ALISON

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår mission

ALISON är ett vinstdrivande sociala företag som tror på två saker: att alla har rätt till en utbildning och att utbildning bör vara fri. Vi strävar efter att erbjuda en gratis utbildning för alla med tillgång till Internet, samtidigt som en rimlig avkastning för våra investerare och erbjuder en kreativ, rättvis och givande arbetsmiljö för våra medarbetare.

Som ALISON syftar till

ALISON är för alla som är intresserade av att förbättra sina personliga förhållanden. Våra elever är från alla samhällsskikt, från alla regioner i världen och från en mängd olika bakgrunder. ALISON används även av olika grupper av människor för att övervinna ett hinder för utbildning som traditionell utbildning har kunnat bryta.

ALISON pergament

ALISON grundläggande syfte och fokus är att erbjuda gratis online-lärande till världen. De starka relationer har fastställts med viktiga partner, tillsammans med sin sluga användning av resurser, webbkanalen det utnyttjar och 6 miljoner starka kundrelationer har lyckats främja innebär att det kan stödja sin affärsmodell, i huvudsak genom reklamintäkter. Följaktligen, till skillnad från andra online-lärande leverantörer, ALISON inte insistera på att eleverna köpa pergament. Men vissa elever vill köpa pergament som ett register över deras lärande prestation, medan andra använder dem som en del av deras CV att bevisa för arbetsgivare att de har den kompetens som de påstår. Där det är möjligt, Alison strävar hålla pergament låga priser och kör regelbundna kampanjer och erbjudanden för att säkerställa att priserna hålls till ett minimum.

Platser

Galway

Address
Level One, Galway Technology Park
Galway, County Galway
Ireland

Galway, County Galway, Irland