Läs den officiella beskrivningen

Vilka är vi?

En accelerator Creative Karriär

Open Design School föddes ur mötet passionerade människor och utbildningspersonal engagerad design. Med Icademie, distansutbildning grupp som har utvecklat en gedigen kompetens inom blandad distansundervisning och inledde School of Design i 2014, har vi samma DNA: innovation och vision nyemissioner utbildning vid tidpunkten för den digitala revolutionen.

våra uppdrag

Open Design School lär dig de kunskaper du behöver för att förbättra din verksamhet, uppfylla dina karriärmål, du öppnar nya möjligheter, gå eller skapa en start ... Vårt uppdrag bortom tåg dig, är att följa med dig till framgång för din projektering genom:

En ny online-undervisning modell som kombinerar e-learning och speciella ögonblick ansikte (designskolor i workshops partner). En modulär lösning, en kompetensbaserad metod, främja samverkan och tvärvetenskapliga inom olika områden av design. Program inriktade på innovation, lovande nischer och nya affärsbehov. Kompletterande designers experter inom sitt område och verksamhet, som kommer att vägleda och råda eleven i inlärningsprocessen.

Våra värderingar: Innovation, Öppna, internationalisering

I en teknisk värld i rörelse, väljer vi att placera oss i nya användningsområden att förmedla till alla våra framtida elever kunskap som hjälper dem att ta ett steg före de utmaningar som den digitala skapandet av framtidens .

Med en gemensam önskan att avslöja för var och en sin egen potential att förändra och kanalisera de kreativa möjligheter; med en pedagogisk turné till försoning (mellan mentorer, företag och studerande, samtidigt som man respekterar mångfalden av profiler), vi gör dessa friheter, som utgör vår öppning, i hjärtat av vår utbildningsprojekt. Detta åtagande ledde till nytänkande organisationen av undervisningen i ljuset av nya digitala möjligheter.

Våra strategiska allianser spetsforsknings, särskilt genom Pearson Education nätet gör det möjligt för oss att arbeta i en logik internationalisering, föreslår anglosaxiska diplom erkända på de internationella marknaderna, vilket leder till åtal studier Nivå II (Bac 3) i högskolor / universitet i nästan 100 länder (inklusive Frankrike).

Verklighet och Employablité

Med ett förråd av beprövade program och lärs ut i de mest prestigefyllda universitet / internationella skolor under ansvar av Pearson Education och Ofqual (den engelska motsvarigheten till franska RNCP), garanterar The Open Design School kvaliteten på sin utbildning som utfärdats total professionell nedsänkning (kreativa trosor, "design utmaningar" runt anbud, coaching ...). Således är vår önskan att ge till dem som litar på oss, att nyckeln omvandla sina karriärer och kanske deras liv, i dag och i morgon.

Learning Environment

innehåll

Under videos: exklusiva videobanor, designad av experter och designers. Online Kurser: Kurser i strukturerad linje och rika multimediala hjälpmedel, som omfattar interaktiva övningar och filer för dina praktiskt arbete och utvärdering ämnen. E-böcker: Sammanfattningen e-bok för varje modul, som omfattar de grundläggande begrepp som du kan kommentera och en samling av utdrag ur uppslagsverk. Tutorials: tutorials fördelade noggrant bland de mest professionella och effektiv marknad. Engelska på nätet: Engelska: en fullständig kurs för att uppgradera och lärande online-referens, kan du följa hela resan.

MULTIMEDIA naturligtvis interaktiva och öppna. Du är fri att berika och dela.

Dina kurser är ledade kring olika resurser och utbildningsaktiviteter på nätet som du kan följa när som helst på smartphone, surfplatta eller dator.

aktiviteter

Virtual Class: Din levande virtuella klassrum för din läroplan, dina behov och ditt schema. Masterclass: Kvartals nätet mästarkurser: en professionell håller ett virtuellt klassrum för ett par veckor och delar hans erfarenhet och kompetens av sin konst. Live Konferenser: En levande konferens varje månad: ett professionellt eller ett företag kommer om ett projekt, visa sin expertis på nätet för 60 eller 90 minuter, och gör att du kan interagera. Dessa konferenser är sedan tillgängliga i repris. Arbeten och praktiska saker: Den självkorrigerande och självanpassande övningar. Arbetsmetoder och projekt dig i form av ritningar, datafiler, bilder, skannade bilder eller skärmdumpar och du sparar på plattformen i din "resa board" för deras utbildnings korrigera inbördes eller dina lärare. Workshops: De "fysiska" workshops eller "digital" med jämna mellanrum i din kurs, dessa reflektions workshops och produktion övervakas av personal gör att du kan arbeta i fysisk samarbetsläge (workshop med designpartnerskolor) eller mode "collaborative 3,0" genom en innovativ enhet.

Du framsteg genom att öva ensam eller tillsammans med andra.

