Läs den officiella beskrivningen

Som en medlem av VTC-gruppen, är Hong Kong Institute of yrkesutbildning (IVE) den ledande yrkesinriktade utbildningsanordnaren i Hong Kong, åtagit sig att vårda yrkes värderas av industrin. IVE har utvecklats i takt med den ekonomiska utvecklingen i Hongkong, bygga en kompetent och innovativ arbetskraft som behövs i en kunskapsbaserad ekonomi.

utmärkta faciliteter Att berika lärandet av IVE studenter, är anläggningar av branschstandarder som inrättats för att simulera arbetsmiljön. Våra laboratorier och centra uppgraderas på en regelbunden basis för att hålla jämna steg med den senaste utvecklingen i branschen.

vibrerande Campus Studenter kommer in i ett IVE program kommer att upptäcka en berikande och rolig studie liv. Våra 9 IVE campus skapa en interaktiv inlärningsmiljö för studenter att odla en passion för lärande och utveckla sina intressen och talanger genom olika sporter och kulturella aktiviteter.

IVE campus hela territoriet är fullt utrustade med väsentliga state-of-the-art anläggningar för att förbereda studenterna för en väl avrundad campus livet. Varje campus var specialbyggda med specialiserade anläggningar för studenter från olika discipliner för att få kunskap och praktiska färdigheter inom det valda områden.

Undervisning Excellence Vår högt kvalificerade lärarlag besitter gedigen branscherfarenhet. Med vår unika "tänker och gör" tillvägagångssätt, våra lärare ger balanserad akademisk kunskap och praktisk kunskap som krävs i själva arbetsplatsen avgörande för professionell framgång.

Med genomförandet av personal utvecklingsprogram, lärare vistelse på pulsen av utvecklingen inom branschen. Eleverna kan lära av sina lärare mest up-to-date kunskap och vara utrustad med kompetens för deras framtida utveckling.

Stark industri Network IVE strävar efter att skapa långsiktigt samarbete med näringslivet för att stödja vår kursplanering och läroplanen design. Industri stöd tar också i form av interaktivt lärande aktiviteter, möjligheter för industrin infästning och arbetsförmedling.

lovande framtid Våra studenter får genomgående ett flertal priser och stipendier, vittnesmål till sin akademiska kompetens och framstående prestationer. Över 300 stipendier tillhandahålls av företag, branschorganisationer och entusiaster.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Hong Kong Institute of Vocational Education

Detta program syftar till att göra det möjligt för studenter att bedriva karriär i multinationella företag som deltar i internationell handel och handel. Det understryker ... [+]

Programmets mål

Detta program syftar till att göra det möjligt för studenter att bedriva karriär i multinationella företag som bedriver internationell handel och handel. Det betonar praktik och omfattar affärsspråk (japanska / koreanska / spanska), akademisk, teknisk och ledarskapsförmåga i en internationell affärsmiljö, juridiska och finansiella aspekter, e-marknadsföring, kult kulturell kompetens, praktisk utställningshantering och kvalitetshantering.

Programmet är utformat med inriktning på generisk och språkutbildning, helhetsutveckling och arbetslivserfarenhet för att bättre kunna utrusta studenter för vidare studier och anställning efter examen.

Karriärmöjligheter... [-]
Hongkong Hong Kong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Hong Kong Institute of Vocational Education

Programmet syftar till att förbereda studenterna med nödvändig yrkeskunskap och färdigheter för att bedriva sin karriär inom hotell- och restaurangbranschen. Programmet f ... [+]

Programmets mål

Programmet syftar till att förbereda studenterna med nödvändig yrkeskunskap och färdigheter för att bedriva sin karriär inom hotell- och restaurangbranschen. Programmet fokuserar på både teori och praktik. Genom simulerade arbetsmiljöer och industriell bilaga kan studenterna förvärva relevant teknisk kompetens och professionell kunskap om branschen.

Detta program är utformat med inriktning på generisk och språkutbildning, helhetsutveckling och arbetslivserfarenhet för att bättre förbereda studenterna för vidare studier och anställning efter examen.

Curriculum

Semester 1

Grundläggande Business Studies för gästfrihetMat och dryck Service Principer och praxisCulinary Fundamentals and PracticesInformationsteknologi Essentials - GästfrihetBoendeverksamhet IBoende PraktikSamtida problem i hotellbranschen (Ska genomföras under Semester 1-5)engelskHela Personutveckling - Samarbete, Lagarbete... [-]
Hongkong Hong Kong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Hong Kong Institute of Vocational Education

För att klara den snabba utvecklingen av digital underhållningsindustrin i Hongkong och Asien, syftar programmet till att utrusta studenter med praktisk kunskap och skick ... [+]

Programmets mål

För att klara den snabba utvecklingen av digital underhållningsindustrin i Hongkong och Asien, syftar programmet till att utrusta studenter med praktisk kunskap och skicklighet för att bli professionella för design och utveckling av datorspel, datoranimering och visuella effekter. Detta är också ett unikt program där studenterna kommer att få tillgång till banbrytande datorsystem och programvara för att förverkliga sina kreativa idéer för produktion av digitala underhållningsprodukter.

Dataspelsströmmen utformad med moduler för att utveckla kompetensen hos akademiker vid tillämpning av datorgrafikprogrammeringstekniker vid utveckling av interaktiva spel och träningssimuleringsapplikationer.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

VTC International Student Section (ISS) - Study in Amazing Hong Kong

Location address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, HK