Hong Kong Design Institute

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

Åtagit sig att tillhandahålla utbildning av hög kvalitet för att odla kunskap, professionalism och nya talanger för de evolverande kreativa industrin, Hongkong Design Institute (HKDI) antar en "Think and Do" strategi genom modern läroplan och aktiva samarbeten med industrin. Med många års erfarenhet inom design utbildning ger HKDI samman styrkorna av konstruktionsavdelningar för att erbjuda program som spänner över Foundation Studies, Communication Design och digitala medier, mode och image design och produkt och inredning.

Efter en filosofi att uppmuntra kreativitet i handling, var det toppmoderna campus HKDI utformad för att ge en öppen och dynamisk miljö som främjar kreativt lärande och innovativ prospektering. Den förenar en öppen inställning med undervisning och lärande utrymmen som uppmuntrar interaktion, korsbefruktning av idéer och anpassade till samhället och omvärlden.

Som en ledande leverantör av design- utbildning i regionen är HKDI åtagit sig att erbjuda goda utbildningsmöjligheter för att hålla jämna steg med den växande efterfrågan på de kreativa näringarna.

En dynamisk inlärningsmiljö

Den HKDI inledde 2010/11 läsåret i sin prisbelönta nya campus i Tiu Keng Leng. Campus är dedikerade till att erbjuda den mest dynamiska inlärningsmiljö för kvalitet design utbildning.

Kreativitet in Action

Den HKDI s omfattande designprogram inkludera insatser för att vårda din kreativt tänkande och beslutsfattande färdigheter, kulturell känslighet och globalt perspektiv. Den HKDI erfarenhet är baserad på en "think-och-do" tillvägagångssätt som gör att du kan utveckla din passion för design samtidigt förmedla de kunskaper och färdigheter som krävs för framgång.

Kvalitets Program och Student Support

Vår läroplan är utformad med input från branschledare för att säkerställa dess relevans och lyhördhet för utvecklingen inom industrin. HKDI program är kvalitetssäkrad av Hong Kong rådet för ackreditering av akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer.

Våra studenter och alumner är försedda med karriärutveckling rådgivning och stödtjänster. Genom artikulation arrangemang med kända utländska universitet, kan HKDI Högre examen akademiker driva Top-up utbildning lokalt och uppnå examen kvalifikationer inom ett eller två år.

En uppskattad Val till framgång

Design kan erbjuda dig en givande och givande karriär. Vi ser fram emot att ha dig som en medlem av HKDI familjen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

Högre Diplom i Arkitektonisk Design

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Hongkong Hong Kong

Det här programmet lägger grunden för både designfilosofi och teknisk praktisk för studenter som avser att fördjupa sig i arkitektoniska yrket, ger bakgrundsutbildning i visuell kommunikation, två- och tredimensionell design, arkitektonisk teori och historia, byggprinciper och utländska fältturer för studenterna att öva eller fortsätta med vidare studier i arkitektur. [+]

Programmets mål

Det här programmet lägger grunden för både designfilosofi och teknisk praktisk för studenter som avser att fördjupa sig i arkitektoniska yrket, ger bakgrundsutbildning i visuell kommunikation, två- och tredimensionell design, arkitektonisk teori och historia, byggprinciper och utländska fältturer för studenterna att öva eller fortsätta med vidare studier i arkitektur. Studenter kan gradvis utforma projekt med olika skalor som hus, nöjescenter, utställningskomplex eller stadsutrymme. Designomfånget kan sträcka sig från den unika externa formen till det atmosfäriska interna rymden. I detta program läggs också vikt vid chansen för studenter att förverkliga sina mönster och delta i utländska utbytesaktiviteter.... [-]


Högre Diplom i Mode Design

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Hongkong Hong Kong

Detta program är utformat så att studenterna kan arbeta inom modedesign och produktutvecklingsfält. Studenterna kommer att hitta programmet både praktiskt och kreativt, lära sig genom modeshower, levande projekt, design tävlingar, internationellt utbytesprogram, arbeta med besökande utövare och organisationer från mode och närliggande branscher. [+]

Programmets mål

Hong Kong är ett av de viktigaste modecenteren i världen. Modetillverkningen är omfattande och omfattar modekläder och tillbehörsdesign, forskning och utveckling, merchandising, detaljhandel, varumärkespromotion och förvaltning.

Detta program är utformat så att studenterna kan arbeta inom modedesign och produktutvecklingsfält. Studenterna kommer att hitta programmet både praktiskt och kreativt, lära sig genom modeshower, levande projekt, design tävlingar, internationellt utbytesprogram, arbeta med besökande utövare och organisationer från mode och närliggande branscher. Studenter förväntas förvärva teknikerna inom designkonceptgenerering, mönstertillverkning och sömnad av modeprodukter. Designströmmarna Design och Accessoarer kommer dessutom att ge studenterna ett mer omfattande läromål som behövs på marknaden.... [-]


Högre examen i visuell kommunikation

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Hongkong Hong Kong

Programmet syftar till att utveckla elevernas förmåga att kommunicera kreativt genom att använda kreativa visuella och digitala medier. Programmets fokus är att utrusta studenter med visuell kommunikationsförmåga på analytiskt tänkande, visuellt uttryck och problemlösning, tolkning av meddelanden, [+]

Programmets mål

Programmet syftar till att utveckla elevernas förmåga att kommunicera kreativt genom att använda kreativa visuella och digitala medier. Programmets fokus är att utrusta studenter med visuell kommunikationsförmåga på analytiskt tänkande, visuellt uttryck och problemlösning, tolkning, manipulation och kommunikation via ett brett spektrum av grafiska designmedier, inklusive branding och marknadsföring, övertygande strategi, information, interaktiv design och visuell manipulation. Vi strävar efter att vårda självmotiverade problemlösare som är observant, nyfiken, passionerad och vågar utforska nya gränser inom visuell kommunikation.

Programmet ger också en bred pedagogisk erfarenhet av kreativitet, projektledning, interpersonell kommunikation och teambyggande färdigheter som matchar branschkraven för flexibla, articulate kandidater som kan konkurrera i en dynamisk, snabb och ständigt förändrad regional kreativ miljö.... [-]


Kontakt
Besöksadress
3 King Ling Road, Tseung Kwan O, N.T., H.K.
HK