Hong Kong Institute of Vocational Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Som medlem i VTC-gruppen är Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) den ledande leverantören av yrkesutbildning och professionell utbildning i Hong Kong, engagerad i att vårda yrkesverksamma som värderas av branscher. IVE har utvecklats i takt med den ekonomiska utvecklingen i Hong Kong och skapat en kompetent och innovativ arbetskraft som behövs i en kunskapsekonomi.

Utmärkta faciliteter

För att berika inlärningsupplevelsen för IVE-studenter skapas anläggningar med industristandarder för att simulera arbetsplatsmiljön. Våra laboratorier och centra uppgraderas regelbundet för att hålla koll på de senaste branschtrenderna.

129249_IVE_0004.jpg

Levande campus

Studenter som går in i ett IVE-program kommer att upptäcka ett berikande och roligt studieliv. Våra 9 IVE-campus skapar en interaktiv inlärningsmiljö för studenter att kultivera en passion för lärande och utveckla sina intressen och talanger genom olika idrotts- och kulturaktiviteter.

IVE: s campus över hela territoriet är fullt utrustade med viktiga toppmoderna anläggningar för att förbereda studenter för ett väl avrundat campusliv. Varje campus var specialbyggt med specialiserade faciliteter för studenter med olika discipliner för att få kunskap och praktiska färdigheter inom sina valda områden.

129250_IVE_0001.jpg

Undervisningsexpertis

Vårt högkvalificerade undervisningsteam har gedigen branscherfarenhet. Med vår unika "Tänk och gör" -strategi förmedlar våra lärare balanserad akademisk kunskap och praktisk kunskap som krävs på den faktiska arbetsplatsen som är nödvändig för professionell framgång.

Med implementeringen av personalutvecklingsprogram stannar lärarpersonalen på pulsen av branschens utveckling. Studenter kan lära sig av sina lärare den mest aktuella kunskapen och vara utrustade med kompetens för deras framtida utveckling.129251_IVE_0005.jpg

Starkt industrinätverk

IVE strävar efter att skapa ett långsiktigt industrisamarbete till stöd för vår kursplanering och läroplanutformning. Branschstöd tar också form av interaktiv inlärningsaktiviteter, möjligheter för industriell anknytning och arbetsplatser.

Lovande framtid

Våra studenter får konsekvent många utmärkelser och stipendier, vittnesbörd om deras akademiska kvalitet och enastående prestationer. Över 300 stipendier tillhandahålls av företag, professionella organ och entusiaster.

Platser

Hong Kong

Address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium