SupBiotech Paris

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sup'Biotech är en privat bioteknisk ingenjörsskola som ligger i storstadsområdet i Paris. Sup'Biotech-studenter gör ingenjörs- och naturvetenskapliga kurser inklusive föreläsningar, laborationer och långsiktiga kreativa projekt. Till skillnad från i många andra STEM-inriktade skolor betonar Sup'Biotech också branschkunskap och erbjuder en verkligt preprofessionell läroplan. Sup'Biotechs kandidater rekryteras av toppföretag inom bioteknikbranschen som L'Oreal, Sanofi, Watchfrog, Nestlé och otaliga andra. Praktiskt taget alla Sup'Biotech-kandidater hittar arbete eller går vidare till högre studier, och Sup'Biotechs unika blandning av vetenskap och ledarförmåga är oerhört värdefull för arbetsgivare av alla slag.

120322_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Vi erbjuder grund-, forskar-, utlandsstudier och sommarprogramkurser för internationella studenter. Studenter kan börja vid åren 1, 2, 3, 4 eller 5; första och andra årskurserna antingen undervisas på engelska eller franska medan tredje, fjärde och femte året genomförs på engelska. Kandidater får snabb tillgång till ledande befattningar både i Frankrike och utomlands inom områden som hälsa och läkemedel, innovation inom livsmedelsbearbetning, kosmetika, bioinformatik eller miljön. Programmet är konstruerat kring modellen av French Schools of Engineering som är ackrediterat av CTI: Foundation-cykeln (2 år), följt av Engineering-cykeln (3 år).

120321_PhotoSummer.jpg

Sup'Biotechs läroplan är en tvärvetenskaplig balans mellan vetenskaps- och ingenjörskurser (föreläsningar, praktiskt laboratorium och projekt), ledningsförmåga, industriell kunskap. Våra studenter lär sig också om den inhemska och internationella bioteknikmarknaden. Sup'Biotechs professorer kommer från olika utbildnings- och utbildningsbakgrunder, till exempel universitet, forskningscentra och industri. Engelska används i hela vårt program; våra forskarutbildningar undervisas på engelska och klasserna finns uteslutande på engelska från och med tredje året. Sup'Biotechs studenter är beredda på ett brett spektrum av ansvarsområden inom olika biotekniska och internationella företag, som arbetar inom områden som hälsa, kosmetika, miljön, läkemedel och jordbruksföretag.120325_SupBiotech_Programme_Biotech1.jpg

Som nämnts ovan innehåller Sup'Biotechs femåriga program två examensprogram som motsvarar de nya europeiska standarderna. Vårt treåriga grundutbildning leder till en kandidatexamen från Sup'Biotech. I vårt forskarutbildning väljer studenter ett alternativ som forskning och utveckling, produktion eller försäljning och marknadsföring. Efter avslutandet av vårt tvååriga forskarutbildning tilldelas studenterna ett ingenjörsdiplom i bioteknik, motsvarande en magisterexamen.

VÄNLIGEN NOTERA:

Sup'Biotech har inga stipendier tillgängliga.

Vi är dock glada att stödja alla ansökningar om offentliga stipendier som våra studenter vill skicka till den franska regeringen eller välgörenhetsinstitutionerna.

Platser

paris

Address
paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium