Aqua Foundation Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om AFA

AFA är en enhet av Aqua Foundation, registrerad under Societies Act i år 1998. AFA tillhandahåller utbildning

  • Att organisera specialiserade workshops för ledande befattningshavare (politik och beslutsfattare) på den senaste tekniken, vilket gör att de kan dra nytta av senaste internationella forskningen och utvecklingen.
  • Att organisera specialiserade workshops för forskare, ingenjörer och teknisk personal på specialiserad mjukvara, forskning, metoder som utvecklas inom olika områden.
  • Att organisera specialiserade workshops om senaste tekniken.
  • Att organisera workshops och träningsprogram för icke-statliga organisationer, administratörer och annan icke-vetenskaplig personal för att förbättra sin vetenskapliga förståelse för att hjälpa dem att göra ett bättre bidrag inom sitt utvalda verksamhetsområde.
  • Att genomföra certifikat-, diplom- och PG-diplomkurser för arbetande och aspirerande personal för kapacitetsuppbyggnad inom olika sektorer där strukturerad utbildningsgap existerar.

För att erbjuda olika certifikat-, diplom- och pg-diplomkurser arbetar akademin i samarbete med Singhania University. Universitetet har upprättats av Govt. av Rajasthan, enligt förordning 6 av 2007. Det är ett UGC erkänt universitet enligt Sec. 2f i UGC Act 1956.

AF-SU har senaste instrument för att ge praktiska fältutbildning till studenter med specialiserade kurser som erbjuds: Differential Global Positioning Systems, Global Positioning Systems, Elektroniska Totala Stationer, Auto Nivåer, Digital Multikanal Seismographs, Gravimetrar, Magnetometrar, Ground Penetrating Radars, Electrical Resistivity Imaging System, geofysisk programvara, Topographic Surveying Software, etc.

Kurser utförs utan att behöva delta i vanliga klasser, och är därför lämpliga även för yrkesverksamma. Studiematerial tillhandahålls till studenter, och huvudfokus hålls på fältträning på senaste instrument, speciellt för landmätning

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Certifikater » Se Postgraduate Diplomas » Se Diplomas »