Direct English

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

Vill du studera engelska språkkurser i en av de vackraste, levande och vänligaste städerna i Irland? Därefter välkommen till Direct English Ireland, beläget i hjärtat av Cork City i sydvästra Irland. På Direct English Ireland får du högkvalitativa engelska språkkurser från högkvalificerade inhemska engelska lärare. Från dag ett kommer du att placeras i en klass som passar din nivå och kommer att få förtroende för det engelska språket. Vi erbjuder engelska språkkurser på nio olika nivåer, från nybörjare till avancerade, i kombination med sociala aktiviteter / kulturutflykter som syftar till att förbättra dina engelskspråkiga färdigheter samtidigt som du kan uppleva vad det här underbara landet och staden har att erbjuda.

Vi är den första filialen av Direct English i Irland. Direct English är en av de ledande franchisorna inom ELT-industrin, Direct English är i drift i mer än 25 länder över hela världen. Våra kurser är godkända av utbildningsdepartementet och INIS för internationella studenter.

Vad vi gör

Direct English bygger ditt självförtroende från dag ett och är det mest effektiva språket för alla som vill lära sig engelska. Med nio nivåer att välja mellan, erbjuder Direct English fler val än något annat engelskspråkigt träningssystem. Vi uppmuntrar dig att prata engelska från din allra första klass. Inte klassrummet engelska, men språket för verkliga situationer.

Vi kommer också att hjälpa till att underlätta ditt flytt till Irland och se till att det är en smidig och enkel process. Vi erbjuder assistans i kursval, VISA-applikationer och administration, sjukförsäkring, transport och boende. Vi är stolta över den personliga service vi tillhandahåller för var och en av våra studenter och hjälper dig så gott som möjligt både före och under din vistelse i Irland.

Direkt engelska resurser

Från och med dag 1 lär du dig och övar dina engelska färdigheter genom en unik kombination av personlig studie, handledning och konversationskurser. Vårt kursmaterial täcker vardagliga scenarier så att du lär dig riktiga engelska för den verkliga världen. Varje nivå på din kurs täcker ett brett utbud av lärande resurser för att hålla dig intresserad och motiverad.

Kursmaterialet för varje nivå omfattar:

  • En introduktionsmanual
  • En kursbok
  • En följeslagarebok
  • En PC-videoskiva
  • 9 ljud-CD-skivor
  • En multimedia CD-ROM

Vår mission

Lärande är och borde vara roligt! Vi tror verkligen det här på Direct English. Vi ger den allra bästa engelska språkläraren, men gör det på ett sådant sätt som eleverna har kul i processen. Vi är engagerade i att utveckla alla fyra språkkunskaper (läsning, skrivning, talande och lyssnande), och även för att införa och främja Irlands kulturella och historiska arv.

Platser

Kork

Address
9 St Patrick's Hill, Cork, T23 KNV9
T23 KNV9 Kork, County Cork, Irland