Anibrain School Of Media Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vid Anibrain School of Media Design, skapar vi magiker som är utbildade för att trolla fram det omöjliga och visa vägen i digitala tidsåldern.

Lära av experter från industrin: US!

Våra duktiga instruktörer och lärare föra års yrkeserfarenhet till bordet tillsammans med branschens bästa praxis gör dem idealiska för att lära ut och sprida kunskap.

Med krediter om över 65 Hollywood-filmer inklusive Harry Potter, Resident Evil, Death Race och Salt. Anibrain VFX är en av Indiens ledande leverantörer av Visuella effekter till Hollywood filmbranschen.

Estd. 2006

Grundades 2006 av Jesh Krishna Murthy har Anibrain blivit ett ledande namn globalt i digitalt skapande innehåll inklusive film, tv, Apps, Mobile och Web. Bland våra kunder finns de som är vem av den digitala världen och det är denna erfarenhet och skicklighet vi tar till den digitala utbildningen arena.Our unik kurs ware och pedagogik ger oss möjlighet att skapa bransch redo nya medie proffs som kan konkurrera på global nivå inom yrken inklusive VFX, animering, spel, mobil apps, Digital Pixel behandlig, Web, intermedia, Video Technology, Visuell design etc.

DÄRFÖR US

Oavsett om ditt intresse är Animation, att Visuella effekter för filmer, eller verktyg skapar fantastiska Nya Appar, Spel, Videos eller starta en karriär inom digital marknadsföring, har vi ett brett utbud av kurser tillgängliga för att passa dina behov och hjälper dig ut på en fantastiska karriär. Ghost Rider, Silent Hill, Chronicles, katter och hundar John Woo Red Cliff och Resident Evil är bara några namn i en lång lista över Hollywood filmer där Anibrain s trolldom har erkänt och uppskattat.

Platser

Pune

Anibrain School Of Media Design

Address
Anibrain School of Media Design,
2nd floor, Sapphire Plaza,
Near Axis Bank, Sakorenagar,
Vimannagar

411014 Pune, Maharashtra, Indien
Telefon
+91 20 3056 0344