Hong Kong Institute of Vocational Education

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Som en medlem av VTC-gruppen, är Hong Kong Institute of yrkesutbildning (IVE) den ledande yrkesinriktade utbildningsanordnaren i Hong Kong, åtagit sig att vårda yrkes värderas av industrin. IVE har utvecklats i takt med den ekonomiska utvecklingen i Hongkong, bygga en kompetent och innovativ arbetskraft som behövs i en kunskapsbaserad ekonomi.

utmärkta faciliteter Att berika lärandet av IVE studenter, är anläggningar av branschstandarder som inrättats för att simulera arbetsmiljön. Våra laboratorier och centra uppgraderas på en regelbunden basis för att hålla jämna steg med den senaste utvecklingen i branschen.

vibrerande Campus Studenter kommer in i ett IVE program kommer att upptäcka en berikande och rolig studie liv. Våra 9 IVE campus skapa en interaktiv inlärningsmiljö för studenter att odla en passion för lärande och utveckla sina intressen och talanger genom olika sporter och kulturella aktiviteter.

IVE campus hela territoriet är fullt utrustade med väsentliga state-of-the-art anläggningar för att förbereda studenterna för en väl avrundad campus livet. Varje campus var specialbyggda med specialiserade anläggningar för studenter från olika discipliner för att få kunskap och praktiska färdigheter inom det valda områden.

Undervisning Excellence Vår högt kvalificerade lärarlag besitter gedigen branscherfarenhet. Med vår unika "tänker och gör" tillvägagångssätt, våra lärare ger balanserad akademisk kunskap och praktisk kunskap som krävs i själva arbetsplatsen avgörande för professionell framgång.

Med genomförandet av personal utvecklingsprogram, lärare vistelse på pulsen av utvecklingen inom branschen. Eleverna kan lära av sina lärare mest up-to-date kunskap och vara utrustad med kompetens för deras framtida utveckling.

Stark industri Network IVE strävar efter att skapa långsiktigt samarbete med näringslivet för att stödja vår kursplanering och läroplanen design. Industri stöd tar också i form av interaktivt lärande aktiviteter, möjligheter för industrin infästning och arbetsförmedling.

lovande framtid Våra studenter får genomgående ett flertal priser och stipendier, vittnesmål till sin akademiska kompetens och framstående prestationer. Över 300 stipendier tillhandahålls av företag, branschorganisationer och entusiaster.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Advanced Diplomas »

Program

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Högre Examen I Internationell Företagsledning

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Hongkong

Programmet syftar till att ge studenterna möjlighet att göra karriär inom multinationella företag inom internationella affärer och handel. Programmet betonar praktiska utbildningar. Akademiska, tekniska och ledarförmåga från internationell affärsmiljö, juridiska och finansiella aspekter och marknadsföring för att korsa kulturella ledarförmåga, praktisk utställning och kvalitetsstyrning och ackreditering ingår. [+]

Programmet syftar till att ge studenterna möjlighet att göra karriär inom multinationella företag inom internationella affärer och handel. Programmet betonar praktiska utbildningar. Akademiska, tekniska och ledarförmåga från internationell affärsmiljö, juridiska och finansiella aspekter och marknadsföring för att korsa kulturella ledarförmåga, praktisk utställning och kvalitetsstyrning och ackreditering ingår.

Detta program är utformat med en betoning på allmän och språkutbildning, hela person utveckling och arbetsplats erfarenhet att bättre rusta eleverna för fortsatta studier och anställning efter examen.

Curriculum

Termin 1:

Sammanlagt Person Development: Self-Efficacy Enhancement Engelska och kommunikation: Arbetsplats Interaction Information Technology Essentials - Tjänster Företagsstatistik economics marknadsföring Essential Global e-logistikverksamhet ... [-]

Högre Examen I Livsmedelsteknik Och Säkerhet

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Hongkong

Programmet syftar till att ge studenterna omfattande utbildning med en bred kunskap och praktiska färdigheter som rör mat, näring, livsmedel och förvaltning. Det täcker ett brett spektrum av moduler inklusive livsmedelsteknik, lagstiftning, provning och säkerhet, livsmedelskvalitet revision, och livsmedelskvalitet ledningssystem. [+]

Programmet syftar till att ge studenterna omfattande utbildning med en bred kunskap och praktiska färdigheter som rör mat, näring, livsmedel och förvaltning. Det täcker ett brett spektrum av moduler inklusive livsmedelsteknik, lagstiftning, provning och säkerhet, livsmedelskvalitet revision, och livsmedelskvalitet ledningssystem.

