CEPT | Summer Winter School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

mål

Dessa program skiljer sig från de vanliga terminerna när det gäller struktur, tillvägagångssätt och innehåll. De sökord som fångar andan i SWS är ett experiment, variation och innovation. De utforskar nya områden, ger utrymme för att testa nya idéer och metoder, underlätta in situ-upplevelse, hjälpa till att förstå kritiska platser och situationer och skapa möjligheter att lära sig genom att göra. Kurserna i SWS är intensiva och har korta varaktigheter mellan två och fyra veckor.

Orientering

Huvudstämpeln för SWS är den berikande sorten. De uppnår det genom att erbjuda kurser som täcker ett brett utbud av ämnen och problem och skapa en mångsidig inlärningsgrupp genom att bjuda in studenter från andra högskolor att ansöka om kurserna. Den intellektuella miljön är också berikad genom att föra in potentiella proffs, akademiker, artister och experter från hela landet och utomlands för att undervisa. För att locka fler resursfolk utifrån och göra det bekvämt uppmuntrar SWS CEPT-fakulteten att vara värd för kurser med dem. I sådana fall har universitetsundervisningspersonalen en viktig roll i förvaltningen av kurserna.

Kurser

Fakultetens medlemmar hjälper eleverna att förstå kursernas karaktär och orientering och göra dem välinformerade. För att uppnå detta anger de uttryckligen målen, läget för undervisning eller arbete och lärandesultat av kurserna. I föregående SWS har eleverna föredragit workshops, aktiviteter som är installationsorienterade och de som kräver resor; och möjligheter som ger förvärv av specifika färdigheter. Under de kommande åren kommer denna pall att utökas genom att erbjuda fler kurser som kommer att stimulera intellektuellt, involvera mångsidig inlärning, fokusera på specialiserade processer och ge kompetens.

SWS är unika möjligheter att utöka horisonter av lärande, interagera med en stor grupp entusiastiska och begåvade studenter, utövare och akademiker, och visa CEPTs akademiska initiativ. Öppet för studenter med varierad bakgrund, blir kurser dynamiska och rika mångkulturella inlärningsmiljöer. Under de kommande åren kommer programmen att utforska fler vägar och växa i styrka.

Platser

Ahmedabad

Address
Kasturba Lalabhai Campus, University Road, Vasant Vihar, Navrangpura
Ahmedabad, Gujarat, Indien

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: