Olympus Aviation Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Olympus Aviation Academy grundas och drivs av veteranflygledare och flygtrafikinstruktörer för luftfart och följer de högsta europeiska CIVIL AVIATION AUTHORITY / EASA-standarderna. Olympus Aviation Academy erbjuder professionell pilotutbildning, på alla nivåer, från 0 till ATPL (Air Transport Pilot License). Akademin upprätthåller en hög grad av disciplin, som är nödvändig för att bygga framtida luftfartygs färdigheter och karaktär. 23324_photo.jpg

Betala medan du flyger - Ingen risk Medan många annonserar "betala medan du flyger" -idén, på Olympus Aviation Academy det helt sant!

Utbildning av hög kvalitet Alla utbildningsflyg övervakas personligen av utbildningschefen för att säkerställa högkvalitativ utbildning.

E-Learning Allt studiematerial som finns tillgängligt online för både bostads- och distansstudenter. Du kan studera hemifrån, även före din ankomst!

Internationell flygplats Som student på Olympus Aviation Academy utbildas du på Greklands näst största flygplats (inte på små eller militära flygplatser, med många begränsningar, vilket kan leda till försenad utbildning).

Bli professionell pilot på bara 12 månader. Din tid är värdefull, så slösa inte den i flygskolor med långsam utbildning.

International Hour Building Avancerad utbildning av piloter och timbyggare har möjlighet att besöka och utbildas på mer än 50 flygplatser och flygfält runt det grekiska fastlandet och öarna (t.ex. Mykonos, Santorini, Korfu, Kreta, Rhodos, Kos, Zakynthos (Zante) , Skiathos, Mytilene och i många andra europeiska flygplatser, antingen för VFR- eller IFR-tillvägagångssätt.

Gratis aerobatic training Den enda certifierade flygakademin för aerobatic training i södra Europa. Under din timmes byggnad kommer du att utbildas att utföra aerobatiska manövrar!

Erfaren personal Du får lära dig av högt kvalificerade handledare med många års flygresor och utbildningserfaring (flygvapen och flygbolag) för att göra din kurs rolig och givande.

GARANTERAD PRIS I Olympus Aviation Academy förstår vi att pilotutbildning är dyrt. Dolda avgifter kommer att leda till att en student kommer ur sin budget. Vi garanterar att det inte finns några dolda avgifter.

Certifierad flotta

  • Cessna 152 Aerobat
  • Cessna 172 Diesel
  • Cessna 152 Long Range Tanks
  • Seneca III / PA-34

Alla flygplan är certifierade för IFR-utbildning och naturligtvis expanderar flottan för att tillgodose elevernas behov.

23326_photo_3.jpg

Varför OAA ?

Att välja rätt flygskola: Valet av rätt utbildningsskola är det första steget på din väg att bli en kompetent privat eller professionell pilot och det viktigaste beslutet du kommer att fatta. Det finns ingen tillfällig inställning till att lära sig flyga. En framgångsrik flygkarriär är endast möjlig genom att få den bästa träningen under de formativa timmarna för luftträning. Kärnmålet med OAA är att tillhandahålla bästa möjliga grund för studentpiloter från första dagen. Vi gör inga genvägar och vi lämnar inget till slumpen. "Flyga är en konst och flygen konst lärs och lärs av rätt personal."

Stor instruktionsupplevelse: Med över 34 års erfarenhet som flygvapenpilot, civil pilot, flyginstruktör, flyginstruktörsinstruktör, flyggranskare, med totalt 13300 timmar flygtid, bestående av 3800 flygvaktstimmar, 9250 civila timmar och 250 Seaplane timmar, anses vara en av de bästa flyginstruktörerna i Grekland. Exempel på solida undervisnings- och instruktionsförmågor i en mycket krävande flygvapen och kommersiell miljö genom utförande av kursplandesign, ledning och revision för startpiloter, samtidigt som de tillhandahåller effektiva utbildningskurser, PPL, från 0 till ATPL (Air Transport Pilot License) , MCC, övervakning och utvärdering i fyra Flight Training Organisations (FTOs / ATOs) enligt JAA / EASA-förordningarna. Utbildat mer än 280 privata och professionella piloter.

Flygsäkerhet: OAA huvudmål är att tillhandahålla professionell utbildning enligt del FCL / EASA-reglerna för flygsäkerhet och standarder för underhåll. OAA använder endast helt certifierat av EASA och HCAA från Grekland, flygplan.

Träningsupplevelse: Olympus Aviation Academy är en godkänd utbildningsorganisation JAA / EASA ATO GR 123, i Thessaloniki / Grekland, under godkännande av Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus Aviation Academy är etablerat av professionella piloter från flygvapen och civil luftfartsindustri med tusentals flygtimmar och stor erfarenhet av träningsprocesser. Markinstruktörer har visat specialfärdigheter och lång tid erfarenhet av luftfart.

Utmärkt väder: De utmärkta väderförhållandena i Thessaloniki gör det möjligt för oss att genomföra oavbruten träning hela året utan att slösa bort dyrbar tid och pengar. På sommaren är höga temperaturer här vanligtvis mellan 27 och 33 grader, även om de ibland klättrar högre. På hösten och vintermånaderna är nätter betydligt svalare, och normala höga dagtemperaturer är mellan 21 och 25 grader Celsius.

På bara 12 månader: I Olympus Aviation Academy den genomsnittliga tiden som krävs för att genomföra Zero to ATPL-kursen 12 - 14 månader, inklusive all utbildning och tentor.

Gästfrihet: På OAA du personligen genom varje steg i ditt träningsprogram, i en gästvänlig miljö från den första introduktionsflyg till hela dagen till den dag du får ditt certifikat på den relativa licensen.

Platser

Kalamaria Municipality

Olympus Aviation Academy

Address
Adrianoupoleos 1a
55133 Kalamaria Municipality, Thessaloniki, Grekland
Telefon
+30 231 047 5111