Läs den officiella beskrivningen

OLYMPUS Aviation Academy grundas och drivs av veteran flygvapnet och civil luftfart flyginstruktörer, efter högsta europeiska civila luftfartsmyndigheten / EASA standarder. Olympus Aviation Academy erbjuder professionell pilotutbildning, på alla nivåer, från 0 till ATPL (Air Transport Pilot Licence). Akademin har en hög grad av disciplin, behövs för att bygga en framtida flygare kompetens och karaktär.

Pay as you Fly - Ingen risk

Medan många annonsera "pay as you flyga" idé, på Olympus Aviation Academy är det helt sant!

Högkvalitativ utbildning

Alla utbildnings flygningar personligen övervakas av skolchefen i syfte att säkerställa hög kvalitet utbildning.

E-Learning

Hela studiematerial tillgängligt on-line för både bostäder och distansstudenter. Du kan studera hemifrån, även innan ankomst!

Internationell flygplats

Som student av Olympus Aviation Academy, är du utbildad i den näst största flygplatsen i Grekland (inte i små eller militära flygplatser, med många restriktioner, vilket kan leda till försenad utbildning).

Bli professionell pilot på bara 12 månader

Din tid är värdefull, så att inte slösa bort den i flygskolor med långsam träning.

Internationell Hour Building

Avancerad utbildning elev piloter och Hour Builders har möjlighet att besöka och utbildas i mer än 50 flygplatser och flygfält runt grekiska fastlandet och öarna (t.ex.. Mykonos, Santorini, Korfu, Kreta, Rhodos, Kos, Zakynthos (Zante), Skiathos, Mytilene och i många andra europeiska flygplatser, antingen för VFR eller IFR metoder.

Fri Aerobatic Training

Den enda certifierade Flight Academy för aerobatic träning i Sydeuropa. Under din timme byggnad, kommer du att utbildas för att utföra aerobatiska manövrar!

Erfaren personal

Du undervisas av högt kvalificerade lärare med många års flygning och utbildning erfarenhet, (flygvapnet och flygbolag) för att göra din kurs roligt och givande.

garanterat pris

I Olympus Aviation Academy förstår vi att pilotutbildningen är dyrt. Dolda avgifter kommer att resultera i en elev ur sin budget. Vi garanterar att det inte finns några dolda avgifter.

Certified Fleet

Cessna 152 Aerobat Cessna 172 Diesel Cessna 152 Long Range Tankar Seneca III / PA-34

Alla flygplan är certifierade för IFR träning och naturligtvis flottan expanderar, för att möta elevernas behov.

Varför OAA?

Att välja rätt Flygskolan:

Valet av rätt utbildning skolan är det första steget på vägen att bli en kompetent privat eller professionell pilot och det viktigaste beslut du kommer att göra. Det finns ingen avslappnad inställning på att lära sig flyga. En framgångsrik flygande karriär är endast möjligt genom att få den bästa utbildningen under de formativa timmars flygträning. Huvudsyftet med OAA är att ge bästa möjliga grund för student piloter från dag ett. Vi gör inga genvägar och vi lämnar inget åt slumpen.

"Flying är en konst och konsten att flyga lärs och lärt sig rätt personal."

Stora undervisningserfarenhet:

Med över 34 års erfarenhet som en Air Force pilot, civil pilot, Flight Instructor, Flight Instructor instruktör, Flight examinator, med sammanlagt 13300 timmar flygtid, som består av 3800 flygvapnet timmar, 9250 civila timmar och 250 sjöflygplan timmar, anses vara en av de bästa flyginstruktörerna i Grekland.

Exemplifieras fast undervisning och undervisningsförmåga i en mycket krävande flygvapnet och kommersiell miljö, genom utförande av kursplan utformning, förvaltning och revision för instegs piloter, samtidigt som verkningsfull utbildningar, PPL, från 0 till ATPL (Air Transport Pilot Licence), MCC, övervakning och utvärdering i fyra Flight Training organisationer (FTO: er / ATO) enligt JAA / EASA föreskrifter. Framgångsrikt utbildat mer än 280 privata och professionella piloter.

