English Language Ireland

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Engelska Språk Irland - en MEI ackrediterad skola i soligt Sydöstra Irland. Vi är redo att dela vår kvalitet engelskalektioner, Vår kultur och vår omsorg och uppmärksamhet i en underbar lantlig miljö med några stadsliknande distraktioner - om du letar efter några!

Med berg, härlig landsbygd och floddalar är alla nära till hands, County Carlow Är värt att upptäcka och utforska. Mot ett vackert landskap kommer besökare till Carlow i Irlands soliga sydöstra att upptäcka en fantastisk semesterupplevelse spännande utomhusupplevelse, traditionellt landsbygdsliv, livlig shopping och ett rikt kulturarv.

Grundades 2000 av lärare och föräldrar, Ruth & Terry Coffey; Engelska Språk Irland (ELI) är en Språkundervisning i världsklass Kompletterad med 300 hundra lokala värdfamiljer Dedikerade till att hjälpa varje elev att nå sin fulla potential genom immersiv inlärning och vägledning till högre utbildningsinstitutioner.

ELI University Utbildade lärare skapar en personlig inlärningsupplevelse som engagerar eleverna i aktiva metoder för lärande som ökar deras självkänsla, självförtroende, förmåga att tänka kritiskt och uttrycka sig kreativt.

Vår passion är att leverera en bättre lärande och kulturell upplevelse för en livstid med en känsla av irländsk värme, vänlighet och roligt.

Alla lärare är akademiker kvalificerade att lära sig engelska som främmande språk. Många har lärt sig utomlands och ger ett brett utbud av akademiska och livsupplevelser till klassrummet. Deras fokus ligger på att lära sig kvalitet i en personlig, avslappnad och vänlig atmosfär.

Teaching Metodik

ELI-utbildning är inriktad på lärandes behov och specifika kurser är specialbyggda. Klasser är utformade för att utveckla goda kommunikationsförmåga genom en kombination av interaktiva och strukturella metoder. Vi är stolta över vår kommunikativa metod för undervisning.

Platser

Carlow

Address
The Schoolhouse,
46 Idrone Park,
O'Brien Road

Carlow, Län Carlow, Irland