Du bor speciella ögonblick in i individuella eller kollektiva praxis, men även online workshops i designskolor partners.

gemenskaps

Communautez: Interagera och communautez med enkla och användarvänliga verktyg så att du kan ständigt utbyte mellan jämnåriga, med dina lärare och dina lärare. Nätverk: Bygg ditt nätverk kring utbyte och privilegierade förbindelser med företag under utbildnings samarbeten, projekt, tävlingar, jobb eller möten som skolan. Collaborative: En teambuilding utan gränser. Språket i skapelsen över gränserna och ansluter världen. Gå med i en grupp (klass), arbeta och ta med projekt samarbeta under hela resan. Bygga upp ett nätverk njuta av Pleiad internationella profiler av elever, intressenter och företag.

Du lära av andra och med andra.

Dina kurser är ledade kring olika resurser och utbildningsaktiviteter på nätet som du kan följa när som helst på smartphone, surfplatta eller dator.

Personlig och professionell ackompanjemang

Handledning och personvagnar En pedagogisk lag och handledare uppfyller dina frågor, ge dig råd, du coachent och interagera i realtid med dig på din begäran. Designers Experter: En undervisning team av designers och toppexperter, all yrkesverksamhet är på din sida för att förklara, lära dig och ge dig passion och tillgänglighet sitt hantverk. Praktik: En praktikplats enligt överenskommelse runt examensarbete, som sponsras av ett företag eller inte. Det resulterar i ett minne och dess försvar innan juryn av examen. Utmaningar Företag: Business Challenges: regelbundet under hela resan, partnerföretag tillåter dig att tänka i realtid till en kort och bygga ett förslag lag "collaborative 3,0" -läge. Utvecklingsrådet: En utveckling styrelse bestående av oberoende personligheter från världen av design och digital skapelse med ett uppdrag att hjälpa skolan i sin pedagogiska genomförande och strategiska riktningar.

Ett professionellt team är på din sida, med närhet.

Dina kurser är ledade kring olika resurser och utbildningsaktiviteter på nätet som du kan följa när som helst på smartphone, surfplatta eller dator.

Programmen undervisas på:
  • Franska

Skolan erbjuder också:

Diplom

The Open Design School

All kommunikation, nu 360, använder bild 2D / 3D. Inte en annons på TV eller på Internet som inte åtföljs av specialeffekter, animerad grafik i 3D. ... [+]

MÅL

All kommunikation, nu 360, använder bild 2D / 3D. Inte en annons på TV eller på Internet som inte åtföljs av specialeffekter, animerad grafik i 3D.

Denna nya yrke experter digitala verktyg ger möjligheter med stor potential inom industriell design och arkitektur och inredning. Utformningen av föremål eller fordon, och arkitektonisk utformning med hjälp av dessa skapelser gjorda och tas i 3d scen till prototyp deras koncept eller uttrycka innovation och potential sin produkt genom att presentera den från olika vinklar, så sublim realistiska detaljer, dess innehåll, och effekterna av ljus.

Stark efterfrågan utövas idag på dessa kunskaper i stillbilder eller rörliga digital modellering, som sträcker sig till den internationella marknaden av många företag som har ett stort behov att använda dessa nya tekniker för att deras kommunikation eller av sina innovationer.... [-]

Frankrike paris
Öppen antagning
Franska
Deltid
24 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
The Open Design School

Interaktiva medier är en del av vår vardag och sprids med hög hastighet. Genom denna grad får du grundläggande kunskaper om avancerad digital teknik och kommer att studer ... [+]

MÅL

Interaktiva medier är en del av vår vardag och sprids med hög hastighet. Genom denna grad får du grundläggande kunskaper om avancerad digital teknik och kommer att studera datorgrafik verktyg och webbmiljö. Målet är att få en fast praxis och färdigheter som behövs för att lyckas i denna växande bransch. Skapa upplevelser och använder nya användare genom webbplatser, applikationer och gränssnitt; uppfinna nya former av interaktion och uppslukande gränssnitt LSE huvudsakliga målen för utbildningen.

praktisk information Format: Blanda lärande Workshops närvaro-4 Entré: kruka, linjeunderhåll och arbetsinkomst Preliminärt varaktighet: 24 månader Anmälan: när som helst på året Praktik: mission företag 3 till 6 månader i Frankrike eller utomlands (inte obligatoriskt) Diplom ... [-]
Frankrike paris
Öppen antagning
Franska
Deltid
24 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
The Open Design School

Erkännande och intresse av inredning har utvecklats avsevärt under de senaste tio åren och dekoration industrin går på högvarv. Praxis hållbar design och energiprestanda ... [+]

MÅL

Erkännande och intresse av inredning har utvecklats avsevärt under de senaste tio åren och dekoration industrin går på högvarv. Praxis hållbar design och energiprestanda är till stor del integrerad i dag. Utvecklingen av teknik och material, sociala och demografiska förändringar avslöjar nya behoven hos kunder som förväntar sig konkreta lösningar Professional: förbättring av utrymme, organisation av flödesriktningen, optimera små utrymmen, fånga en kund , förbättring av arbetsmiljön ... Alla färdigheter som utvecklats inom denna examen i inredning.

