International Study Programs of Udayana University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

OM

Upplandsstudiet utomlandsprogram syftar till att ta högskoleutbildning på en ny nivå och att flytta klassrummet till lokalsamhällen utomlands. Våra program är utformade för att uppmuntra kunskap och kulturutbyte och bana vägen för hållbara state-of-the-art lösningar för både miljö och lokalsamhällen.
Det huvudsakliga akademiska målet är att skapa en allmän förståelse för hur havet är nödvändigt för vår existens och att vi är väsentliga för att hjälpa till att överleva den skada som vi har orsakat.

Dessutom vill vi öka uppfattningen av de projekt som lokala samhällen redan har etablerat bland framtida forskare å ena sidan och å andra sidan vill vi att studenterna aktivt deltar i dessa projekt för att utveckla dem ännu mer.
Med vårt program tillämpas kunskaper och färdigheter direkt i den verkliga miljön - där den behövs mest och har den kraftfullaste effekten.

Vårt uppdrag

Köran för nya integrerade semesterprogram som härrör från våra utflykter i Indonesien. Efter att ha arbetat nära med vår lokala partner på Bali i flera år såg vi den ökande efterfrågan att bli proaktiv i skyddet av vår miljö och i synnerhet våra oceaner i troperna. Lokalsamhällena bygger på hjälp av erfarna marinforskare som kan väga vägen till en bättre framtid.

Att se denna efterfrågan och efterfrågan från unga akademiker som vill få en ny inlärningserfarenhet, som de direkt kan tillämpa på fältet, har vi så småningom beslutat att kombinera båda kraven för att skapa en semester för tropisk biologi och marinvård i utlandet med fokus på lokala projekt.

Som ett ungt internationellt team vet vi vad som gör utlandsstudierna en enastående och livsförändrad upplevelse: fördjupande lärande kombinerat med förnuftiga fältverk och forskare som har en meningsfull inverkan på lokalsamhällen.

Våra program är utformade för att uppmuntra kunskap och kulturutbyte och bana vägen för hållbara state-of-the-art lösningar för både miljö och lokalsamhällen.

Du tillämpar dina kunskaper och färdigheter i den verkliga miljön - där den behövs mest och har den kraftfullaste effekten.

Våra värderingar

  • KVALITETSÅTGÄRDER

Kvalitet är viktig för oss är till dig. Vi övervakar ständigt studierna och optimerar processerna. Vi vill se till att föreläsningar, fältstudier och forskningsprojekt är på akademisk nivå.

  • ÅTGÄRDER

Internationellt lärande eller arbetslivserfarenhet är avgörande i dagens globaliserade värld. Vi försöker att utforma program som är tillgängliga för alla, även för dem med en begränsad tidsram eller budget.

  • PARTNERS MATTER
Vi arbetar med partners som delar vår vision om en kulturutbyte med starkt fokus på hållbarhet och ansvar. Vi har byggt upp ett starkt förhållande med förtroende som grund.

  • PLATSER SÄRSKILDA
Varje plats på jorden är en av dess slag värd en resa. Vi valde de ställen som vi beundrats sedan dess och skulle vilja visa dem till dig med alla fasetter lokalt liv har att erbjuda. Men det finns många fler platser där ute för att upptäcka och vi är mer än stoked för att göra dem tillgängliga för dig.

  • LOKALA MÅL
Varför erbjuder vi marinvetenskapsprogram på Bali? Eftersom marinvetenskap faktiskt lär dig något nytt - en kunskap som bara är tillgänglig i Indiska oceanen. Vi utvecklar program som är starkt kopplade till de lokala vägarna och med lokala problem i fråga om forskningsämnen och bevarande.

  • TRAVELING MATTERS
Du trodde du vet vad rättvisa betyder? Du trodde du vet vad hängivenhet är? Och du trodde du är en patient? Tja, världen kommer att lära dig mer än du trodde du borde veta. Vi är glada att vara med i denna process!

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Summer courses » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Semester Abroad Program - Tropical Biology & Marine Conservation

Campusstudier 16 veckor September 2018 Indonesien Ubud

[+]

Visumkrav

[-]

Sommarkurser

Hållbar Turism Sommar Kurs

Campusstudier 4 veckor June 2019 Indonesien Ubud

Som det ledande turistmålet i Indonesien finner Bali sig i ett utmanande läge där turismutveckling hjälper ön att växa ekonomiskt, men samtidigt hotar naturliga livsmiljöer, marina liv och dess unika kultur. [+]

Som det ledande turistmålet i Indonesien finner Bali sig i ett utmanande läge där turismutveckling hjälper ön att växa ekonomiskt, men samtidigt hotar naturliga livsmiljöer, marina liv och dess unika kultur. Denna intensiva 4-veckors sommarkurs hjälper dig att förstå turismens inverkan på Bali och se de steg som görs för hållbar turism och ekoturism. Olika fältresor hjälper dig att få insikt i de ansträngningar som gjorts för att minska de negativa effekterna och för att bevara Balis främsta turistattraktioner: dess natur och kulturella metoder. Ditt klassrum | det balinesiska samhället

Naturen är den viktigaste källan för turism. Därför fokuserar ekoturismen särskilt på att integrera turism i ekosystemet. Men speciellt turismen i Bali har också en stor inverkan på lokalsamhället: det utmanar traditionell och religiös praxis hos den balinesiska hinduen, och med många investerare som kommer från utlandet saknas det att inkludera lokalsamhället. Inom den här sommarkursen får du chansen att inte bara besöka orter med en grönare vision men även byar som framgångsrikt integrerat ett koncept som är grönt, bemyndigar sina lokalbefolkningar och stämmer överens med deras livskoncept, även känd som Tri Harta Karana. En möjlighet och tillvägagångssätt som du inte hittar någon annanstans i världen.... [-]


Korallrev Restaurering Sommarkurs

Campusstudier 4 veckor June 2019 Indonesien Ubud

Fördjupa dig i en 4-veckors sommarutbildning i korallrevs restaurering på Bali. Utforska korallrevets hälsotillstånd runt ön Bali och få en djupare förståelse av det tropiska marina ekosystemet i allmänhet. Se hur klimatförändringar och havsurring påverkar ekosystemet och korallrevet och varför det är särskilt viktigt att återställa korallrevets hälsotillstånd för att säkerställa och säkerställa överlevnaden för allt levande väsen. [+]

Coral Reef Restoration Summer Course

Fördjupa dig i en 4-veckors sommarutbildning i korallrevs restaurering på Bali. Utforska korallrevets hälsotillstånd runt ön Bali och få en djupare förståelse av det tropiska marina ekosystemet i allmänhet. Se hur klimatförändringar och havsurring påverkar ekosystemet och korallrevet och varför det är särskilt viktigt att återställa korallrevets hälsotillstånd för att säkerställa och säkerställa överlevnaden för allt levande väsen. Under föreläsningar och flera fältturer kommer du att lära känna och se olika metoder som används för att återställa korallrevet runt ön Bali.

Ditt klassrum | Coral Reefs i Bali och Nusa Penida Island ... [-]

Mangrove Ekologi Sommarkurs

Campusstudier 4 veckor June 2019 Indonesien Ubud

Indonesien är landet med de största mangrove skogarna över hela världen. Denna härliga 4-veckors sommarkurs ger dig en unik chans att få tillgång till detta ekosystem på ön Bali. [+]

Indonesien är landet med de största mangrove skogarna över hela världen. Denna härliga 4-veckors sommarkurs ger dig en unik chans att få tillgång till detta ekosystem på ön Bali. Ett kraftfullt yrkesutbildningsområde ger dig viss kunskap om mangroveekosystemet, medan fältresor och vetenskapliga utflykter hjälper dig att förstå den biologiska komplexiteten och betydelsen av mangrover på Bali. Denna unika hands-on-tillvägagångssätt ger dig möjlighet att bedriva forskning i fältinställningen och samla in data för att stödja och främja effektiva metoder för mangroveåterställning.

Ditt klassrum | Mangroves i Bali och Nusa Penida Island ... [-]

Kontakt