Detta program är också utformad med en betoning på allmän och språkutbildning, hela person utveckling och arbetsplatspraktik till bättre förbereda studenterna för fortsatta studier och anställning efter examen.

Curriculum

Termin 1:

Engelska och kommunikation: Arbetsplats Interaction Sammanlagt Person utveckling: self-efficacy Enhancement Yrkes kinesiska kommunikation I: Putonghua Konversation och rapporter Information Technology Essentials - tillämpad vetenskap Essential Chemistry and Applications Statistik Mikrobiologi Human Nutrition Säkerhet och Laboratory Practice Introduktion till yrkespraxis i Food Science and Technology ... [-]

Högre Examen I Spel Och Animation

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Hongkong

För att klara snabba utvecklingen av digitala underhållningsindustrin i Hong Kong och Asien, syftar detta program att ge de studerande praktiska kunskaper och färdigheter för att bli proffs för design och utveckling av dataspel, datoranimation, och visuella effekter. Detta är också ett unikt program där eleverna kommer att kunna få tillgång till spjutspets datorsystem och programvara för att förverkliga sina kreativa idéer för produktion av digitala underhållningsprodukter. [+]

Eleverna kan välja ett av följande strömmar för att förbättra yrkeskunskaper och färdigheter inom specifika områden:

Högre examen i spel och animering (spel) Högre examen i spel och animering (Animation)

Den 1: a terminen är en vanlig termin. Eleverna kommer att gå vidare till strömmen i den 2: a halvåret (preliminärt), under förutsättning att deras val, studieresultat och tillgången på platser i särskilda strömmar.

För att klara snabba utvecklingen av digitala underhållningsindustrin i Hong Kong och Asien, syftar detta program att ge de studerande praktiska kunskaper och färdigheter för att bli proffs för design och utveckling av dataspel, datoranimation, och visuella effekter. Detta är också ett unikt program där eleverna kommer att kunna få tillgång till spjutspets datorsystem och programvara för att förverkliga sina kreativa idéer för produktion av digitala underhållningsprodukter.... [-]


Högre Examen I Väg- Och Vattenbyggnad

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Hongkong

Programmet syftar till att ge studenterna nödvändig teknisk och yrkesmässiga kunskaper och färdigheter för att göra karriär som högre tekniker civilingenjörer eller närliggande områden. Det förbereder studenterna för karriärer som tekniker eller tekniker ingenjörer inom civil / byggteknik och byggbranschen. Syftet är också att utveckla studenter som kan tänka självständigt, uppskattar tekniska, administrativa och sociala begränsningar i sin arbetsmiljö och kan göra professionella bedömningar. [+]

Programmet syftar till att ge studenterna nödvändig teknisk och yrkesmässiga kunskaper och färdigheter för att göra karriär som högre tekniker civilingenjörer eller närliggande områden. Det förbereder studenterna för karriärer som tekniker eller tekniker ingenjörer inom civil / byggteknik och byggbranschen. Syftet är också att utveckla studenter som kan tänka självständigt, uppskattar tekniska, administrativa och sociala begränsningar i sin arbetsmiljö och kan göra professionella bedömningar.

Detta program är utformat med betoning på allmän och språkutbildning, hel-personer utveckling och arbetsplats erfarenhet för att bättre förbereda eleverna för vidare studier och anställning efter examen. ... [-]


Kontakt
Besöksadress
VTC Admissions Office
Room 032, Ground Floor,
6 Oi Kwan Road, Wan Chai, Hong Kong

Hong Kong, HK