The Cantillon Institute for Entrepreneurship

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vårt ledningsgrupp har mycket erfarenhet av att bygga företag och lära andra hur man gör det. Vi har alla flera grader från fina skolor, men det som verkligen skiljer oss från andra är att vi har skapat många företag. Vårt team har personligen grundat elva företag, hade stora och små utgångar. Vi vet hur man skapar hållbart företag och vi vill hjälpa dig att lyckas.

pexels-foto 288.477

Erfarna entreprenörer att rådgöra med din företagsutveckling

Vi lärde oss det svåra sättet så att du inte behöver. Du får varje vecka feedback, vägledning och råd från ett stort nätverk av mentorer som har skapat många företag och fört dem till framgång.

Vi vet hur man skapar hållbart företag och vi vill hjälpa dig att lyckas.

Vi är entreprenörer för entreprenörer.

Cantillonprogrammet ger dig fördel av ett brett nätverk av internationella mentorer, som från tid till annan kommer att besöka oss och hjälpa våra företagare att bygga fantastiska företag.

Din snabbaste väg till framgångsrikt entreprenörskap

Det tar mycket arbete och många färdigheter att växa en idé till ett inkomstföretag. Vårt program ger dig verktygen för att lyckas på bara tre månader. Och medan vi inte kan lova din framgång, har över 70% av våra entreprenörer kunder innan programmets slut. Vi vet vad som krävs.

action-2277292_960_720

Vi tror på

Trovärdighet

Lärare och mentorer skapade framgångsrika företag, undervisar i högskolor och har examen från världsklass institutioner (INSEAD, BOCCONI, HEC).

Tillämplighet

Vi är entreprenörer: din start är ditt affärssak.

Ämne

Vi tog alla de ramar du kan ha i en MBA, tilläggsuppstart, designtänkande och försäljningsramar. Vi effektiviserade innehållet så att det passar den sekvens du behöver.

Mångfald

Vi rekryterar de bästa talangerna från hela världen från alla nationaliteter, bakgrunder och åldrar.

Oberoende

Fördelarna med ditt hårda arbete borde vara din. Av detta skäl tar vi inget eget kapital i era företag.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Verkställande Entreprenörskapsprogram

Campusstudier Heltid 3 månader October 2018 Frankrike Paris

Halv MBA, Half Accelerator, inget annat entreprenörsundervisningsprogram erbjuder en så komplett upplevelse. Cantillon 3 månader fullt integrerad läroplan utvecklar framgångsrika, tankeväckande nya entreprenörer som skapar fantastiska företag. Kom till Paris, där världsföretagarskapet uppfanns, logga in i en av våra franska slott och lära dig att starta ditt företag från internationella framgångsrika företagare [+]

Det bästa sättet att skapa ett bra företag

Halv MBA, Half Accelerator, inget annat entreprenörsundervisningsprogram erbjuder en så komplett upplevelse.

Cantillon 3 månader fullt integrerad läroplan utvecklar framgångsrika, tankeväckande nya entreprenörer som skapar fantastiska företag.

Kom till Paris, där världsföretagarskapet uppfanns, logga in i en av våra franska slott och lära dig att starta ditt företag från internationella framgångsrika företagare.

Det snabbaste sättet att bli framgångsrik företagare

Vi är seriösa om din framgång. Vi har utvecklat en strukturerad 3 månaders läroplan för veckovis träning, mentorskap och affärsuppdrag som hjälper dig att förvandla din avsikt till ett galet, fantastiskt företag. Vårt program lärs på några av de högsta rankade internationella handelshögskolorna och används i den offentliga sektorn i Paris. Det kombinerar de bästa verktygen och modellerna från USA med ett internationellt fokus. Vi kommer att ge dig utbildning, mentorskap, verktyg, juridik, redovisning och marknadsföring. Allt du behöver göra är att lägga till arbete och tid. ... [-]


Videoklipp

The Presentation of The Cantillon

Kontakt
Besöksadress
Paris, Île-de-France, FR