praktisk information Format: Blanda lärande Workshops närvaro-4 Entré: kruka, linjeunderhåll och arbetsinkomst Preliminärt varaktighet: 24 månader Anmälan: när som helst på året Praktik: mission företag 3 till 6 månader i Frankrike eller utomlands (inte obligatoriskt) Diplom ... [-]
Frankrike paris
Öppen antagning
Franska
Deltid
24 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
The Open Design School

Videospelsindustrin nu dominerar underhållning marknaden, men också att den allvarsamma leken och mobilspel, sociala nätverk, och Smart TV moln spel. Den snabba utvecklin ... [+]

MÅL

Videospelsindustrin nu dominerar underhållning marknaden, men också att den allvarsamma leken och mobilspel, sociala nätverk, och Smart TV moln spel. Den snabba utvecklingen av dess teknik, kommer dess produktionslinje mer strukturerad, och dess ekonomiska modeller, nya kompetenskrav (konceptuella, konstnärliga och tekniska). Syftet med denna grad är att utbilda framtida skickliga yrkesmän som kan skapa en rolig och spännande uppslukande upplevelse med hjälp av mekanismerna för interaktivitet.

praktisk information Format: Blanda lärande Workshops närvaro-4 Entré: kruka, linjeunderhåll och arbetsinkomst Preliminärt varaktighet: 24 månader Anmälan: när som helst på året Praktik: mission företag 3 till 6 månader i Frankrike eller utomlands (inte obligatoriskt) Diplom ... [-]
Frankrike paris
Öppen antagning
Franska
Deltid
24 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
The Open Design School

Ut ur inneslutning av en informerad allmänhet, videospel idag intar en framträdande plats och är öppen för alla. Han blev den stora kulturindustrin i Frankrike och i värl ... [+]

MÅL

Ut ur inneslutning av en informerad allmänhet, videospel idag intar en framträdande plats och är öppen för alla. Han blev den stora kulturindustrin i Frankrike och i världen, med flera tillämpningsområden genom mobilspelet, den allvarliga spelet eller "annonsen spelet" erbjuder en rad av önskade aktiviteter: 3d animatör, effekter speciell, matt målare, spel artist, etc.

Den "game animatör" skapat en visuell värld som tillåter spelare att fördjupa sig i spelet. Dess uppdrag kräver högt specialiserad teknisk kompetens och en stark konstnärlig kultur.

Med denna utbildning kommer du att upptäcka alla faser av design och animation av ett videospel, antingen modellering av tecken, rekvisita, iscensättning och specialeffekter. Särskild vikt läggs på att lära den mest avancerade programvaran och konstnärligt fundamental för att få en övergripande förståelse för verksamheten och du smida en operativ expertis.... [-]

Frankrike paris
Öppen antagning
Franska
Deltid
24 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
The Open Design School

Den värld av lyx, mode och design, drivs av dynamik tillväxtmarknader, är nu permanenta förändringar. Ny teknik, nya trender, nya marknadsförings- och kommunikationsmetod ... [+]

MÅL

Den värld av lyx, mode och design, drivs av dynamik tillväxtmarknader, är nu permanenta förändringar. Ny teknik, nya trender, nya marknadsförings- och kommunikationsmetoder, och nya möjligheter. Detta program är utformat för att upptäcka nya trender och modebranschen i allmänhet, och samtidigt utveckla grundläggande färdigheter i kläddesign och tillbehör design. I tema och huvudmål att uppnå varje lärande från sin egen samling, som kommer att vara hans examensarbete och kommer att presenteras för en vald professionell jury.

praktisk information Format: Blanda lärande Workshops närvaro-4 Entré: kruka, linjeunderhåll och arbetsinkomst Preliminärt varaktighet: 24 månader Anmälan: när som helst på året Praktik: mission företag 3 till 6 månader i Frankrike eller utomlands (inte obligatoriskt) Diplom ... [-]
Frankrike paris
Öppen antagning
Franska
Deltid
24 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
The Open Design School

Denna konstnärliga framställning syftar till att göra det möjligt för dig att utveckla din kreativitet och en grundläggande konstnärlig kultur, som kommer att kretsa krin ... [+]

MÅL

Denna konstnärliga framställning syftar till att göra det möjligt för dig att utveckla din kreativitet och en grundläggande konstnärlig kultur, som kommer att kretsa kring de andra ämnen som du har valt bland National Diploma av specialiserade enheter i konst och design. En mängd olika konstnärliga studier med en omfattande och tvärvetenskapligt tillvägagångssätt, som så många upptäckter att utveckla din nyfikenhet och reflektion, och hänvisa dig och mot axeln av expertis för dig.

praktisk information Format: Blanda lärande Verkstäder uppslutning-2 Entré: kruka, linjeunderhåll och arbetsinkomst Preliminärt varaktighet: 12 månader Anmälan: när som helst på året Praktik: mission företag 3 till 6 månader i Frankrike eller utomlands (inte obligatoriskt) Diplom ... [-]
Frankrike paris
Öppen antagning
Franska
Deltid
12 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

The Open Design School - Avez-vous des idées que vous souhaitez réaliser ?