Läs den officiella beskrivningen

Låt oss skapa din framtid, tillsammans

Vi är Korkskruv, en praktikplats leverantör och företags start skola alla rullade in. Vi tror på att hjälpa människor att göra bättre, både i sina personliga och professionella liv. Håll lärande, stanna hungrig.

Korkskruv är en innovativ leverantör av praktikplatser och affärsstartprogram som finns över hela världen. Vi är baserade i den pulserande staden Exeter, Storbritannien, och vårt fokus är klar. Vi vill skapa de bästa möjligheterna till personlig och professionell utveckling på marknaden.

Utbildning Entreprenörskap och affärsutveckling

Våra praktikplatser är unika - vi är den enda praktik leverantören att erbjuda utbildning inom affärsutveckling gratis tillsammans med alla program vi kör. Utbildningen och Planen är unik för korkskruv och omfattar den senaste utvecklingen inom marknadsföring, affärsutveckling och entreprenörskap. Utbildningen kommer alltid att undervisas av yrkesmän så att du kan vara säker på kvaliteten.

En pålitlig leverantör av Praktik Upplevelser

Vi skickar hundratals studenter per år på praktikplatser i hela världen. Vissa gå med för att få kontakter, utöka sin meritförteckning, utveckla språkkunskaper, få högskolepoäng, utforska en ny kultur, få klarhet eller att ha en upplevelse som kommer att bo med dem för livet. Oavsett vad du letar efter, hittar du något som är överkomligt, pålitlig och en otrolig, givande upplevelse.

Vi vet att våra praktikprogram är det bästa du kan hitta. Och vi vill bevisa det för dig.

Presentation * korkskruv tänkande

"Korkskruv tänkande är kärnan i allt vi gör. Det är problemlösning kreativt, lära dig nya färdigheter och leda andra för att skapa förändring - viktiga saker som bara inte undervisas någon annanstans. TOM SNÅR / KORKSKRUV Medgrundare

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Corkscrew Startup School

Följ med på en unik 28 Dag Hybrid Autostart Praktik och utveckla din kreativitet, initiativförmåga och ledarskap genom att lära om affärer start på en av stadens mest inn ... [+]

Följ med på en unik 28 Dag Hybrid Autostart Praktik och utveckla din kreativitet, initiativförmåga och ledarskap genom att lära om affärer start på en av stadens mest innovativa cowork utrymmen.

Investera i din framtid

Läs en entreprenörsanda och bli extremt anställningsbar. Resa till Dublin

Gå med Facebook och Google i ett av Europas mest företagsamma huvudstäder.

Hybridintern

En blandning av utlandsstudier och praktik i en startmiljö.

Hybrid "Autostart" Praktik

Vi tror Praktik Program bör vara mer än bara arbetslivserfarenhet, det är därför vi har utvecklat vår unika Hybrid StartUp Praktik att fokusera på att utveckla viktiga anställbarhet färdigheter genom en värld av startups. Våra innovativa program praktik på en av de mest företagsamma cowork utrymmen i Dublin med praktisk utbildning i hur man skapar en möjlig affärsidé och ta den till marknaden med minimal risk och investeringar blandningar. Med personlig mentorskap, praktisk utbildning och bra feedback kan du lita på oss att leverera ett program som är perfekt för dig.... [-]

Irland Dublin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
28 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska