Hong Kong Design Institute

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

Åtagit sig att tillhandahålla utbildning av hög kvalitet för att odla kunskap, professionalism och nya talanger för de evolverande kreativa industrin, Hongkong Design Institute (HKDI) antar en "Think and Do" strategi genom modern läroplan och aktiva samarbeten med industrin. Med många års erfarenhet inom design utbildning ger HKDI samman styrkorna av konstruktionsavdelningar för att erbjuda program som spänner över Foundation Studies, Communication Design och digitala medier, mode och image design och produkt och inredning.

Efter en filosofi att uppmuntra kreativitet i handling, var det toppmoderna campus HKDI utformad för att ge en öppen och dynamisk miljö som främjar kreativt lärande och innovativ prospektering. Den förenar en öppen inställning med undervisning och lärande utrymmen som uppmuntrar interaktion, korsbefruktning av idéer och anpassade till samhället och omvärlden.

Som en ledande leverantör av design- utbildning i regionen är HKDI åtagit sig att erbjuda goda utbildningsmöjligheter för att hålla jämna steg med den växande efterfrågan på de kreativa näringarna.

En dynamisk inlärningsmiljö

Den HKDI inledde 2010/11 läsåret i sin prisbelönta nya campus i Tiu Keng Leng. Campus är dedikerade till att erbjuda den mest dynamiska inlärningsmiljö för kvalitet design utbildning.

Kreativitet in Action

Den HKDI s omfattande designprogram inkludera insatser för att vårda din kreativt tänkande och beslutsfattande färdigheter, kulturell känslighet och globalt perspektiv. Den HKDI erfarenhet är baserad på en "think-och-do" tillvägagångssätt som gör att du kan utveckla din passion för design samtidigt förmedla de kunskaper och färdigheter som krävs för framgång.

Kvalitets Program och Student Support

Vår läroplan är utformad med input från branschledare för att säkerställa dess relevans och lyhördhet för utvecklingen inom industrin. HKDI program är kvalitetssäkrad av Hong Kong rådet för ackreditering av akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer.

Våra studenter och alumner är försedda med karriärutveckling rådgivning och stödtjänster. Genom artikulation arrangemang med kända utländska universitet, kan HKDI Högre examen akademiker driva Top-up utbildning lokalt och uppnå examen kvalifikationer inom ett eller två år.

En uppskattad Val till framgång

Design kan erbjuda dig en givande och givande karriär. Vi ser fram emot att ha dig som en medlem av HKDI familjen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

Högre Examen I Mode Branding Och Köpa

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Hongkong

Hongkong är ett internationellt modebusinesscenter. Många internationella modeföretag har regionala kontor i Hong Kong. Kända internationella modemärken har också utvecklat sina marknader i Hong Kong och Kina under de senaste åren. [+]

Programmet syftar

Hongkong är ett internationellt modebusinesscenter. Många internationella modeföretag har regionala kontor i Hong Kong. Kända internationella modemärken har också utvecklat sina marknader i Hong Kong och Kina under de senaste åren.

Fashion Branding och köpa består av ett brett utbud av aktiviteter i spektrumet av hela rörledningen tillgång och efterfrågan, bland annat varumärke marknadsföring, kommunikation, ledare, produktutveckling, inköp, marknadsföring, detaljhandel köpa, detaljhandel, visual merchandising och visa design, etc..

Detta program är utformat för att ge studenterna möjlighet att arbeta inom de olika områdena i Fashion Branding och köpa. Stor vikt kommer också att läggas på att berika elevernas internationell exponering. Eleverna kommer att hitta programmet både praktiska och kreativa, genom olika erfarenheter av lärande som föreläsningar, övningar, projekt, besök, tävlingar och industri bilagor. Bred kunskap och färdigheter inom mode branding och marknadsföring, trendanalys, global affärsmiljö, design, material och teknik formuläret centrala komponenter i det program där eleverna kan välja en av de särskilda studie omfattningar i (1) branding och kommunikation, (2 ) produktutveckling och inköp, (3) detaljhandel köpa och management, eller (4) visual merchandising.... [-]


Högre Examen I Produkt, Inredning Och Utställningsdesign (ämnesgrupp)

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Hongkong

Institutionen för Produkt och inredning driver en en-termin tredimensionella breda läroplaner som är gemensamma för alla första året Higher Diploma studenter som studerar i Product Design, inredning och utställning design. [+]

Programmet syftar

Institutionen för Produkt och inredning driver en en-termin tredimensionella breda läroplaner som är gemensamma för alla första året Higher Diploma studenter som studerar i Product Design, inredning och utställning design.

Programmet riktar sig främst till studenter som har avslutat sin gymnasieutbildning och räknar med att ta upp specialist 3-dimensionella designstudier. Den är utformad för att återspegla det gäller grundläggande design och kreativa kunskaper och färdigheter som tjänar som en introduktion till och förberedelse för de år en studenternas kommande fyra terminer "studie i sina respektive professionell design program / strömmar.... [-]


Högre Examen I Visuell Kommunikation

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Hongkong

Programmet syftar till att utveckla elevernas förmåga att kommunicera kreativt med hjälp av kreativa visuella och digitala medier. Fokus i programmet är att ge de studerande med visuella kommunikationsförmåga på analytiskt tänkande, visuellt uttryck och problemlösning, meddelande tolkning, [+]

Programmet syftar

Programmet syftar till att utveckla elevernas förmåga att kommunicera kreativt med hjälp av kreativa visuella och digitala medier. Fokus i programmet är att ge de studerande visuell kommunikation på analytiskt tänkande, visuellt uttryck och problemlösning, meddelande tolkning, manipulation och kommunikation genom ett brett utbud av grafisk design media, inklusive varumärkesbyggande och marknadsföring, övertygande strategi, information, interaktiv design och visuell manipulation. Vi strävar efter att fostra själv motiverad problemlösare som är observant, nyfiken, passionerad och vågar utforska nya möjligheter inom visuell kommunikation.

Programmet ger också en bred pedagogisk erfarenhet med kreativitet, projektledning, interpersonell kommunikation och teambuilding färdigheter som matchar industrins krav på flexibla, välta akademiker som har möjlighet att konkurrera i en dynamisk, snabbt tempo och ständigt föränderliga regionala kreativ miljö.... [-]


Kontakt
Besöksadress
3 King Ling Road, Tseung Kwan O, N.T., H.K.
Hong Kong, HK