Läs den officiella beskrivningen

VILKA VI ÄR

Affärsvärlden förändras i snabb takt. Så hur anpassar du dig inte bara, men håller dig före konkurrensen?

Eruditus Executive Education breda portfölj av anpassade och öppna program som levereras i Indien, Singapore, Dubai och andra globala platser erbjuder de ramar som behövs för att möta utmaningar idag och imorgon. Ledningen av alumni i INSEAD och Harvard, och stöds av programexperter från hela världen, är programmen utformade och genomförda i allians med globala ledande handelshögskolor.

Vi utformar program som låter dig kombinera lärande med verkligt genomförande. När du anmäler dig till ett av våra program får du fördelen av att lära dig inom en interaktiv miljö med en mångfaldig grupp av kamrater. Programmen är utformade i en rad olika format, inklusive korta workshops som spänner över några veckor, online-program eller kompletta modulära sessioner, som alla fokuserar på att utveckla ansvariga ledare i alla affärsscenarier.

VÅRT TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

På Eruditus är ett av våra fokusområden att skapa och tillhandahålla relevanta program som inte bara hjälper dig med "vad som är" men förbereder dig också för "vad som kan vara".

Detta omfattar en omfattande ram som krävs för att hantera inneboende affärsutmaningar.

VI VET

Inte bara innehåll, metoden är också viktig

Våra program skapas med ett brett spektrum av inlärningsmetoder och moduler, alla samman för att anpassa sig till dina upptagna scheman och arbetsförpliktelser. Tillsammans med detta läggs tonvikten på hur du lär dig. Att lära sig genom faktiska klassrumsinteraktioner, online-sessioner, fallstudier, realtidssimuleringar och praktiska övningar driver dig direkt i ansiktet av att hantera utmaningar. Våra program skulle uppmuntra dig att ställa relevanta frågor, provocera strategiskt tänkande och diskutera med kamrater - färdigheter som du kan använda till och med i din vardagliga kontorsmiljö.

Hur undervisning spelar roll

Eruditus samarbetar med några av de bästa handelshögskolorna och fakulteten som ger en komplett 360-graders inlärningserfarenhet. De lär inte bara de senaste innovationerna som krävs för företag, utan även utformar innovativa kurser som är relevanta i det aktuella yrkesscenariot.

Anpassade program krävs

Varje företags behov är unika. Varje akademisk institutions mål är annorlunda. Vi förstår inte bara detta, vi omfamnar detta. Spendera mycket tid, förprogrammera, för att förstå de unika behoven hos våra partners är en hörnsten för Eruditus-tillvägagångssättet. Därför arbetar vi kontinuerligt med att designa och föra program i en rad olika format, som kortsiktiga workshops, klasser som går några veckor eller månader, online-sessioner eller kompletta modulprogram. Alla program är utformade runt vad deltagarna behöver i form av läroplan, tidsåtgång och överkomliga priser.

Långvarigt förhållande

De flesta av våra samarbetspartners har genomfört efterföljande inlärningssessioner med oss. Vårt engagemang för våra partners går utöver ett lärandeintervention. Vi är mycket intresserade av att möta företagets eller utbildningsinstitutens långsiktiga mål.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Eruditus Executive Education

... [+]

Beslutsanalys och beslutsträd Ekonomiska kostnader kontra redovisningskostnader Prissättning och vinstoptimering Strategisk interaktion Incitament i organisationer

B. Data och beslut:

[-]
Singapore Amerikas förenta stater Berkeley Indien India Online  + 1 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Kurser

Eruditus Executive Education

Berkeley CTO-programmet är utformat för erfarna deltagare i teknikfunktionen för att gå in i ledande roller inom sin karriär. Genom en unik blandning av teori, praktiska ... [+]

Berkeley Chief Technology Officer (CTO) Program

Berkeley CTO-programmet är utformat för erfarna deltagare i teknikfunktionen för att gå in i ledande roller inom sin karriär. Genom en unik blandning av teori, praktiska undervisningsformer och praktikers interaktioner, ger detta program den praktiska erfarenheten och de färdigheter som krävs för att göra övergången.

Programmet gör det möjligt för deltagarna att ta en mer strategisk syn på organisationens teknikarkitektur och affärslandskap, förbättra sin affärsförmåga, utveckla initiativ för att leda teknikomvandlingen och genomföra förändringshanteringen mot organisationssucces.

