Read the Official Description

DIFC erbjuder internationella studenter en väg att studera i ledande universitet över hela Irland, Storbritannien, Östeuropa, Australien och USA utanför.

Men kvalifikationer det är mer än bara en väg.

Din tid med oss ​​kommer att utrusta dig för universitetet och hjälpa dig vidare till rätt universitetet kursen för dig. Men det kommer att göra så mycket mer än det också. Studera med DIFC är en upplevelse som kommer att förbereda dig för resten av ditt liv. Vi hjälper dig att växa som människa och som en tänkare - berikad med ett nätverk av vänner, kontakter och erfarenheter som kommer att vara med dig genom din karriär.

Vi gör detta genom att gå längre än vad du hittar i andra RF-program. Vi stöder dig inte bara akademiskt utan också personligen så att du har tittat, njuta av hela erfarenhet och kan leverera bäst.

Mycket av detta beror på att vårt folk och vår strategi. Men vi kan inte ta alla kredit - en del av det är ner till Irland - en blomstrande och unikt land som är en av de bästa platserna i världen för att studera, att göra affärer och att ha roligt!

Sedan starten 1999 har vi över 16 years'extensive erfarenhet av att hjälpa internationella studenter framgångsrikt vidare till grund- och forskar grader. Vi är nu den största oberoende Foundation College i Irland.

DIFC är Irlands exklusiva leveranscenter för NCUK International Foundation år och Pre-masterprogrammen. Dessa program har utformats av ledande universitet i Storbritannien speciellt för internationella studenter som ett alternativ till en Nivåer och kvalitetssäkrade för att ansluta sig till de högsta akademiska normer.

Oberoende: Vara en oberoende stiftelse program, vi hjälper till att hålla dina alternativ öppna. Detta innebär att du kan överväga vårt fulla nätverk med över 35 40 universitetspartners för din examen.

Framgång: Alla studenter som genomför våra Foundations program kommer att uppnå en plats med en av våra universitetspartners.

Förträfflighet: Våra program bygger på de högsta akademiska normer, vilket innebär att du kommer att vara ett steg före i utvecklingen när du startar din universitetsexamen.

Varför Studera ett Foundation Programme?

Studenter från många länder utanför EU behöver för att slutföra en "överbryggande kurs" innan de kan träda ledande universitet i Irland, Storbritannien eller någon annanstans. Andra studenter vill genomföra en del av sin internationella universitetsutbildning i hemlandet.

Framgångsrikt slutförande av NCUK kurser DIFC garanterar eleverna en plats på en viss kurs i en mängd olika ämnen. Detta innebär att 100% av studenter som passerar programmet kommer att uppnå en universitet placering.

Vägar som erbjuds av DIFC inkluderar: Grundutbildning: medicin, hälsovetenskap, Business / Law, Engineering & Technology eller Science Graduate: Business, Life Sciences och teknik

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

DIFC Ireland

Efter avslutad kurs kommer du garanterat inträde till ett brett utbud av Business Studies & juristexamen program i Irland, Storbritannien och därefter. ... [+]

Efter avslutad kurs kommer du garanterat inträde till ett brett utbud av Business Studies & juristexamen program i ett av våra partneruniversitet. DIFC har över 40 universitets partners i Irland, Storbritannien, det europeiska fastlandet, USA och Australien.

Våra partneruniversitet inse att NCUK Ify kursen uppfyller deras behörighet för internationella studenter. Därför 100% av studenter som klarat vårt Foundation Year program kommer att uppnå en plats i en relevant examen med en av våra partneruniversitet.

Business & Management Foundation Programmet ger en progression till grundutbildningen i Business, redovisning, management, juridik och humaniora relaterade grader.... [-]

Irland Dublin Cork Storbritannien London  + 1 Mer
September 2019
Heltid
7 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
DIFC Ireland

Förbered för inträde till Engineering & Technology kurser i våra partneruniversitet i Irland och Storbritannien ... [+]

Förbered för inträde till Engineering & Technology kurser i våra partneruniversitet i Irland, Storbritannien, USA och Australien.

