Skies Aviation Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till vår Academy!

SKIES Aviation Academy ligger i Thessaloniki och är den första godkända utbildningsorganisation enligt EASA förordningar i Grekland, GR ATO-122, guider att varje individ från noll flygande erfarenhet Trafikflygarcertifikat ATPL (ATPL) genom våra personalens kunskap, erfarenhet och utbildning av hög kvalitet.

VISION

För att bli den betrodda ledare inom flygindustrin i Europa genom att erbjuda maximal kvalitet professionell utbildning av blivande piloter och andra flyg discipliner.

Affärsidé

Att leverera högsta utbildning av god kvalitet genom att erbjuda överlägsen inlärningsmiljö och säkerhet i flygutbildning som gör att var och en av våra elever att nå sina slutmål.

Vi erbjuder professionell flyg instruktions- och teoretiska kurser från PPL-A (PPL) upp till ATPL (ATPL) med alla tillhörande betyg för lokala och utländska studenter. Oavsett om du väljer flyger för din skull, eller bygga din karriär som professionell pilot, vi garanterar dig den bästa utbildningen upplevelse!

Vi driver mer än 330 dagar VFR flygande villkor från Thessalonikis internationella flygplats - den näst största flygplatsen i Grekland och ligger 10 minuter från våra lokaler. Flygplatsen har 2 banor (2440m), ILS CAT II, ​​VOR / DME, radar tillvägagångssätt och NDB. Samtidigt som de blir en pilot det rekommenderas att ha flygerfarenhet på mojor flygplatser!

Vårt team

Kvaliteten på utbildningen bedöms av kvaliteten på undervisningen instruktörer samt av de tekniska anläggningar som finns tillgängliga för träning. Vid Skies Aviation Academy båda kriterierna är uppfyllda.

Våra professionella flyginstruktörer är alla med många timmars beprövad instruerar erfarenhet både i luften och på marken. Trots den kurs du är inskriven, är vår Instructor Team alltid redo att hjälpa dig att nå ditt mål och därefter.

Skies Aviation Academy är känd för sin tradition av utbildning och för dess högt kvalificerad personal i Grekland och utomlands. Vår Academy är den bästa platsen för dem vars dröm är att bli en pilot med spetskompetens och fullständig kunskap om sitt yrke.

Platser

Thessaloniki

Skies Aviation Academy

Address
Thessalonikis 10, Perea,
57019 Thessaloniki, Thessaloniki, Grekland
Telefon
+30 2392 021100