Sup’Biotech Paris

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Sup'Biotech studenter gör teknik och vetenskap kurser bland annat föreläsningar, laborationer och långsiktiga kreativa projekt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Franska

Se Summer courses » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Sommar program: livsmedelsvetenskap och stamcellsteknik

Campusstudier Heltid 3 - 3 veckor June 2019 Frankrike Villejuif

Sup'Biotech är en privat bioteknik skola belägen i Paris storstadsområde. Vi är den enda institution i Frankrike erbjuder sommarkurser i samband med bioteknik, och vi gör allt vi kan för att säkerställa att eleverna får maximal kulturell och professionell anrikning under våra tre-veckors sommarkurser i livsmedelsvetenskap och stamcellsteknik. [+]

Sommar Program vid Sup'Biotech

Sup'Biotech är en privatekonomisk skola belägen i huvudstadsregionen i Paris, som är specialiserad på olika framväxande bioteknikrelaterade områden. Sup'Biotech är en del av IONIS Institute of Technology kluster.

Det är en av de bästa bioteknikskolorna i Frankrike och ingår i IONIS, Frankrikes ledande högre privata utbildningsgrupp. Dess elever går vidare till toppositioner inom en rad branscher, inklusive hälso-, bioinformatik-, läkemedels- och kosmetikindustrin, gröna industrier och agribusiness.

Sommarprogram 2018

Stem Cell Engineering

Detta program är avsett att ge studenterna en bred introduktion till det spännande området för sjukdomsmodellering med hjälp av stamceller. Eleverna kommer att undersöka vad som gör att stamcellerna är unika, med en särskild inriktning på deras karaktärisering och funktion. De kommer att utöka sin kunskap för att inkludera en introduktion till det mer specialiserade området för genomredigering (CRISPR-Cas9). Kursen är ett utmärkt sätt att dyka djupt in i sjukdomsmodellering för studenter som är intresserade av medicinska fält eller stamcellsforskning.... [-]


Videoklipp

Discover Sup'Biotech

Sup'Biotech fête ses 10 ans avec ses étudiants

Inside Sup’Biotech