Våra partneruniversitet inse att NCUK Ify kursen uppfyller deras behörighet för internationella studenter. Våra partneruniversitet inse att NCUK Ify kursen uppfyller deras behörighet för internationella studenter. Därför 100% av studenter som klarat vårt Foundation Year program kommer att uppnå en plats i en relevant examen med en av våra partneruniversitet.

Vilka ämnen kommer jag studera?

Engelska för högskolestudier ESAP för vetenskap och teknik studier Matematik för Engineering Vetenskap - två ämnen: kemi och fysik vid 4 timmar / vecka varje ICT klass Själavård / progression rådgivning ... [-]
Irland Dublin Cork Storbritannien London  + 1 Mer
September 2019
Heltid
7 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
DIFC Ireland

Den perfekta förberedelsekurs för internationella studenter hoppas kunna slutföra ett brett spektrum av vetenskaps utbildningsprogram i hela Irland, Storbritannien, USA o ... [+]

Den perfekta förberedelsekurs för internationella studenter hoppas kunna slutföra ett brett spektrum av vetenskaps utbildningsprogram i hela Irland, Storbritannien, USA och Australien.

Våra partneruniversitet inse att NCUK Ify kursen uppfyller deras behörighet för internationella studenter. Därför 100% av studenter som klarat vårt Foundation Year program kommer att uppnå en plats i en relevant examen med en av våra partneruniversitet.

Vilka ämnen kommer jag studera?

Engelska för högskolestudier (kärna) ESAP för Science / Health Studies Matematik för vetenskap Vetenskap - två ämnen: kemi och biologi vid 4 timmar / vecka varje ICT klass Själavård / progression rådgivning ... [-]
Irland Dublin Cork Storbritannien London  + 1 Mer
September 2019
Heltid
7 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Graduate Diploma

DIFC Ireland

Pre-Masters programmet är utformat för att hjälpa dig att utveckla viktig engelska och akademiska färdigheter som krävs för att lyckas i din forskarutbildning. ... [+]

Pre-Masters programmet är utformat för att hjälpa dig att utveckla viktig engelska och akademiska färdigheter som krävs för att lyckas i din forskarutbildning.

Den NCUK Pre-Masters (Examen) är en modulkurs som består av ett kärnelement och ett ämne tema. Kärnan innehåller moduler i Engelska för högskolestudier (EAP), inlärningsförmåga inklusive Information & kommunikationsteknik (IKT) och forskningsmetodik inklusive projektering. Studenter efter de längre varaktighet program åtar sig också ett enskilt forskningsprojekt och slutföra en betydande avhandling.

Två strömmar för närvarande erbjuds för ämnesmoduler: Ledning och Life Sciences - dock studenter som vill studera ett ingenjörsrelaterade Masters kan också utvecklas till en relevant magisterexamen från detta program. ... [-]

Irland Dublin Storbritannien London
September 2019
Heltid
7 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

DIFC Ireland

DIFC erbjuder studenterna möjlighet att förbättra sin engelska och sedan vidare till en grundkurs när de har nått minimi engelska behörighet. ... [+]

Pre-grund akademiska engelska + Foundation paket

Vem är detta paket som syftar till?

Studenter som vill gå med i en grundkurs i DIFC men inte har den nödvändiga engelska nivå - 5,0 IELTS DIFC erbjuder studenterna möjlighet att förbättra sin engelska och sedan vidare till en grundkurs när de har nått minimi engelska behörighet.

Vi erbjuder Pre-Foundation engelska program för 3 månader eller 6 månader, beroende på din nuvarande engelska nivå.

End-of-kurs Undersökningar

När du får ditt visum för att studera med oss ​​i Irland, det finns vissa villkor som både du och DIFC måste uppfylla. Om du går med i Pre-Foundation engelska program, gäller följande:... [-]

Irland Dublin Storbritannien London
May 2019
Heltid
3 - 6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska