MEST Entrepreneur in Training Program

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Meltwater Entrepreneurial School of Technology (MEST) och MEST Incubator ger utbildning, fröinvesteringar och mentorskap för nästa generation globalt framgångsrika afrikanska mjukvaruföretagare.

Vad är MEST?

MEST erbjuder ambitiösa entreprenörer ett fullt sponsrat, intensivt 12-månaders träningsprogram. Entreprenörer-i-utbildning (EIT) kommer från toppkandidater i Ghana, Nigeria, Kenya, Sydafrika och Elfenbenskusten.

Utbildningsnivåer

0-12 MÅNADSUTVECKLING

Toppsökande entreprenörer från hela Afrika är utvalda för att delta i fullt finansierat ettårigt entreprenörskapsutbildningsprogram i Accra, Ghana.

12-18 MÅNADER Investeringar

Genom Meltwater Foundation kommer MEST att erbjuda $ 50k- $ 200k i fröfinansiering till utvalda examenlag i utbyte mot en minoritetsandel i företaget.

12-18 månader inkubation

Nya portföljbolag över korsningen i vår inkubator och fortsätter att få omfattande heltidstöd och tillgång till resurser, mentorskap och ett globalt nätverk.

72316_72313_28336215_10155925735651327_4133293075440998676_o.jpg

MEST Story

MEST utvecklades i Accra, Ghana 2008, av Jelt Lyseggen, VD för Meltwater Group. Han tror att talang är överallt men möjligheten är inte och att med de rätta support och vägledning kan dessa framstående entreprenörer uppnå stora saker. Denna övertygelse är grunden för MEST, som visar att en ny generation av unga framgångsrika globala mjukvaruföretagare kan härstamma i Afrika.

Afrika Technology Summit

MEST är den stolta organisatören av Afrikateknikstoppmötet, en årskonferens under vilken de ljusaste sinnena i det afrikanska teknikutrymmet kallas för att diskutera innovationer, utmaningar och framtiden för den tekniska världen på kontinenten.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

MEST Entrepreneur in Training Program

Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Ghana Accra

MEST erbjuder entreprenörsutbildning på avancerad nivå inom affärs-, kommunikations- och mjukvaruutveckling, inklusive omfattande praktisk projektarbete, som kulminerar i en slutlig tonhöjd och möjligheten att ta emot fröfinansiering. [+]

MEST erbjuder ett 12-månaders heltidsperspektivprogram där eleverna, som kallas Entreprenörer i utbildning (EIT), fullföljer en kurs på avancerad nivå inom mjukvaruutveckling, affärer och kommunikation.

MEST-programmet ger rigorös entreprenörsutbildning och omfattande hands-on-projektarbete, som är utformat för att säkerställa EITs huvudindustrins beprövade metoder för att utveckla nybörjare. Denna kurs kompletteras av en serie gästföreläsningar, med erfarenheter och insikter av internationellt erkända chefer och framgångsrika entreprenörer.

Kursen kulminerar i en investerarehöjd och chansen att ta emot fröfinansiering och gå in i MEST-inkubatorn.

Mer än ett träningsprogram... [-]