Hong Kong Design Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) är en ledande designinstitution under VTC Group. Det tillhandahåller högkvalitativ utbildning för att odla kunskap och professionalism och producerar nya talanger som stöder de kreativa industrierna i Hong Kong.


En dynamisk läromiljö

127860_HKDI_0009.jpg

HKDI prisbelönta campus är dedikerad till att ge den mest dynamiska lärmiljön för kvalitetsdesignutbildning.


Kvalitetsprogram

Med HKDI års erfarenhet av HKDI samlar HKDI styrkorna hos fyra designavdelningar - Arkitektur, interiör- och produktdesign, kommunikationsdesign och digitala medier, Design Foundation Studies och mode- och bilddesign - för att erbjuda 20 designprogram. Mycket flexibel i artikulation och avancerad utbildning, HKDI erbjuda studenterna en treårig högskoleexamen Pathway från en Högre examen till kandidatexamina erbjuds av ansedda universitet i Storbritannien. Vår läroplan är utformad med input från branschledare för att säkerställa dess relevans och lyhördhet för branschens utveckling. HKDI program är kvalitetssäkrade av Hong Kong Council for Accreditation of Academic and Vocational Qualifications.

127859_HKDI_0008.jpg


Kreativitet i aktion

HKDI antar en "tänk-och-göra" -strategi genom sin moderna läroplan och aktiva samarbeten med lokala och internationella akademiska och industriella partners. Studenter ges möjlighet att förvärva praktisk erfarenhet och delta i globala utbytesprogram för att utöka sina horisonter samtidigt som deras kreativa tänkande och sociala känslighet förbättras.


Ett värderat val till framgång

Design kan erbjuda dig en givande och fullgörande karriär. Vi ser fram emot att ha dig som medlem i HKDI familjen.

Platser

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hongkong