Englishour

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Englishour!

Fullständigt ackrediterad skola

Lär dig engelska snabbt!

Basedour i Dublin City Center erbjuder Englishour naturliga talade engelska lektioner och kurser till talare av andra språk.

Vårt team av erfarna, professionella och kvalificerade lärare lär dig att prata engelska som en inhemsk. Med varje engelskspråklig lektion kommer dina kommunikationsförmåga att tala, skriva och lyssna förbättras.

Englishour är erkänd av ACELS, ackreditering och samordning av engelska språktjänster, för engelsk språkundervisning (ELT).

Englishour är medlem i marknadsföring engelska i Irland (MEI).

I centrum av Englishour är vårt engagemang att undervisa våra elevernas naturliga talade engelska - Engelska som det talas av infödingar, till skillnad från den formella engelska som du kanske har lärt dig i skolan, men skulle inte ha stor nytta för på en dag till -dagsbasis.

Våra två skolor är baserade nära O'Connell Street i Dublins centrum, ett stenkast från Spire och GPO, bekvämt för både besökare till staden och till människor som arbetar här som vill förbättra sin engelska. Vi erbjuder en mängd olika lektioner på olika tider och nivåer, inklusive kvällar och helger, och kan också organisera boende och underhållning som utflykter för besökande studenter.

Varför Englishour?

  • Studenter på engelska lär sig snabbt
  • Kommunikativ uppgiftsbaserad metodik
  • Små klasser
  • Fantastiskt centrum läge
  • Gratis trådlöst nätverk
  • Ingen anmälningsavgift
  • Fria böcker och material samt te och kaffe
  • Utflykter mycket helg för att besöka Irland

Våra engelska språkkurser

Vi erbjuder en rad engelska språkkurser för att möta dina behov och önskemål. Våra handledare kommer att arbeta nära dig så att du uppfyller de höga engelska språkkunskaper du behöver.

Vår morgonklass är en intensiv kurs med fokus på att förbättra dina tal, grammatik, lyssnande, läsning och skrivande färdigheter. Våra erfarna lärare hjälper dig att kommunicera på ett exakt och naturligt sätt.

Eftermiddagsklass endast 35 € per vecka! En full och varierad kurs där lektion fokuserar alltid på att prata! I den här klassen lärs eleverna en rad nya och spännande ordförråd med vilka de sedan kan uttrycka sig med hjälp av målspråket.

Kvällslektion. Studera själv eller en erkändCambridgeorIELTSexam. Alla böcker och material ingår i priset. Klasser omfattar talande, skrivande, lyssnande och grammatisk noggrannhet.

Lördagsklass. För de som är upptagna under veckan. Lördagskurs handlar om att lära sig engelska kommunikationsförmåga i en vänlig atmosfär. Varje lördags lektion är tre timmars grammatik, lyssnande och självklart!

Englishour erbjuder bekvämt boende av hög kvalitet för studenter medan de studerar hos oss. Du kan välja mellan att bo hos en värdfamilj, dela en lägenhet med andra engelska studenter eller ett högkvalitativt vandrarhem.

Vi inspekterar regelbundet hela vårt boende för att säkerställa att din vistelse är bekväm och säker under hela din kurs.

Platser

Dublin

Address
Englishour
3 Lower Abbey Street
&
20 Eden Quay
Dublin 1
Ireland

Dublin, County Dublin, Irland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium