Läs den officiella beskrivningen

Vårt uppdrag

Universitetets huvuduppgift är att svara på nuvarande samhällsbehov samt utforma personliga och professionella terminer genom att sträva efter utbildning, utbildning och forskning.

Det är inriktat på högkvalitativ undervisning och inlärning, världsledande forskning, akademisk frihet samt en hållbar utveckling av Gibraltar och regionen. Partnerskap med företag, regering, välgörenhetsstiftelser, vård och utbildningsinstitutioner ligger i centrum för universitetets uppdrag.107425_rsz_adobestock_217121819_1.jpg

"Vi är en ny typ av universitet. Ambitiös och anpassningsbar, vi bygger en institution som skapar en möjlighet för våra studenter, akademiker och de som arbetar med oss ", professor Catherine Bachleda, ställföreträdande rektor, University of Gibraltar

Varför oss?

UK-anpassade standarder: Gör dig redo att gå vidare med University of Gibraltar . Vad du än väljer att studera hos oss får du en mer personlig inlärningsupplevelse på en ny typ av universitet. Våra brittiska, branschledda kurser säkerställer att du får de färdigheter som arbetsgivare letar efter, medan våra mindre klassstorlekar ger dig plats att utforska stora idéer. Vid University of Gibraltar drivs vi av vårt uppdrag att bygga en institution som skapar en möjlighet för våra studenter och studenter. Vi inbjuder dig att gå med i en växande grupp studenter och ta nästa steg med oss.

Små klassstorlekar: Vi är stolta över vår storlek. Att vara ett litet universitet ger oss möjlighet att erbjuda våra studenter en lärande upplevelse som är oöverträffad. Våra mindre klassstorlekar tillåter en mer personlig inställning till undervisning och ger dig utrymme att verkligen utforska ett ämne. Du kommer att vara mer än bara en annan student, du kommer att vara en värderad del av UniGib-samhället.

Extracurricular aktiviteter: Samtidigt som en student handlar om att studera handlar det också om att ha kul, bygga vänskap och delta i nya upplevelser. Oavsett om du är äventyr, historia, sport, natur, levande musik, nattliv eller bara njuta av en dag på stranden, har Gibraltar allt. Dess mångsidiga multikulturella, välkomnande gemenskap gör det till en verkligt unik plats att bo i och utforska.

Förbättringsanläggningar: Vår Europa Point Campus ligger vid Gibraltars sydligaste punkt och har utmärkta faciliteter för att förbättra och berika din lärande. Inrymt i en viktoriansk armé kombinerar campus unika historiska funktioner med modern arkitektur och den senaste tekniken för att skapa skräddarsydda utrymmen för att stödja ditt lärande.

Gibraltar är din campus: Gibraltars livliga ekonomi och unika läge vid en kulturell, historisk och biogeografisk korsning gör den till den perfekta platsen för att skapa kontakter, få en meningsfull branschupplevelse och lägga till en unik referenspunkt för din studie. Dess rika historia i kombination med ett dynamiskt "can-do" -gemenskap ger en välkomnande, säker och öppen miljö för att lära sig och leva.

Internationell påverkan: Vårt nätverk och inflytande sträcker sig långt bortom Gibraltar. Som student kan du få tillgång till ett internationellt expert-, förenings- och institutionssamfund som positivt påverkar din studie. Utöver starka akademiska länkar kan du också utnyttja Gibraltars livliga ekosystem för internationella företag. Några av världens främsta företag verkar från Gibraltar vilket innebär att du aldrig kommer att bli kort om möjligheter att gå ut och nätverket.

Arbetsplats redo: Anställningsförmåga och professionell utveckling är kärnan i vad vi gör. Vi vill utveckla akademiker som är redo för arbetsplatsen så att vi har byggt relationer med industrin på lokal och internationell nivå. Majoriteten av våra handledare och föreläsare övar yrkesverksamma inom branschen, deras "levande" erfarenhet av branschstandarder överskrider deras tillvägagångssätt och gynnar våra studenter. Arbetsplatser går genom hela våra kurser, vilket betyder att du får de färdigheter och erfarenheter som krävs för att du ska få anställning när du är examen.

Forskning som är viktig: Vår forskning täcker breda teman Gibraltar och / eller Medelhavsområdet. Våra två specialinstitut, Institutet för Gibraltar och Medelhavsstudierna och Institutet för livs- och jordvetenskaper är viktiga grenar till vårt forskargrupp och tillhandahåller stöd och expertkunskaper på ett antal av våra associerade campusar, däribland Garrison Library, Gibraltar Museum, och Gibraltar botaniska trädgårdar.

107426_rsz_adobestock_61764258.jpg
Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

University of Gibraltar

Vi erbjuder en mängd intensiva engelska kurser på mellan 20 och 24 timmars undervisning i veckan, i 2 veckor, 4 veckor, 6 veckor eller 12 veckor. Våra kurser syftar till ... [+]

Om dessa kurser

Vi erbjuder en mängd intensiva engelska kurser på mellan 20 och 24 timmars undervisning i veckan, i 2 veckor, 4 veckor, 6 veckor eller 12 veckor.

Våra kurser syftar till att förbättra din förståelse för talat och skriftligt engelska och utveckla dina kommunikationsförmågor som inkluderar tal, flyt, uttal och lyssnande. Du kommer också att arbeta med grammatik och expandera ditt ordförråd.

Du kommer att dra nytta av små klassstorlekar, ett personligt tillvägagångssätt och högkvalitativ undervisning. Du kommer också att ha möjlighet att delta i eftermiddagsaktiviteter som inkluderar vandring, padel och volleyboll.

Vi arbetar med att förbättra din gemensamma europeiska referensram, baserad på examensplanen för Cambridge Assessment English.... [-]

Gibraltar
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
2 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Choose University of Gibraltar

Take your career to the next level | Masters of Business Administration

Open Days at University of Gibraltar