CAFA Wine School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

CAFA Formations - Frankrike cafa Wine International Sommelier skollärare faderskap, är ett forskningsinstitut vin och alkoholhaltiga drycker professionell provsmakning bildat 1986, är beläget i Bordeaux centrum Century Riverside distriktet Chartrons (från en eftersom Frankrikes mest berömda Bordeaux vinhandlare och fler stadsdelar finns här). Vi välkomnar studenter från hela världen kommer hit för att lära favorit vin professionella vinprovning tekniker för att förstå vinframställning processen.

Genom att studera här, kan du också bli världseliten vinindustrin: vin tjänst handledare, importörer vin, distributörer, restaurang operatörer till fint vin, källare mästare, vin kultur och utbildning expert, professionell vinprovare, etc. .

Vin är inte bara en konst att leva, men också en passion. College lärare som bryggar och vinprovning experter passion, ge full spela sina yrkeskunskaper. Inte nog med att de har den högsta examen i enology och vinprovning skolan, även engagerad i ett aktivt arbete inom vinindustrin i världen.

De senaste 30 åren, tusentals cafa studenter på ett professionellt brygg teknisk utbildning och praktik i Frankrike vingårdar och vingårdar, vinproducenter, vinkällare för handels. Practice inkluderar: vinskörden, vin jäsning, vin odlingstekniker i professionell provsmakning, delta i professionell utställning i vinindustrin, vinprovning organisation, deltagande i handelsaktiviteter. Genomfört en mängd träning efter att lära sig kunskap om vin regioner i världen, implantologi, brygga vetenskap, professionella provsmakning metoder, marknadsföring och andra professionella kurser. Ange den professionella världen kontinuerligt lärande och praktik, för att bli proffs.

cafa har också franska köket och desserter lärande professionella lärande, har han gjort ett enastående bidrag till spridningen av det franska köket. Vin, franska köket, är dessert kärnan i franska matkulturen och konsten att leva, cafa är villig att kika med dig för att hjälpa dig att lyckas!

Platser

bordeaux

Address
108, Quai des Chartrons
33000 bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike