Läs den officiella beskrivningen

Kretensiska Eagle Aviation har varit i drift sedan 2002 från Nikos Kazantzakis Heraklion flygplats på ön Kreta ligger vid den sydligaste punkten i Grekland.

Nikos Kazantzakis Airport arbetar i en 24 timmar om dygnet så att vi kan tillhandahålla utbildning utan restriktioner dag eller natt.

Den flygutbildning sker över den vackra ön Kreta och omgivande öar som Karpathos, Santorini och andra.

Vår flotta inkluderar en Cessna C172R, en Katana DA-20A1, en Piper Arrow PA28, samt en Dual motor Piper Seneca.

E-LÄRANDE MARK SCHOOL

Marken utbildning kan göras på distans av flyginstruktörer via dator om du är borta från Heraklion. Du kan prova kretensiska Eagle Aviation online-tester på webbplatsen för att vara förberedda för undersökningar

"Kom flyga med oss ​​över Kreta och Egeiska öarna och leva en upplevelse för livet."

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Cretan Eagle Aviation

Vi erbjuder Hour Building på C-172R (Diesel) flygplan. Du kan flyga över vackra Kreta (den sydligaste delen av Grekland) och resten av de grekiska öarna och fastlandet me ... [+]

Vi erbjuder Hour Building på C-172R (Diesel) flygplan.

Du kan flyga över vackra Kreta (den sydligaste delen av Grekland) och resten av de grekiska öarna och fastlandet med ett urval av mer än 30 grekiska flygplatser med olika väderförhållanden.

Vår Cessna 172R med uthållighet av mer än 8 timmar gör att du kan flyga nästan var du vill över Egeiska havet och Medelhavet länder som Italien eller Turkiet utan att mötas av några tanknings problem.

Detta absolut kommer att förbättra dina färdigheter som en PIC (befälhavaren).

Pris: 1 timme: 185 € 10 timmar: 1.750 € 50 timmar: 8000 € 100 timmar: 15.000 € [-]
Grekland Heraklion
September 2020
Engelska
Heltid
1 - 100 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cretan Eagle Aviation

Inkluderat är 45 timmar minst flygträning. Du måste också skicka 9 skriftliga tentor och ett färdighetstest vid slutet av kursen. Den kan slutföras om 3 månader, förutsat ... [+]

PPL-kursen är utformad för att lära dig hur man pilotar en Single Engine-kolv (SEP) -flygplan under dagen med visuell navigering (VFR).

Inkluderat är 45 timmar minst flygträning. Du måste också skicka 9 skriftliga tentor och ett färdighetstest vid slutet av kursen. Den kan slutföras om 3 månader, förutsatt att du passerar teoretiska tentor vid första försöket, men det kan också ske i din egen takt.

Kunskap om det engelska språket krävs. Engelska språklasser kan ordnas mot en extra kostnad före eller under kursen beroende på varje elevs behov.

PPL-kursen omfattar:

• 45 flygtimmar

• 100 timmar grundskola (80 timmar minimum)

• Trevor Thom PPL böcker och träningsmaterial (loggbok, diagram och linjal)... [-]

Grekland Heraklion
September 2020
Engelska
Heltid
45 - 100 timmar
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Cretan Eagle Aviation

Nattvärdskursen inkluderar grundskolan, minst 5 timmars flygträning på natten (3 timmar minst dubbelt och 5 tryck ... [+]

Nattvärdskursen inkluderar grundskolan, minst 5 timmars flygträning på natten (3 timmar minst dubbelt och 5 tryck

Om en elev kräver ytterligare flygtimmar är kostnaden 200,00 euro per timme. Det finns ingen extra kostnad för ytterligare timmar av Ground School om det behövs. Den genomsnittliga tiden för att slutföra kursen är en vecka.

[-]
Grekland Heraklion
September 2020
Engelska
Heltid
5 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska