Cochin International Language Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Cochin International Language Academy (CILA) är en internationell institution för engelsk språkutbildning och lärarutbildning. Vi skapar internationella möjligheter för engelska Språklärare i icke-engelsktalande regioner som Västeuropa, Central / Östeuropa, Asien, Latinamerika, Mellanöstern / Nordafrika och Afrika söder om Sahara. Vi tillhandahåller även engelska Språkutbildning för studenter som vill studera eller arbeta utomlands i synnerhet i ett engelsktalande land.

Cochin International Language Academy (CILA) ägs och förvaltas av JS utbildningslösningar Private Limited, ett bolag registrerat och lyder under aktiebolagslagen, 1956. CILA ligger i Angamaly, nära till Cochin internationella flygplats. Det är bara 2 minuters bilfärd till Angamaly järnvägsstation.

Skolan drivs av engelska som modersmål från Storbritannien och Kanada med flera års erfarenhet av undervisning i engelska. Vi erbjuder olika kurser såsom Trinity Cert. TESOL för engelska lärare att bli en kvalificerad lärare i engelska till som talar andra språk, IELTS för dem som vill arbeta eller studera utomlands, affärsengelska, talas engelska för vuxna, talas engelska för barn och även 1 till 1 Skype sessioner.

Våra lärare är väl kvalificerade och utbildade för att undervisa i engelska med hjälp av moderna metoder. Eleverna tycker att lära sig engelska i vårt center. Två av våra lärare är tidigare IELTS examinatorer och har arbetat i länder runt om i världen, såsom Storbritannien, Kanada och i Mellanöstern. Så du kan vara säker på att ditt lärande är 100% korrekt. Så blir CILA ditt första val att lära och lära ut det engelska språket.

Platser

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: