City Colleges - Online Learning

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till College of e-Learning på City Högskolor

Vid College of e-Learning, erbjuder vi samma stad Colleges kurser men i en online-format. Studenter dra nytta av världsklass online-resurser, de bästa och mest up-to-date läromedel, och en obeveklig engagemang för personlig uppmärksamhet. Stad Colleges 'College of eLearning representerar en helt ny metod för att tredje nivå professionell utbildning och examination förberedelse på webben.

Många av Irlands ledande föreläsare inom områdena juridik, redovisning, media, underhållning och journalistik, Business, Datorer & IT, konst, kriminologi och psykologi har gått samman för att erbjuda studenterna en annan typ av pedagogiska erfarenheter, en där elevens behov avgörande, och hans eller hennes förväntningar ständigt överträffas.

Hur det fungerar

E-learning har visat sig vara en mycket effektiv metod för undervisning. Det har gett miljontals elever med ovärderliga möjligheter att utvecklas sina studier i ett bekvämt, billigare och effektivare sätt. En rapport beställd av US Department of Education (Utvärdering av evidensbaserad praxis i Online Learning (2010)) att "klasser med online-lärande (oavsett visas helt online eller blandat) i genomsnitt producerar starkare elev studieresultat än vad klasser med enbart ansikte mot ansikte undervisning ", och" .. att i genomsnitt, studenter i online-lärande förhållanden utförs måttligt bättre än de som fick ansikte mot ansikte instruktion. "Ta en kurs med College of eLearning på City Högskolor kunde inte vara enklare. Du kommer att ha tillgång till en full uppsättning av föreläsningar (levande eller inspelad - valet är ditt), exceptionella kursmaterial i nedladdningsbart format, och personliga, en-till-ett stöd från din kurs handledare.

Platser

Ireland Online

Address
College of e-Learning, City Colleges,
South Great George's Street,
Dublin 2

Ireland Online, Irland

UK Online

Address
UK Online, Storbritannien

USA Online

Address
USA Online, Amerikas förenta stater

Australia Online

Address
Australia Online, Australien

Kanada online

Address
Kanada online, Kanada

Tyskland Online

Address
Tyskland Online, Tyskland

France Online

Address
France Online, Frankrike

Singapore Online

Address
Singapore Online, Singapore

Förenade Arabemiraten online

Address
Förenade Arabemiraten online, Förenade arabemiraten

Italien online

Address
Italien online, Italien