Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

Vill du studera engelska språkkurser i en av de vackraste, levande och vänligaste städerna i Irland? Därefter välkommen till Direct English Ireland, beläget i hjärtat av Cork City i sydvästra Irland. På Direct English Ireland får du högkvalitativa engelska språkkurser från högkvalificerade inhemska engelska lärare. Från dag ett kommer du att placeras i en klass som passar din nivå och kommer att få förtroende för det engelska språket. Vi erbjuder engelska språkkurser på nio olika nivåer, från nybörjare till avancerade, i kombination med sociala aktiviteter / kulturutflykter som syftar till att förbättra dina engelskspråkiga färdigheter samtidigt som du kan uppleva vad det här underbara landet och staden har att erbjuda.

Vi är den första filialen av Direct English i Irland. Direct English är en av de ledande franchisorna inom ELT-industrin, Direct English är i drift i mer än 25 länder över hela världen. Våra kurser är godkända av utbildningsdepartementet och INIS för internationella studenter.

Vad vi gör

Direct English bygger ditt självförtroende från dag ett och är det mest effektiva språket för alla som vill lära sig engelska. Med nio nivåer att välja mellan, erbjuder Direct English fler val än något annat engelskspråkigt träningssystem. Vi uppmuntrar dig att prata engelska från din allra första klass. Inte klassrummet engelska, men språket för verkliga situationer.

Vi kommer också att hjälpa till att underlätta ditt flytt till Irland och se till att det är en smidig och enkel process. Vi erbjuder assistans i kursval, VISA-applikationer och administration, sjukförsäkring, transport och boende. Vi är stolta över den personliga service vi tillhandahåller för var och en av våra studenter och hjälper dig så gott som möjligt både före och under din vistelse i Irland.

Direkt engelska resurser

Från och med dag 1 lär du dig och övar dina engelska färdigheter genom en unik kombination av personlig studie, handledning och konversationskurser. Vårt kursmaterial täcker vardagliga scenarier så att du lär dig riktiga engelska för den verkliga världen. Varje nivå på din kurs täcker ett brett utbud av lärande resurser för att hålla dig intresserad och motiverad.

Kursmaterialet för varje nivå omfattar:

  • En introduktionsmanual
  • En kursbok
  • En följeslagarebok
  • En PC-videoskiva
  • 9 ljud-CD-skivor
  • En multimedia CD-ROM

Vår mission

Lärande är och borde vara roligt! Vi tror verkligen det här på Direct English. Vi ger den allra bästa engelska språkläraren, men gör det på ett sådant sätt som eleverna har kul i processen. Vi är engagerade i att utveckla alla fyra språkkunskaper (läsning, skrivning, talande och lyssnande), och även för att införa och främja Irlands kulturella och historiska arv.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Direct English

Vi erbjuder en 2 eller 4 veckors intensiv Business English Course (15-24 timmar / vecka) som innehåller en kombination av handledning, konversationskurser och sociala / k ... [+]

Business English Course

Vi erbjuder en 2 eller 4 veckors intensiv Business English Course (15-24 timmar / vecka) som innehåller en kombination av handledning, konversationskurser och sociala / kulturella utflykter.

Business English är en integrerad del av Direct English systemet som lär ut effektiva engelska färdigheter inom ett affärssammanhang. Genom att kombinera kursmaterial, baserat på reella affärsscenarier, med ett klassrums dynamik, utvecklar eleverna de språkkunskaper de behöver för att kommunicera säkert i en engelsktalande arbetsmiljö.

Programvaraktighet: 2 eller 4 veckors alternativUndervisningstid: 15 timmar per vecka eller 20 timmar per veckaMaximal klassstorlek: 12Kursens startdatum: (Flexibel) (Heltid eller Deltid Alternativ)... [-]
Irland Kork
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Direct English

... [+]

Cambridge English Gratis WiFi Gratis WiFi [-]
Irland Kork
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Direct English

... [+]

Kursen innehåller en kombination av engelskspråkiga handledning, konversationskurser och sociala / kulturella aktiviteter. När du passerar varje nivå får du ett direkt engelska prestationsbevis.

