Läs den officiella beskrivningen

Atlas Language School - Dublin

Atlas Language School grundades 2003. Även om vi började med bara ett klassrum och en student expanderades vi snabbt för att bli en av de snabbast växande språkskolorna i Irland. Idag befinner vi oss i Portobello House, en vacker landmärkebyggnad i hjärtat av Dublin. Vår nya skola är en toppmodern anläggning med 25 klassrum, en studentkafé / restaurang, bibliotek, meditationsrum, datalaboratorium och stort studenthem. Vi välkomnar studenter från hela världen på ett brett utbud av kurser, inklusive Allmän Engelska, Exam Preparation, Juniorprogram och Lärarutbildning. Vi tror att vår framgång hittills beror på vårt engagemang för kvalitet och vi är dedikerade till att erbjuda en professionell, vänlig och stödjande lärmiljö. Med utmärkta lärare och faciliteter, ett omfattande och roligt socialt program och en perfekt central plats, tror vi att vi är den bästa skolan att lära engelska i Dublin.

Undervisningsmetod

Vår undervisning bygger på ett kommunikativt och uppgiftsbaserat tillvägagångssätt, vilket innebär att studenter alltid fokuserar på effektiv kommunikation i verkligheten och sätt att öva och uppnå det. I klassen arbetar eleverna med att utveckla sina produktiva och receptiva färdigheter samtidigt som de ökar deras noggrannhet och flyktighet. Vi har utvecklat en Language Learning Pathway för att ge alla elever en tydlig beskrivning av målen för vart och ett av våra nivåer. Om studenterna är med oss ​​i 2 veckor, b 8 veckor eller ett år hjälper vi dem att utforma en tydlig inlärningsstrategi utifrån deras individuella mål.

Faciliteter

 • 25 klassrum
 • Studentkafé / restaurang
 • Bibliotek
 • Meditation rum
 • Datorlabb
 • Stort studentområde

Social

Vi tror att för att få ut det mesta av sin tid i Irland ska eleverna utsättas för engelska inte bara i klassrummet utan i olika miljöer och sammanhang. Därför är vårt sociala och kulturella program så viktigt för oss och varför spenderar vi så mycket tid och energi så att det är så varierat, vibrerande och intressant som möjligt. Vi har en dedikerad social programkoordinator som organiserar aktiviteter, turer och besök under hela året för våra studenter. Dessa aktiviteter är en planerad del av nästan alla kurser och sker normalt efter klass på eftermiddagen och kvällen. Vi organiserar också dag och helg resor till natursköna områden utanför Dublin, som Connemara, Clare och Galway.

boende

 • Homestay
 • Studentbostad

Under åren har vi byggt upp starka relationer med ett antal lokala familjer som är värd för våra elever under sin tid i Irland, som alla personligen intervjuas av vår boendeofficer och är utvalda för deras erfarenhet och vänlighet.

Vi har också ett antal lägenheter med självhushåll som finns tillgängliga på begäran.

ackrediteringar

 • ACELS / QQI
 • Medlem av MEI
 • Erkänt av Institutionen för utbildning och vetenskap för undervisning i engelska som främmande språk
 • Godkänt Cambridge Test Center
 • Godkänt TOEIC testcenter
 • Erkänt Trinity Test Center
 • ALT
 • BULATS
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Atlas Language School

General English Fluency kursen är en av våra mest populära General English-kurser. Det består av 20 timmars Allmänna Engelska gruppklasser per vecka som fokuserar på att ... [+]

20 timmar gruppundervisning / veckaKurskod: GE20Nivå: Elementär - Avancerad

General English Fluency kursen är en av våra mest populära General English-kurser. Det består av 20 timmars Allmänna Engelska gruppklasser per vecka som fokuserar på att förbättra din exakthet, flythet och förtroende på engelska. Våra Allmänna Engelska kurser är roliga och utmanande klasser som fokuserar på verkligheten grammatik, vokabulär och uttal så att du kommer att kunna kommunicera framgångsrikt med människor från hela världen.

I klassen kommer dina lärare att övervaka dina framsteg och ge dig regelbunden återkoppling för att hjälpa dig att använda nytt språk med självförtroende och maximera ditt lärande. Våra Allmänna Engelska kurser är anpassade till de krav som deltar i kursen, och du får också möjlighet att kommunicera meningsfullt via engelska, bygga kompetens och förtroende och förbereda dig för vanliga verkliga situationer.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Atlas Language School

Här på Atlas Language School Dublin erbjuder vi IELTS-förberedande kurser på heltid för studenter som vill vidareutveckla sina engelska färdigheter för att lyckas i IELTS ... [+]

20 timmars gruppundervisning (IELTS-förberedelse) / veckaKurskod: IELTS20Nivå: Övre mellannivå

Här på Atlas Language School Dublin erbjuder vi IELTS-förberedande kurser på heltid för studenter som vill vidareutveckla sina engelska färdigheter för att lyckas i IELTS-undersökningen. IELTS står för I NTERNATIONELLA Svenska L anguage T Esting SYSTEM. Det mäter en studerandes nivå engelska och accepteras av högskolor och engelsktalande universitet runt om i världen.

Vi erbjuder IELTS förberedelsekurser året runt. Kurserna är utformade för att förbättra språket och de färdigheter du behöver för att förbättra ditt IELTS-bandresultat. Eftersom våra IELTS-förberedelsekurser är strukturerade för att ge dig möjlighet att utveckla och öva de viktigaste provkunskaperna kring olika akademiska ämnen varje vecka, kan du börja i början av varje vecka.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska