CAFA Wine School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

CAFA Formations - Frankrike cafa Wine International Sommelier skollärare faderskap, är ett forskningsinstitut vin och alkoholhaltiga drycker professionell provsmakning bildat 1986, är beläget i Bordeaux centrum Century Riverside distriktet Chartrons (från en eftersom Frankrikes mest berömda Bordeaux vinhandlare och fler stadsdelar finns här). Vi välkomnar studenter från hela världen kommer hit för att lära favorit vin professionella vinprovning tekniker för att förstå vinframställning processen.

Genom att studera här, kan du också bli världseliten vinindustrin: vin tjänst handledare, importörer vin, distributörer, restaurang operatörer till fint vin, källare mästare, vin kultur och utbildning expert, professionell vinprovare, etc. .

Vin är inte bara en konst att leva, men också en passion. College lärare som bryggar och vinprovning experter passion, ge full spela sina yrkeskunskaper. Inte nog med att de har den högsta examen i enology och vinprovning skolan, även engagerad i ett aktivt arbete inom vinindustrin i världen.

De senaste 30 åren, tusentals cafa studenter på ett professionellt brygg teknisk utbildning och praktik i Frankrike vingårdar och vingårdar, vinproducenter, vinkällare för handels. Practice inkluderar: vinskörden, vin jäsning, vin odlingstekniker i professionell provsmakning, delta i professionell utställning i vinindustrin, vinprovning organisation, deltagande i handelsaktiviteter. Genomfört en mängd träning efter att lära sig kunskap om vin regioner i världen, implantologi, brygga vetenskap, professionella provsmakning metoder, marknadsföring och andra professionella kurser. Ange den professionella världen kontinuerligt lärande och praktik, för att bli proffs.

cafa har också franska köket och desserter lärande professionella lärande, har han gjort ett enastående bidrag till spridningen av det franska köket. Vin, franska köket, är dessert kärnan i franska matkulturen och konsten att leva, cafa är villig att kika med dig för att hjälpa dig att lyckas!

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Franska

Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

Franska nationella sommelier och vin konsult som specialiserat sig på

Campusstudier Heltid Deltid Öppen antagning Frankrike Bordeaux

CAFA Wine School Wine School Yrke: BA på franska och franskt vin professionell utbildning i franska och franska köket franskt vin och sprit professionella BTS tekniska försäljning professionell internationella marknaden yrkesverksamma vin och sprit franska nationella sommelier och vin konsult som specialiserat sig på ett års franska national State sommelier och vin konsult sommelier och vin konsult som specialiserat sig på tvååriga professionell engelsk utbildning brotts år [+]

1. fransk mat och vin yrke eller specialitet franskaDet franska språket och yrkesinriktade kurser, kommer eleverna att få professionell utbildning i franska, alla resurser kommer att vara tillgängliga för studenter.Våra partners French League Bordeaux till cafa ge olika nivåer av elever i Franska kurser - "hög kvalitet franska utbildning"Alla lärare är professionella och har ett diplom och har många års erfarenhet av undervisning av lärare, användning av interaktiva undervisningsmetoder, på skolutrustning, klassrum är utrustade med luftkonditionering och multimedia, kursinnehåll och CEFR (European referensram för språk) konsekvent. Alla kurser ställs in genom att föreslå "gemensam europeisk referensram för språk" i och runt dialog, de fyra grundelementen i läsförståelse, skrivning och dialog i dessa områden. Testning krävs innan tillträde till placering av dina prestationer, från A1 till C2 vi var 6 nivåer av kurser.Den totala längden på 160 timmar för 8-veckors kurs- Extra objekt: franskt vinFörutom systematisk utbildning på franska, men du kan också lära kunskaper i franska vindistrikt: Bordeaux, Bourgogne, Alsace, Provence, Champagne, etc.Provsmakning kompetens att hantera, och lägga grunden för landet att gå in i franska sommelier och vin konsult som specialiserat sig på avancerad utbildning.Tillval: välj en fyra veckors praktik på företaget under kursen: vingård, vinbutik, vin och restaurangbranschen företag och andra ledande sommelier.- Extra objekt: franska köketFör de studenter som är intresserade av det franska köket, franska köket erbjuder vi professionell utbildning för dig så att du kan lära sig franska måltid professionella kunskaper och färdigheter.Franska köket kock behov av vinster mat, men också välkända tillagningsmetoder, livsmedelsindustri och... [-]

Videoklipp

Cafa Formations sous titre Anglais

30 Ans Cafa Formations