Flygsäkerhets:

OAA främsta mål är att ge professionell utbildning enligt Del FCL / EASA förordningar flygsäkerhet och normer för underhåll. OAA utnyttjar bara fullt certifierad av EASA och HCAA Grekland, flygplan.

Utbildning Erfarenhet:

Olympus Aviation Academy är en godkänd JAA / EASA Training Organisation ATO GR 123, i Thessaloniki / Grekland, med stöd av bemyndigandet av Hellenic Civil Aviation Authority (HCAA). Olympus Aviation Academy har upprättats av Professional piloter från flygvapnet och Luftfarts industri med tusentals flygtimmar och stor erfarenhet av utbildningsprocessen. Teorilärare har visat specialkunskaper och lång erfarenhet inom luftfarten.

Utmärkt Väder:

De utmärkta väderförhållanden i Thessaloniki gör det möjligt för oss att leverera oavbruten träning året runt, utan att slösa dyrbar tid och pengar. På sommaren, höga temperaturer här är vanligtvis mellan 27 och 33 grader Celsius, även om de ibland klättra högre. Under hösten och vintern, nätterna är betydligt svalare och normal dagtid höga temperaturer är mellan 21 och 25 grader Celsius.

På bara 12 månader:

I Olympus Aviation Academy den genomsnittliga tid som krävs för att slutföra Zero till ATPL kursen är 12 - 14 månader, inklusive alla utbildning och tentor.

Gästfrihet:

På OAA du kommer att personligen guidas genom varje steg av ditt träningsprogram, i en gästfri miljö från den första inledande flyg till hela vägen fram till den dag du får din slutförandet av certifikat på relativ licens.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Olympus Aviation Academy

Giltig ICAO CPL / IR / MEP ... [+]

Studenter för denna kurs måste ha ett pilotcertifikat.Förkrav:Giltig ICAO CPL / IR / MEPEASA Medical (klass 1) certifikatMinst en X-landsresa 300 NM

Teoretisk utbildning / e - Distansprogram för CPL / ATPL licensierad:

Avancerat e-Learning online-program via OAA webbplats13500 frågor för 14 ämnen i Oxford-böcker56 framstegsprov som valts av ett automatiskt program enligt HCAA-tentor14 Slutliga testerett framstegstest motsvarar 12 timmars läsningstid650 timmar min läsningstidPrivata sessioner med våra markinstruktörer65 timmars revision-framstegsprov enligt OAA träningshandböckerOAA slutligt certifikatHCAA tentor

Varaktighet / Kostnad för e-DL: Enligt EASA är minsta avstånd för distansutbildning 3 månader / 2500 € ... [-]

Grekland Thessaloniki
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy har utvecklat en grundlig integrerat pilot träningsprogram för att få eleverna fram till kunskaper så att de fungerar som co-piloter på enkla och ... [+]

INTEGRERAD '' OLYMPUS '' noll - ATT ATPL frysta

OLYMPUS Aviation Academy har utvecklat en grundlig integrerat pilot träningsprogram för att få eleverna fram till kunskaper så att de fungerar som co-piloter på enkla och / eller flermotoriga flygplan i kommersiell flygtransport och fortsätta sin karriär inom flyget.

Den integrerade utbildning är en heltid från noll timmars erfarenhet genom att få en frusen EASA ATPL (fATPL) inklusive engelska språkfärdighet (ICAO) och MCC certifikat.

När du väljer att anmäla sig till en integrerad kurs du har valt att bli en professionell pilot delta i en heltid, inklusive dag till dag marken och flygutbildning.

Pre Krav: Minimiåldern för inträde i OLYMPUS Aviation Academy Professional Flight Training är 18 år. Flytande engelska. Innehavare av ett giltigt EASA läkarintyg klass 1. Kurslängd: ... [-]
Grekland Thessaloniki
Öppen antagning
Engelska
Heltid
12 - 14 månader
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Olympus Aviation Academy
Address
14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece
57001 Thessaloniki, Thessaloniki, Grekland
Webbplats
Telefon
+30 231 047 5111