Institute of Child Education and Psychology

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

ICEP Europa är en pålitlig källa för online-fortbildning och kompetensutveckling för lärare och allierade yrkesverksamma som arbetar med barn och ungdomar. Specialist på psykologi och särskilda behov, är våra kurser alla utvecklade och undervisas av ledande utövare inom sina områden. Vårt mål som en organisation är att hjälpa alla barn att nå sin fulla potential genom högsta kvalitet fortbildning.

Alla våra kurser levereras via användarvänliga och toppmodern teknik, sätta dig i kontroll över när och var du väljer att studera. Våra kurser har en praktisk inriktning och ta itu med de verkliga problem som konfronterar lärare. Genom att utnyttja den senaste forskningen, vi snabbt spåra senaste informationen i klassrummet. ICEP Europa har åtagit sig att hög kvalitet inom utbildning, vår engagerade personal och innovativa online-lärande miljö ger oss möjlighet att leverera utbildning av hög kvalitet som gör en skillnad.

Våra Universitetskurser har världsklass undervisning, stark ackreditering och samarbete och kommer att ge dig en specialistutbildning i särskilda utbildningsbehov. Bygg din djup kompetens, ditt självförtroende och kompetens med en av våra kurser i samarbete med Dublin City University, University of East London och Leeds Metropolitan University.

Varför välja ICEP Europa

Föreställ dig att registrera sig i en klass som uppfyller när det passar ditt schema och passar din upptagen, tidspressade livsstil. Tänk dig att ha tillgång inte bara till en stor reservoar av aktuell forskning och tänka på ditt ämnesområde, men också med en handledare för att vägleda och underlätta för dig som du lär dig vad du behöver för att lära dig i din egen takt. Nu föreställa sig att detta händer i ditt hem, kontor eller någon plats med tillgång till Internet.

Välkommen till online-lärande. Välkommen till ICEP Europa.

ICEP Europa erbjuder flexibla online-inlärning, lösningar som är anpassade för att möta de olika individuella behoven hos dem som står inför utmaningarna med att arbeta med barn och ungdomar i dag. ICEP Europas kurser avmystifiera, men förbli trogen, till den senaste forskningen inom området och erbjuder praktiska och relevanta lösningar. De är utvecklade för alla som behöver lära sig beprövade metoder för att hantera enskilda situationer i sin arbetsdag eller hemförhållanden.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA »

Program

Skolan erbjuder också:

Kontakt
Besöksadress
ICEP Europe, Unit 4K

Maynooth Business Campus

Kildare, IE