UniLaSalle

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

UniLaSalle tåg generalist ingenjörer att hålla hög nivå verkställande och toppbefattningar inom följande områden särskilt: jordbruk, livsmedelsindustri, mat och hälsa, geologi och miljö.

Studentintag är selektiv. Akademiska program är forsknings informeras om att stödja läroplanen för den stora utbud av vetenskapliga discipliner som undervisas på skolan.

Undervisningsmetoder upprätthålls av skolan är dynamiska och praktiska och lägger stor vikt vid praktikplatser. UniLaSalle studenter kan göra det bästa av sina 5 års studier för att utveckla de färdigheter som behövs för att uppnå sina mål karriär.

Således, liksom humanvetenskaperna som ingår i läroplanen, en levande campus liv, omfattande program av fritidsaktiviteter och många akademiska eller personliga projekt tillåter eleverna att bygga upp sitt självförtroende och förverkliga sin potential.

Detta sker genom ett erkännande av andra, åtaganden och ansvar. Sådana egenskaper är alla nödvändiga för framtida chefer, utan också för alla som önskar att lyckas med sitt liv.

Våra värderingar

Skolan vill uppmuntra värden som respekt, engagemang och ideellt arbete, tro på jämställdhet och lika möjligheter för de fattiga och underprivilegierade. Bevis på detta åtagande återfinns i det personliga handledning eleverna får från lärare, främjande av fritidsaktiviteter i den akademiska programmet och omfattande utbildning som erbjuds av campus livet och dess pulserande samhällsliv.

I själva verket campus livet erbjuder en enastående upplevelse av kollektiv levande uppmana en känsla av ansvar för att tjäna andra och resulterar i livslång vänskap.

Alla ovanstående är grunden för skolans anda och styrka som delas av hundratusentals utbildade varje år i UniLaSallian institutioner runt om i världen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Franska

Visa kurser » Se Kurser - HealthcareStudies » Se MSc:er » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:


Kort Kurs I Matlagning För Hälsan I Frankrike: Från Fält Till Tallrik

Campusstudier Heltid 4 - 8 veckor May 2019 Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 fler

Short Course i Cooking för hälsa i Frankrike: från jord till Plate [+]

Short Course i Cooking för hälsa i Frankrike: från jord till Plate Mål

Delta i en intensiv, tvärvetenskapligt program som kombinerar kulinarisk konst, vårdvetenskap och yrkespraktik samtidigt upptäcka den franska produktionen hållbar mat.

Få praktisk, internationell erfarenhet samtidigt tjäna college krediter. Fördjupa dig i den franska kulturen.

Datum

På Campus Program: 17 maj - 16 jun 2017 Praktikprogram: 19 juni - 19 juli 2017

Behörighetskrav

Junior, seniorer eller Master examensstuderande i Life Sciences, jordbruk, livsmedel, kost, folkhälsa, dietetik mm från en ackrediterad institution.

För icke-engelska som modersmål: 785 TOEIC, 567 TOEFL papper (eller 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6,5 IELTS. ... [-]


Vårterminen I Vatten Och Miljöledning

Campusstudier Heltid 5 månader January 2019 Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 fler

Vårterminen i vatten och miljöledning är ett tvärvetenskapligt program som fokuserar på processer som påverkar överföringar och kvaliteten på yt- och grundvatten. [+]

Vårterminen i vatten och miljöledning

Vårterminen i vatten och miljöledning är ett tvärvetenskapligt program som fokuserar på processer som påverkar överföringar och kvaliteten på yt- och grundvatten.

Majoriteten av kurser ges av fakulteten för HydrISE forskningsenhet.

Kursen innefattar teoretiska kurser (ythydrologi, hydro, strömningslära), tillämpats under (fysikalisk kemi jord), övervaknings- och modelleringsverktyg (vattenkvalitet, modellering av överföringar i den mättade zonen och SIG kurser om förvaltningen av vattenresurser (miljöteknik, interaktion med jordbruksverksamhet, föroreningar). Utflykter och platsbesök planeras också.

Kursen löper från januari till maj... [-]


Kontakt

LaSalle Beauvais

Adress, rad 1 19, rue Pierre Waguet Cedex
BP 30313 - 60026 Beauvais, Hauts-de-France, Frankrike
Hemsida https://www.unilasalle.fr/

Adress, rad 1 3 Rue du Tronquet
76130 Mont-Saint-Aignan, Normandy, Frankrike
Hemsida https://www.unilasalle.fr/

Adress, rad 1 78 A rue de Sèvres
75341 Paris, Île-de-France, Frankrike
Hemsida https://www.unilasalle.fr/