Vid slutet av läsåret kommer du att sätta en extern tentamen som passar din nivå. Du kommer att få ett nytt certifikat efter avslutad tentamen.

Exam : Cambridge eller Trinity College London eller TIE (eller om någon vill sitta IELTS kan det ordnas)

Lärandemål

Kursen är utformad för vuxna som vill använda engelska exakt och flytande. Grammatik och vokabulär lärs och förklaras noggrant, och alla fyra färdigheter att tala, lyssna, läsa och skriva utvecklas systematiskt. Kursen kombinerar traditionella metoder för språkundervisning med ett kommunikativt tillvägagångssätt.... [-]

Irland Kork
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
25 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Direct English

Kursen är utformad för vuxna med en hög nivå engelska som vill använda engelska mer exakt och flytande. Grammatik och vokabulär lärs och förklaras noggrant, och alla fyr ... [+]

Alternativ 1

Programmets längd : 25 veckor Undervisningstid : 15 timmar per vecka Kursens startdatum : (Varje vecka)

Alternativet-2

Programmets längd : 25 veckor Undervisningstid : 20 timmar per vecka Kursens startdatum : (Varje vecka)

Vi erbjuder en engelskspråkig kurs på 25 veckor som tar dig igenom nivåerna 7 och 8 och Business English i Direct English Language System och IELTS Exam Preparation.

När du passerar varje nivå får du ett direkt engelska prestationsbevis.

Vid slutet av läsåret kommer du att sätta en extern tentamen. Du kommer att få ett nytt certifikat efter avslutad tentamen.

[-]
Irland Kork
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
25 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Direct English

Kursen är utformad för vuxna som vill använda engelska exakt och flytande. Grammatik och vokabulär lärs och förklaras noggrant, och alla fyra färdigheter att tala, lyssn ... [+]

(Nybörjarkurs A1 och A2) Årskursprogram

Alternativ 1

Programmets längd : 25 veckor Undervisningstid : 15 timmar per vecka Kursens startdatum : (Varje vecka)

Alternativet-2

Programmets längd : 25 veckor Undervisningstid : 20 timmar per vecka Kursens startdatum : (Varje vecka)

Vi erbjuder en engelskspråkig kurs på 25 veckor som tar dig igenom nivå 1, 2 och 3 i det direkta engelska språket. Nivå 1-3 är transaktions- och funktionsfaserna. Du kommer att lära dig grundläggande språk och struktur för att kunna göra saker du behöver göra dagligen så snart som möjligt.

Kursen innehåller en kombination av engelskspråkiga handledning, konversationskurser och sociala / kulturella aktiviteter. När du passerar varje nivå får du ett direkt engelska prestationsbevis.... [-]

Irland Kork
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
25 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Direct English

Under IELTS-programmet lär du dig allt du behöver veta för att kunna göra det bra i testet. Vi har utformat kursen för att omfatta alla delar av IELTS-testet - Läsa, skri ... [+]

IELTS

Det internationella engelska språketestningssystemet eller IELTS är, som det är mer känt, ett testsystem som är utformat för att noggrant bedöma språkförmågan hos kandidater som behöver studera eller arbeta i ett engelsktalande land. IELTS krävs ofta för universitet, i länder som Australien, Kanada, Irland, Nya Zeeland, Storbritannien och USA, och erkänns också av yrkesorganisationer, för sysselsättning, invandringsmyndigheter och andra myndigheter.

Vad är formatet för IELTS-testet?

Det finns två typer av IELTS-tester - akademiska eller generella. Här på Direct English fokuserar vi främst på Academic-testet, eftersom det är det som krävs för utbildningsändamål. Testet är uppdelat i fyra delar - Lyssna (30 minuter), Prata (15 minuter), skriva (60 minuter) och läsning (60 minuter) och det tas över en två dagarsperiod.... [-]

Irland Kork
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Welcome to Direct English Ireland