Sébastien
13006 Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike