Eruditus Executive Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VILKA VI ÄR

Affärsvärlden förändras i snabb takt. Så hur anpassar du dig inte bara, men håller dig före konkurrensen?

Eruditus Executive Education breda portfölj av anpassade och öppna program som levereras i Indien, Singapore, Dubai och andra globala platser erbjuder de ramar som behövs för att möta utmaningar idag och imorgon. Ledningen av alumni i INSEAD och Harvard, och stöds av programexperter från hela världen, är programmen utformade och genomförda i allians med globala ledande handelshögskolor.

Vi utformar program som låter dig kombinera lärande med verkligt genomförande. När du anmäler dig till ett av våra program får du fördelen av att lära dig inom en interaktiv miljö med en mångfaldig grupp av kamrater. Programmen är utformade i en rad olika format, inklusive korta workshops som spänner över några veckor, online-program eller kompletta modulära sessioner, som alla fokuserar på att utveckla ansvariga ledare i alla affärsscenarier.

VÅRT TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

På Eruditus är ett av våra fokusområden att skapa och tillhandahålla relevanta program som inte bara hjälper dig med "vad som är" men förbereder dig också för "vad som kan vara".

Detta omfattar en omfattande ram som krävs för att hantera inneboende affärsutmaningar.

VI VET

Inte bara innehåll, metoden är också viktig

Våra program skapas med ett brett spektrum av inlärningsmetoder och moduler, alla samman för att anpassa sig till dina upptagna scheman och arbetsförpliktelser. Tillsammans med detta läggs tonvikten på hur du lär dig. Att lära sig genom faktiska klassrumsinteraktioner, online-sessioner, fallstudier, realtidssimuleringar och praktiska övningar driver dig direkt i ansiktet av att hantera utmaningar. Våra program skulle uppmuntra dig att ställa relevanta frågor, provocera strategiskt tänkande och diskutera med kamrater - färdigheter som du kan använda till och med i din vardagliga kontorsmiljö.

Hur undervisning spelar roll

Eruditus samarbetar med några av de bästa handelshögskolorna och fakulteten som ger en komplett 360-graders inlärningserfarenhet. De lär inte bara de senaste innovationerna som krävs för företag, utan även utformar innovativa kurser som är relevanta i det aktuella yrkesscenariot.

Anpassade program krävs

Varje företags behov är unika. Varje akademisk institutions mål är annorlunda. Vi förstår inte bara detta, vi omfamnar detta. Spendera mycket tid, förprogrammera, för att förstå de unika behoven hos våra partners är en hörnsten för Eruditus-tillvägagångssättet. Därför arbetar vi kontinuerligt med att designa och föra program i en rad olika format, som kortsiktiga workshops, klasser som går några veckor eller månader, online-sessioner eller kompletta modulprogram. Alla program är utformade runt vad deltagarna behöver i form av läroplan, tidsåtgång och överkomliga priser.

Långvarigt förhållande

De flesta av våra samarbetspartners har genomfört efterföljande inlärningssessioner med oss. Vårt engagemang för våra partners går utöver ett lärandeintervention. Vi är mycket intresserade av att möta företagets eller utbildningsinstitutens långsiktiga mål.

Platser

Mumbai

Address
Eruditus Executive Education
1, Trade Center, Bandra Kurla Complex

400051 Mumbai, Maharashtra, Indien

Gurugram

Address
Eruditus Executive Education
Level 4, Augusta Point,
Golf Course Road

122002 Gurugram, Haryana, Indien

Dubai

Address
Eruditus Executive Education FZ-LLC
FO5, Floor 1, Block 18, Dubai Knowledge Village

Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten

Singapore

Address
78 Shenton Way,
#20-02

079120 Singapore, Singapore

Berkeley

Address
Berkeley, kalifornien, Amerikas förenta stater

Evanston

Address
Evanston, Illinois, Amerikas förenta stater

london

Address
london, england, Storbritannien