Read the Official Description

Välkommen till Superior Air.

Vårt företag är specialiserat på flygplan och helikopter överföringar och har ett gott rykte som en flygskola för fast och roterande påskynda också. Superior Air driver sitt eget Del 145 underhållsorganisationen och är en auktoriserad återförsäljare av Robinson helikoptrar. Superior Air är också en auktoriserad Aerial Work operatör med betydande erfarenhet av olika projekt som Flygfotografering, filma och externa fraktverksamhet.

Vår Flight Operations Manager och ägare av företaget Mr Elias Sofianos har en 35 år bakgrund i Aviation som stridspilot, flyginstruktör och kontrollanten. Han har också 22.500 olycksfria flygtimmar och har satt en hög standard flyg organisation med stor respekt i säkerhet.

En kontinuerlig utbildning av vår personal för att möta de högsta europeiska standarder är ett "måste" för oss. Alla piloter ofta utvärderas av våra kvalificerad personal och även den grekiska civila luftfartsmyndigheten.

Vårt utmärkta säkerhet rekord är en betydande faktor i valet Superior Air.

Så varför ska du välja Superior Air?

 • Vi är certifierade och flyga enligt de senaste stränga europeiska förordningar.
 • Vi är ägare, piloter och mekaniker så vi har en absolut kontroll över vårt företag.
 • Vi driver vår egen underhållsanläggning enligt Europa EASA 145 standarder.
 • Vi driver vår egen CAMO (Continuous Airworthiness Företagsorganisation).
 • Vi utbildar kontinuerligt och utvärdera våra piloter till de strängaste europeiska standarder.
 • Du kommer att få ombord en mycket välskött helikopter i ett utmärkt skick.
 • Våra piloter har en djup kunskap om det här jobbet.
 • Vi har passion för luftfart.
 • Vi vet alla dolda hörn i detta land.
StockSnap_Q49FJUUYDB

Företagsvärden

Att använda en flygmaskin är en komplicerad process.

Ett företag måste spendera mycket pengar för personalutbildning, investeringar i reservdelar och underhåll för att hålla flottan luftvärdig. Det enda sättet att sänka kostnaderna är genom att "klippa hörn", en metod som visat sig vara mot SÄKERHET. Vi kommer aldrig att följa dessa metoder i Superior Air, men ibland gör det oss "inte konkurrenskraftiga" på en öppen marknad. Vi föredrar att hantera kunder som förstår vad de betalar för och varför. Alla våra flygplan upprätthålls enligt tillverkarens specifikationer och kontrolleras enligt de senaste strikta europeiska föreskrifterna. Självklart är det inte lätt för varje passagerare att kontrollera statusen för en flygande maskin, särskilt när det är hundratals eller tusentals miles bort. Men kundkommentarer, säkerhetsrekord, flottans allmänna villkor och personalens effektivitet är några av de första indikationerna på företagets nivå och värden. När du söker för att boka ett flyg måste du vara säker på vissa saker ... Är detta ett verkligt företag med ett aktivt och verkligt Air Operators certifikat eller bara en bra hemsida? Var finns personalen bakom detta företag?

Vi uppmuntrar dig att ta en rundtur på vår hemsida och det ska då vara lätt att inse vad du betalar för.

Superior Air är det snabbast växande generella luftfartsselskapet i Grekland, som driver den största flygplansflottan och bland ett fåtal företag i världen som har infrastruktur, personal och anläggningar för att vara licensierad flygplansoperatör (AOC), en flygträningsakademi ATO), en del 145 underhållsorganisation och CAMO (Continuous Airworthiness Management Organization), en flygoperatör samt ett servicecenter och återförsäljare för olika stora tillverkare som Robinson Helicopters och Piaggio Aerospace.

Vår erfarenhet på flygmarknaden under alla år har lett oss till en viktig slutsats. "" Du får vad du betalar för och det finns inget pris du kan lägga på säkerhet ".

Kristopher-allison-249.993

Faciliteter

Våra anläggningar är bekvämt beläget vid Megara General Aviation Airport. Superior Air erbjuder en utmärkt miljö för alla våra studenter, partners och vänner:

 • Nybyggda kontor och klassrum
 • Flygsimulator
 • Rymlig lounge och matplats med alla bekvämligheter
 • Klassrum utrustade med datorer, whiteboards, projektorer, videospelare, vägg och bordskartor, luftkonditionering.
 • Underhållsområde
 • Reservdelsbutiker
 • Operations Office
 • Planeringsområde
 • Administrationskontor
 • Briefing rum
 • WC Duschar
 • Gratis Wi-Fi i hela hangar och kontor
 • Gratis parkeringsplats
Asaf-r-93.851
Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Superior Air

Vår ATPL integrerad kurs är utformad för att erbjuda utbildning på hög nivå för studenter som vill bli professionella piloter på bara ett år. Ingen tidigare erfarenhet kr ... [+]

Vår ATPL integrerad kurs Är utformad för att erbjuda högkvalitativ utbildning till studenter som önskar bli professionella piloter på bara ett år. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att starta den här kursen. Använda state-of-the-art utrustning och flygplan, kommer Superior Air tillhandahålla utbildning på högsta nivå för att främja din kommande flygkarriär.

När du avslutar vår ATPL integrerad kurs Du kommer att ha ett kommersiellt pilotcertifikat CPL (A), Multi Engine Class Rating (ME), Instrument Rating (IR) och ATPL Theory kredit samt MCC Course. Det innebär att när du är klar med din träning kommer du att veta allt du behöver och kommer att ha fått all den utbildning som behövs för att starta din karriär som pilot.... [-]

Grekland Megara
Öppen antagning
Heltid
16 - 16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Superior Air

Syftet med den kommersiella piloten licens (H) modulär kurs är att utbilda PPL (H) eller ICAO / JAA pilotillståndshavare till den nivå av färdighet som krävs för att driv ... [+]

Vår ATPL Modular Course Är utformad för att erbjuda högkvalitativ träning till studenter som vill bli professionella piloter som fullföljer sin träning som separata moduler. Denna kurs är oftast att föredra från människor som vill ha möjlighet distansutbildning i markbunden utbildning och / eller som inte har tid att följa det integrerade programmet som är mer krävande. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att starta den här kursen.

Med modern utrustning och flygplan, kommer Superior Air tillhandahålla utbildning på högsta nivå för att främja din kommande flygkarriär. Om den sökande är innehavare av ett PPL eller en icke JAA-certifikat, lämplig modulkurs för CPL, IR, ME, MCC, Night Qualification och ATPL teori måste följas. Sökande till kursen kan välja mellan bostäder och distansutbildning Teoretisk Utbildningar. När du är klar med vår modulära kursen kommer du att ha en kommersiell pilot licens CPL (A), Multi Engine klass (ME), instrumentet Rating (IR) och ATPL teori kredit.... [-]

Grekland Megara
Öppen antagning
Heltid
Deltid
18 - 36 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Superior Air Flight Academy/Air Taxi Operator

Location address
Megara Airport
Megara, West Attica, 19100 GR
Social Media
Location address
12, Minoas St.
P.O. Box 147

Megara, West Attica, 19100 GR