The Open Design School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vilka är vi?

En accelerator Creative Karriär

Open Design School föddes ur mötet passionerade människor och utbildningspersonal engagerad design. Med Icademie, distansutbildning grupp som har utvecklat en gedigen kompetens inom blandad distansundervisning och inledde School of Design i 2014, har vi samma DNA: innovation och vision nyemissioner utbildning vid tidpunkten för den digitala revolutionen.

våra uppdrag

Open Design School lär dig de kunskaper du behöver för att förbättra din verksamhet, uppfylla dina karriärmål, du öppnar nya möjligheter, gå eller skapa en start ... Vårt uppdrag bortom tåg dig, är att följa med dig till framgång för din projektering genom:

En ny online-undervisning modell som kombinerar e-learning och speciella ögonblick ansikte (designskolor i workshops partner). En modulär lösning, en kompetensbaserad metod, främja samverkan och tvärvetenskapliga inom olika områden av design. Program inriktade på innovation, lovande nischer och nya affärsbehov. Kompletterande designers experter inom sitt område och verksamhet, som kommer att vägleda och råda eleven i inlärningsprocessen.

Våra värderingar: Innovation, Öppna, internationalisering

I en teknisk värld i rörelse, väljer vi att placera oss i nya användningsområden att förmedla till alla våra framtida elever kunskap som hjälper dem att ta ett steg före de utmaningar som den digitala skapandet av framtidens .

Med en gemensam önskan att avslöja för var och en sin egen potential att förändra och kanalisera de kreativa möjligheter; med en pedagogisk turné till försoning (mellan mentorer, företag och studerande, samtidigt som man respekterar mångfalden av profiler), vi gör dessa friheter, som utgör vår öppning, i hjärtat av vår utbildningsprojekt. Detta åtagande ledde till nytänkande organisationen av undervisningen i ljuset av nya digitala möjligheter.

Våra strategiska allianser spetsforsknings, särskilt genom Pearson Education nätet gör det möjligt för oss att arbeta i en logik internationalisering, föreslår anglosaxiska diplom erkända på de internationella marknaderna, vilket leder till åtal studier Nivå II (Bac 3) i högskolor / universitet i nästan 100 länder (inklusive Frankrike).

Verklighet och Employablité

Med ett förråd av beprövade program och lärs ut i de mest prestigefyllda universitet / internationella skolor under ansvar av Pearson Education och Ofqual (den engelska motsvarigheten till franska RNCP), garanterar The Open Design School kvaliteten på sin utbildning som utfärdats total professionell nedsänkning (kreativa trosor, "design utmaningar" runt anbud, coaching ...). Således är vår önskan att ge till dem som litar på oss, att nyckeln omvandla sina karriärer och kanske deras liv, i dag och i morgon.

Learning Environment

innehåll

Under videos: exklusiva videobanor, designad av experter och designers. Online Kurser: Kurser i strukturerad linje och rika multimediala hjälpmedel, som omfattar interaktiva övningar och filer för dina praktiskt arbete och utvärdering ämnen. E-böcker: Sammanfattningen e-bok för varje modul, som omfattar de grundläggande begrepp som du kan kommentera och en samling av utdrag ur uppslagsverk. Tutorials: tutorials fördelade noggrant bland de mest professionella och effektiv marknad. Engelska på nätet: Engelska: en fullständig kurs för att uppgradera och lärande online-referens, kan du följa hela resan.

MULTIMEDIA naturligtvis interaktiva och öppna. Du är fri att berika och dela.

Dina kurser är ledade kring olika resurser och utbildningsaktiviteter på nätet som du kan följa när som helst på smartphone, surfplatta eller dator.

aktiviteter

Virtual Class: Din levande virtuella klassrum för din läroplan, dina behov och ditt schema. Masterclass: Kvartals nätet mästarkurser: en professionell håller ett virtuellt klassrum för ett par veckor och delar hans erfarenhet och kompetens av sin konst. Live Konferenser: En levande konferens varje månad: ett professionellt eller ett företag kommer om ett projekt, visa sin expertis på nätet för 60 eller 90 minuter, och gör att du kan interagera. Dessa konferenser är sedan tillgängliga i repris. Arbeten och praktiska saker: Den självkorrigerande och självanpassande övningar. Arbetsmetoder och projekt dig i form av ritningar, datafiler, bilder, skannade bilder eller skärmdumpar och du sparar på plattformen i din "resa board" för deras utbildnings korrigera inbördes eller dina lärare. Workshops: De "fysiska" workshops eller "digital" med jämna mellanrum i din kurs, dessa reflektions workshops och produktion övervakas av personal gör att du kan arbeta i fysisk samarbetsläge (workshop med designpartnerskolor) eller mode "collaborative 3,0" genom en innovativ enhet.

Du framsteg genom att öva ensam eller tillsammans med andra.

Du bor speciella ögonblick in i individuella eller kollektiva praxis, men även online workshops i designskolor partners.

gemenskaps

Communautez: Interagera och communautez med enkla och användarvänliga verktyg så att du kan ständigt utbyte mellan jämnåriga, med dina lärare och dina lärare. Nätverk: Bygg ditt nätverk kring utbyte och privilegierade förbindelser med företag under utbildnings samarbeten, projekt, tävlingar, jobb eller möten som skolan. Collaborative: En teambuilding utan gränser. Språket i skapelsen över gränserna och ansluter världen. Gå med i en grupp (klass), arbeta och ta med projekt samarbeta under hela resan. Bygga upp ett nätverk njuta av Pleiad internationella profiler av elever, intressenter och företag.

Du lära av andra och med andra.

Dina kurser är ledade kring olika resurser och utbildningsaktiviteter på nätet som du kan följa när som helst på smartphone, surfplatta eller dator.

Personlig och professionell ackompanjemang

Handledning och personvagnar En pedagogisk lag och handledare uppfyller dina frågor, ge dig råd, du coachent och interagera i realtid med dig på din begäran. Designers Experter: En undervisning team av designers och toppexperter, all yrkesverksamhet är på din sida för att förklara, lära dig och ge dig passion och tillgänglighet sitt hantverk. Praktik: En praktikplats enligt överenskommelse runt examensarbete, som sponsras av ett företag eller inte. Det resulterar i ett minne och dess försvar innan juryn av examen. Utmaningar Företag: Business Challenges: regelbundet under hela resan, partnerföretag tillåter dig att tänka i realtid till en kort och bygga ett förslag lag "collaborative 3,0" -läge. Utvecklingsrådet: En utveckling styrelse bestående av oberoende personligheter från världen av design och digital skapelse med ett uppdrag att hjälpa skolan i sin pedagogiska genomförande och strategiska riktningar.

Ett professionellt team är på din sida, med närhet.

Dina kurser är ledade kring olika resurser och utbildningsaktiviteter på nätet som du kan följa när som helst på smartphone, surfplatta eller dator.

Platser

paris

The Open Design School

Address
52 rue de l'Arbre Sec

75001 paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 75 85 85 68