Corkscrew Startup School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Låt oss skapa din framtid, tillsammans

Vi är Korkskruv, en praktikplats leverantör och företags start skola alla rullade in. Vi tror på att hjälpa människor att göra bättre, både i sina personliga och professionella liv. Håll lärande, stanna hungrig.

Korkskruv är en innovativ leverantör av praktikplatser och affärsstartprogram som finns över hela världen. Vi är baserade i den pulserande staden Exeter, Storbritannien, och vårt fokus är klar. Vi vill skapa de bästa möjligheterna till personlig och professionell utveckling på marknaden.

Utbildning Entreprenörskap och affärsutveckling

Våra praktikplatser är unika - vi är den enda praktik leverantören att erbjuda utbildning inom affärsutveckling gratis tillsammans med alla program vi kör. Utbildningen och Planen är unik för korkskruv och omfattar den senaste utvecklingen inom marknadsföring, affärsutveckling och entreprenörskap. Utbildningen kommer alltid att undervisas av yrkesmän så att du kan vara säker på kvaliteten.

En pålitlig leverantör av Praktik Upplevelser

Vi skickar hundratals studenter per år på praktikplatser i hela världen. Vissa gå med för att få kontakter, utöka sin meritförteckning, utveckla språkkunskaper, få högskolepoäng, utforska en ny kultur, få klarhet eller att ha en upplevelse som kommer att bo med dem för livet. Oavsett vad du letar efter, hittar du något som är överkomligt, pålitlig och en otrolig, givande upplevelse.

Vi vet att våra praktikprogram är det bästa du kan hitta. Och vi vill bevisa det för dig.

Presentation * korkskruv tänkande

"Korkskruv tänkande är kärnan i allt vi gör. Det är problemlösning kreativt, lära dig nya färdigheter och leda andra för att skapa förändring - viktiga saker som bara inte undervisas någon annanstans. TOM SNÅR / KORKSKRUV Medgrundare

Platser

Dublin

Irish Education Partners

Address
Irish Education Partners
Carmody House,
Deverell Place,

Dublin 1 Dublin, County Dublin, Irland
Telefon
+353 1 549 9561