Om BerkeleyBerkeley ligger i Berkeley, Kalifornien, University of California, rankad som ett av världens främsta offentliga forskningsuniversitetBerkeleys nuvarande fakultet är mottagare av 8 Nobelpris, med 31 mer av Berkeley alumniFör närvarande har Berkeley fakultet 3 Fields Medals, 4 Pulitzer-priser, 3 AM Turing-priser och 15 National Medals of ScienceHögskolan erbjuder mer än 10 000 grundutbildningskurser i mer än 300-gradsprogram, och rankas bland de fem största doktoranderna i USAUS NewsUC Berkeley är också noterad på # 2 på US News rankings av "2019 Top Public Schools"Varför Berkeley Executive Education?Fördjupa dig på den ikoniska Berkeley campus som ligger i hjärtat av San Francisco Bay Area. Du kommer att kunna studera i hjärtat av det spännande innovationsekosystemet i Kaliforniens Silicon Valley - nära var många av världens spännande, datastyrda nystart och företag har sitt huvudkontor.Programmet använder fem moduler, tre in person och två online.Personliga moduler äger rum på UC Berkeley campus.Lär dig från världsberömd fakultet, från Haas Business School och UC BerkeleyErfaren läroplan skräddarsydd för utbildade proffs.Anslut dig till ett nätverk som utmanar och stöder... [-]
Amerikas förenta stater Berkeley Indien India Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
7 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Eruditus Executive Education

Cambridge Senior Management Programmet är ett intensivt, sexmånaders, multimodulärt, generellt lednings- och ledarskapsprogram som syftar till att hjälpa deltagare att öv ... [+]

Cambridge Senior Management Programmet är ett intensivt, sexmånaders, multimodulärt, generellt lednings- och ledarskapsprogram som syftar till att hjälpa deltagare att övergå till ledande roller. Deltagarna utforskar ett brett spektrum av ledningsämnen under Cambridge Senior Management Program, genom interaktion med världsberömd Cambridge Judge Business School fakultet, en varierad peer-grupp och tillämpningen av lärande genom projektarbete.

Varför ska du överväga detta program?Lär dig från Cambridge Judge Business School fakultet som är världsberömda experter och tanke ledare inom sina områdenAnsikt-till-ansikte sessioner i en av världens mest kända lärosäten, Cambridge och en av de mest dynamiska affärshallen, SingaporeEn erfaren grupp av kamrater som ger olika erfarenheter och perspektiv till klassrummetIdentifiera nya trender och krav från marknaden i ett ständigt föränderligt företag och ekonomiskt landskapFlexibelt lärande vilket minimerar tiden borta från jobbetLedarskapscoaching för att hjälpa till med övergång till ledande rollerBli en associerad medlem av Cambridge Judge Business Schools globala nätverk av alumnerCurriculum... [-]
Indien Mumbai Gurugram Förenade arabemiraten Dubai Singapore Amerikas förenta stater Berkeley India Online  + 5 Mer
Juli 2020
Engelska
Deltid
6 månader
Internet
Läs mer på svenska
Eruditus Executive Education

Kelloggs Senior Management Program hjälper dig att ompröva och förfina ditt tänkande om vad det innebär att vara en tillväxtorienterad ledare. Du kommer att fråga dig sjä ... [+]

Kelloggs Senior Management Program hjälper dig att ompröva och förfina ditt tänkande om vad det innebär att vara en tillväxtorienterad ledare. Du kommer att fråga dig själv kraftfulla frågor och få ett expanderat perspektiv som är viktigt för framgång på toppen. Du kommer att vara utrustad att trivas i dagens snabba, sammanlänkade ekonomi med de verktyg, insikter och ramar du behöver för att antända tillväxten och driva din organisation framåt.

Under de 6 månaderna kommer deltagarna att engagera sig i Kellogg-ekosystemet, som leder Kellogg-fakulteten och en global peer-grupp av höga potentiella chefer för att lära sig färdigheterna att navigera i affärsproblem och interaktioner som skär över geografiska gränser och kulturer. inspirera konversationer, tända samarbete och integrera flera perspektiv för att driva tillväxt och innovation.... [-]

Indien Mumbai Gurugram Förenade arabemiraten Dubai Singapore Amerikas förenta stater Berkeley India Online  + 5 Mer
Juli 2020
Engelska
Heltid
6 månader
Internet
Läs mer på svenska