Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till vår Academy!

SKIES Aviation Academy ligger i Thessaloniki och är den första godkända utbildningsorganisation enligt EASA förordningar i Grekland, GR ATO-122, guider att varje individ från noll flygande erfarenhet Trafikflygarcertifikat ATPL (ATPL) genom våra personalens kunskap, erfarenhet och utbildning av hög kvalitet.

VISION

För att bli den betrodda ledare inom flygindustrin i Europa genom att erbjuda maximal kvalitet professionell utbildning av blivande piloter och andra flyg discipliner.

Affärsidé

Att leverera högsta utbildning av god kvalitet genom att erbjuda överlägsen inlärningsmiljö och säkerhet i flygutbildning som gör att var och en av våra elever att nå sina slutmål.

Vi erbjuder professionell flyg instruktions- och teoretiska kurser från PPL-A (PPL) upp till ATPL (ATPL) med alla tillhörande betyg för lokala och utländska studenter. Oavsett om du väljer flyger för din skull, eller bygga din karriär som professionell pilot, vi garanterar dig den bästa utbildningen upplevelse!

Vi driver mer än 330 dagar VFR flygande villkor från Thessalonikis internationella flygplats - den näst största flygplatsen i Grekland och ligger 10 minuter från våra lokaler. Flygplatsen har 2 banor (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, radar tillvägagångssätt och NDB. Samtidigt som de blir en pilot det rekommenderas att ha flygerfarenhet på mojor flygplatser!

Vårt team

Kvaliteten på utbildningen bedöms av kvaliteten på undervisningen instruktörer samt av de tekniska anläggningar som finns tillgängliga för träning. Vid Skies Aviation Academy båda kriterierna är uppfyllda.

Våra professionella flyginstruktörer är alla med många timmars beprövad instruerar erfarenhet både i luften och på marken. Trots den kurs du är inskriven, är vår Instructor Team alltid redo att hjälpa dig att nå ditt mål och därefter.

Skies Aviation Academy är känd för sin tradition av utbildning och för dess högt kvalificerad personal i Grekland och utomlands. Vår Academy är den bästa platsen för dem vars dröm är att bli en pilot med spetskompetens och fullständig kunskap om sitt yrke.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Grekisk

Skolan erbjuder också:

Kurser

Skies Aviation Academy

ICAO CPL / ME / IR Conversion Course är utformad för att konvertera alla ICAO yrkeslicens och betyg till EASA yrkeslicens. ... [+]

ICAO CPL / ME / IR Conversion Course är utformad för att konvertera alla ICAO yrkeslicens och betyg till EASA yrkeslicens.

Pre-Förkunskapskrav: Minimiålder 18 år gammal Innehavaren av ett giltigt ICAO CPL ME / IR licens EASA ATPL Teori prov passera Aviation Engelsk språkfärdighet (ELP) Kunna passera klass 1 luftfart läkarundersökning Kursstruktur

Flygande Fas:

6 timmar CPL / ME omskolning på DA42. 15 timmar IR / ME utbildning som är 10 timmar SIM Alsim ALX utbildning och 5 timmar ME utbildning på DA42. 2,5 timmar flygprov för CPL / ME / IR med examinator

Kursen innehåller: Metoden och landningsavgifter skill Test uniform Alla s... [-]
Grekland Thessaloniki
September 2019
Engelska
Heltid
2 - 3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Skies Aviation Academy

EASA integrerade ATPL kurs är utformad för studenter som flyger erfarenhet upp till en frusen ATPL i ungefär 12 till 14 månader, genom att avsluta detta program kommer du ... [+]

Den EASA Integrerad ATPL kurs är utformad för studenter som flyger erfarenhet upp till en frusen ATPL i ungefär 12 till 14 månader, genom att avsluta detta program kommer du att vara berättigad att fungera som en First Officer med ett flygbolag från noll. Efter examen ska studenten ha en EASA trafikflygarcertifikat CPL (CPL) med flermotoriga (ME), instrumentbehörighet (IR) och Multi Crew samarbete (MCC) Kurs med 198.5 flygtimmar och 800 teori timmar. ATPL (ATPL) är ett trafikflygarcertifikat och är mest att föredra av flygbolagen.

Behörighet: Minimiålder på 17 år High School examen eller motsvarande Aviation Engelsk språkfärdighet (ELP) Förmåga att passera Aviation Medical Class 1 Tentor kursen innehåller Inflygning och landning avgifter Alla skatter Enhetlig HCAA avgifter (Theory tentor, första försök) Skill Test (flygplan hyra) ytterligare information ... [-]
Grekland Thessaloniki
September 2019
Engelska
Heltid
12 - 14 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Skies Aviation Academy Virtual Tour

Visit to Skies Aviation Academy