International Study Programs of Udayana University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Handla om

Upskill utformar specifika studie- och semestudier för Udayana University, som tar högskoleutbildning på en ny nivå och flyttar klassrummet till lokalsamhällen på Bali. Kunskap och färdigheter tillämpas på en riktig miljö - där den behövs mest och har den kraftfullaste effekten. I samarbete med högt erkända universitet utomlands utformar vi program som främjar kunskap och kulturutbyte och leder vägen för hållbara, toppmoderna lösningar för både miljö och lokalsamhällen.

Som ett ungt internationellt team vet vi vad som gör utlandsstudierna en enastående och livsförändrad upplevelse: att fördjupa lärandet i kombination med förnuftiga fältverk och undersökningar som har en meningsfull inverkan på lokalsamhällen.

Vårt uppdrag

Köran för nya integrerade semesterprogram som härrör från våra utflykter i Indonesien. Efter att ha arbetat nära med vår lokala partner på Bali i flera år såg vi den ökande efterfrågan att bli proaktiv i skyddet av vår miljö och speciellt våra oceaner i troperna. Lokalsamhällena bygger på hjälp av erfarna marinforskare som kan väga vägen till en bättre framtid.

Att se denna efterfrågan och efterfrågan på unga akademiker som vill få en ny inlärningserfarenhet, som de direkt kan tillämpa på fältet, har vi så småningom beslutat att kombinera båda kraven för att skapa semesterprogram och sommarkurser med fokus på problematiska topis i Indonesien och speciellt i Bali.

Våra program på Udayana University är utformade för att uppmuntra kunskap och kulturutbyte och bana vägen för hållbara, toppmoderna lösningar för både miljö och lokalsamhällen.

Våra värderingar

 • Kvalitet
  Kvalitet är lika viktigt för oss som det är för dig. Vi övervakar ständigt studierna och optimerar processerna. Vi vill se till att föreläsningar, fältstudier och forskningsprojekt är på akademisk nivå.
 • Tillgång
  Internationellt lärande eller arbetslivserfarenhet är avgörande i dagens globaliserade värld. Vi försöker att utforma program som är tillgängliga för alla, även för dem med en begränsad tidsram eller budget.
 • partners
  Vi arbetar med partners som delar vår vision om en kulturutbyte med starkt fokus på hållbarhet och ansvar. Vi har byggt upp ett starkt förhållande med förtroende som grund.
 • Plats
  Varje plats på jorden är en av dess slag värd en resa. Vi valde de ställen som vi beundrats sedan dess och skulle vilja visa dem till dig med alla fasetter lokalt liv har att erbjuda. Men det finns många fler platser där ute för att upptäcka och vi är mer än stoked för att göra dem tillgängliga för dig.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se Summer courses » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Semester utomlands Program - Tropisk biologi

Campusstudier Heltid 16 veckor April 2019 Indonesien Ubud

Under det här 16-veckors semesterprogrammet lär du dig mer om tropisk biologi och marina bevarande på Bali. [+]

Handla om

Under det här 16-veckors semesterprogrammet lär du dig mer om tropisk biologi och marina bevarande på Bali. Förutom dina föreläsningar på Udayana University i Bali besöker du samhällen för att få mer praktisk praktik. Under flera utflykter lär du dig mer om ekosystemen på Bali, som Mangroves ekosystem samt korallrev. Inom ramen för detta studieprogram kan du uppnå upp till 30 högskolepoäng till Udayana University på Bali.

slingorProjektarbete i nuvarande researc-ämnenUpplev meningsfulla praktiska föreläsningar och fältresorOlika fältstudier och samhällsbesök ger tillgång till unik kunskap och hjälper till att förstå våra havs nuvarande hälsotillstånd. [-]

Sommarkurser

Hållbarhet

Campusstudier Heltid 4 veckor July 2019 Indonesien Ubud

Denna intensiva 4 veckors sommarkurs hjälper dig att förstå turismens inverkan på Bali och lära dig mer om de steg som görs mot hållbar turism och ekoturism. [+]

Handla om

Denna intensiva 4 veckors sommarkurs hjälper dig att förstå turismens inverkan på Bali och lära dig mer om de steg som görs mot hållbar turism och ekoturism. Inom fyra veckor av föreläsningar vid Udayana-universitetet i Bali och olika fältutflykter över Bali lär du dig mer om den balinesiska livsfilosofin "Tri Hita Karana" och hur denna gamla livsstil återspeglas i moderna hållbara turismsmetoder i Bali .

Olika fältresor hjälper dig att förstå "Tri Hita Karana" och för att få insikt i de ansträngningar som gjorts för att bevara Balís främsta turistattraktioner: dess natur och kultur.

Denna kurs ger dig den unika möjligheten att studera utomlands och uppleva den verkliga Bali från ett icke-turistiskt perspektiv. Du kommer att prata med lokalsamhället, lära dig mer om den magiska hinduiska kulturen på Bali och uppleva allt vad Bali har att erbjuda på ett hållbart sätt.... [-]


Korallrev restaurering sommarkurs

Campusstudier 4 veckor June 2019 Indonesien Ubud

Fördjupa dig i en 4-veckors sommarutbildning i korallrevs restaurering på Bali. Utforska korallrevets hälsotillstånd runt ön Bali och få en djupare förståelse av det tropiska marina ekosystemet i allmänhet. Se hur klimatförändringar och havsurring påverkar ekosystemet och korallrevet och varför det är särskilt viktigt att återställa korallrevets hälsotillstånd för att säkerställa och säkerställa överlevnaden för allt levande väsen. [+]

Coral Reef Restoration Summer Course

Fördjupa dig i en 4-veckors sommarutbildning i korallrevs restaurering på Bali. Utforska korallrevets hälsotillstånd runt ön Bali och få en djupare förståelse av det tropiska marina ekosystemet i allmänhet. Se hur klimatförändringar och havsurring påverkar ekosystemet och korallrevet och varför det är särskilt viktigt att återställa korallrevets hälsotillstånd för att säkerställa och säkerställa överlevnaden för allt levande väsen. Under föreläsningar och flera fältturer kommer du att lära känna och se olika metoder som används för att återställa korallrevet runt ön Bali.

Ditt klassrum | Coral Reefs i Bali och Nusa Penida Island ... [-]

Mangrove Ecology Summer Course

Campusstudier Heltid 4 veckor July 2019 Indonesien Ubud

Denna 4-veckors sommarkurs ger dig den unika möjligheten att förstå och få tillgång till mangroveekosystemet på ön Bali [+]

Handla om

En 4-veckors sommarkurs som ger dig den unika möjligheten att förstå och få tillgång till mangroveekosystemet på ön Bali. Ett block av yrkesutbildning på Udayana University Bali kommer att ge dig viss kunskap om mangroverna, deras historia på Bali och deras betydelse för natur och mänsklighet. Under föreläsningarna kommer du att gå på flera fältturer och vetenskapliga utflykter som hjälper dig att förstå den biologiska komplexiteten och betydelsen av mangrover på Bali. Denna kortsiktiga kurs är ett unikt hands-on-tillvägagångssätt som ger dig möjlighet att bedriva forskning i fältinställningen och samla in data för att stödja och främja effektiva metoder för mangroveåterställning.... [-]


Kontakt