Hong Kong Design Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

139938_HKDI_campus.jpg

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) är en ledande designinstitution under VTC Group. Det tillhandahåller högkvalitativ utbildning för att odla kunskap och professionalism och vårda nya talanger som ligger till grund för de kreativa industrier i Hong Kong.

Med HKDI års erfarenhet av HKDI samlar HKDI styrkorna i sina designavdelningar - arkitektur, inredning och produktdesign, kommunikationsdesign, digitala medier och mode och bilddesign - för att tillhandahålla över 20 designprogram. Mycket flexibel i artikulation och avancerad utbildning, HKDI ger studenterna en treårig högskoleexamen Pathway från en Högre examen till ettåriga kandidatexamina erbjuds av ansedda universitet i Storbritannien.

HKDI antar en "tänk-och-göra" -strategi genom sin moderna läroplan och aktiva samarbeten med lokala och internationella akademiska och industriella partners. Studenter ges möjlighet att förvärva praktisk erfarenhet och delta i globala utbytesprogram för att utöka sina horisonter samtidigt som deras kreativa tänkande och sociala känslighet förbättras.

139939_HKDI_0007.jpg

En dynamisk inlärningsmiljö

HKDI inledde läsåret 2010/11 i sitt prisbelönta nya campus i Tiu Keng Leng. Campuset är dedikerat till att tillhandahålla den mest dynamiska inlärningsmiljön för kvalitetsdesignutbildning.

Kvalitetsprogram och studentstöd

Vår läroplan är utformad med input från branschledare för att säkerställa dess relevans och lyhördhet för branschutvecklingen. HKDI program kvalitetssäkras av Hong Kong Council för ackreditering av akademiska och yrkesmässiga kvalifikationer.

Våra studenter och alumner har rådgivning och supporttjänster för karriärutveckling. Genom artikuleringsarrangemang med kända utomeuropeiska universitet kan HKDI högre examen bedriva Top-up-kurser lokalt och uppnå examen inom ett eller två år.

Kreativitet i aktion

HKDI : s omfattande designprogram inkluderar aktiviteter för att vårda ditt kreativa tänkande och färdigheter i beslutsfattande, kulturell känslighet och globalt perspektiv. HKDI upplevelsen är baserad på en "tänk-och-gör" -strategi som gör att du kan utveckla din passion för design samtidigt som du förmedlar de färdigheter och kunskaper som behövs för att lyckas.

Ett värdefullt val till framgång

Design kan erbjuda dig en givande och fullgörande karriär. Vi ser fram emot att ha dig som medlem i HKDI familjen.

Platser

Hong Kong

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium