NMAT by GMAC

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

För att anmäla dig till tentamen, levererade i Sydafrika, vänligen klicka

Klicka på om du vill registrera dig för tentamen, levererad på Filippinerna

För att anmäla dig till tentamen, levererad i Nigeria, vänligen klicka

Graduate Management Admission Council (GMAC) är en global ideell organisation som består av ledande forskarskolor över hela världen.

GMAC anser att företag och ledning är avgörande för ekonomiskt och socialt välbefinnande för människor över hela världen. Vi förespråkar för forskarutbildning och dess värde för individer och samhälle. GMAC är ägare och administratör av GMAT® och NMAT by GMAC ™ -proven.

GMAC strävar efter att öka tillgången för att växa och diversifiera kandidatpoolen. utveckla utvärderingar för att tillgodose behoven för global utbildning; och utöka värdet till skolor med våra produkter, tjänster och branschkunskap.

GMAC tillgodoser behoven hos förvaltningsskolor och nuvarande och blivande studenter genom ett brett utbud av produkter, tjänster och program som är utformade för att öppna dörrar för studenter, proffs och forskarutbildningsprogram över hela världen. GMAC fungerar också som den ledande källan för forskning och information om kvalitetsutbildning för kvalitetsledare.

121167_headway-537308-unsplash.jpg

Varför ta NMAT by GMAC ™

1. Accepteras av ledande handelshögskolor på tillväxtmarknader

NMAT by GMAC ™ används för antagning till några av de ledande forskarprogrammen på tillväxtmarknader inklusive Indien, Sydafrika, Nigeria och Filippinerna. Tillverkad av dig av tillverkarna av GMAT®-examen NMAT by GMAC examen de färdigheter som krävs för akademisk framgång i ledningsprogram.

NMAT by GMAC examen är utformad för att ge dig självförtroende att prestera efter bästa förmåga. Examen är kandidatvänlig, så att du kan välja avsnittordning och det finns ingen negativ märkning. Det är viktigt att testförberedelsematerialet hjälper dig att bekanta dig med frågeformatet och innehållet som mäts på NMAT by GMAC examen. Kom ihåg - förberedelser ökar förtroendet och prestandan.

2. Bedömning av hög kvalitet från tillverkarna av GMAT-examen

NMAT by GMAC examen har varit en symbol på kvalitet sedan den först introducerades i Indien för över 20 år sedan - vilket gör det möjligt för testtagare att få tillgång till forskarutbildning och en karriär som valts samtidigt som skolorna har tillgång till topptalanger.

3. Utformad för bekvämlighet och för att skapa förtroende

När du dyker upp för något test är nerver alltid en bidragande faktor till hur bra du presterar på testdagen. Vid utformningen av NMAT by GMAC examen har vi tittat på sätt att täcka dessa nerver så att du kan utföra med självförtroende.

NMAT by GMAC examen är utformad för att ge dig självförtroende att prestera efter bästa förmåga:

  1. Testet flera gånger: Du kan ta NMAT by GMAC tre gånger under ett visst testår. Detta ger dig det förtroende att du har mer än en enda möjlighet att prestera ditt allra bästa.
  2. Välj NMAT by GMAC : NMAT by GMAC examen låter dig välja den ordning du svarar på vart och ett av avsnitten i testet. Detta låter dig spela till dina styrkor.
  3. Ingen negativ märkning: Ibland är du bara inte säker på rätt svar på testet och tar slut på tiden. Tja, du kan göra en informerad gissning utan rädsla för ett straff för ett felaktigt svar. Systemet med ingen negativ märkning är i linje med global praxis.
  4. Tillgänglighet till officiellt övningsmaterial: Det är viktigt att förbereda sig för testet för att utföra så bäst som möjligt. Förberedelser hjälper dig att bekanta dig med formaten för frågorna och innehållet som mäts på NMAT by GMAC examen. Du kan komma åt NMAT by GMAC ™ Officiellt övningsmaterial som har frågor från faktiska NMAT-tentor som har administrerats tidigare.
  5. Öva för att skärpa dina färdigheter: NMAT by GMAC officiella övningsmaterial är utformade för att ge exponering och bekanta med frågeformerna och stilen. Förberedelserna ökar förtroendet och prestandan.

NMAT by GMAC examen är utformad för din bekvämlighet:

  1. Testfönster: Du kan välja önskat datum under testfönstret.
  2. Självschemaläggning: Du kan välja testdatum, tid och plats i realtid baserat på tillgången på platser vid varje testcenter.
  3. Registrera NMAT by GMAC för NMAT by GMAC ™ examen från din mobil: Tillåter dig att registrera dig när som helst och var som helst.
  4. Ansökan till affärsskolor efter granskning av resultat: Du kan skicka din poäng till den godkända B-skolan efter att ha granskat ditt resultat, med förbehåll för skolans ansökningsfrist.

Platser

Sektor 12

Address
122002 Sektor 12, Haryana, Indien

Kapstaden

Address
Kapstaden, Western Cape, Sydafrika

Makati

Address
Makati, Metro Manila, Filippinerna

Abuja

Address
Abuja, Federal Capital Territory, Nigeria

Program