ICOT International College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

ICOT College är en engelskskola baserad i Dublin, Irland med åtta års stor erfarenhet. Vi har lyckats slå samman skolprocessen och studentupplevelsen för att underlätta deltagarnas deltagande i och utanför klassrummet.

Baserat på mycket forskning och investeringar förbättras kvaliteten på våra tjänster varje dag. Vi anpassar oss till varje ny student och deras livserfarenhet. Mer än bara en engelsk skola, vi är här för att vara en del av din dröm.

Att möta en ny kultur kan vara en utmaning, men det är hur och med vem du möter denna utmaning med, som helt förändrar ditt öde.


Vår vision och pedagogisk inriktning

Det är ICOT-högskolans utbildningspolitik att hjälpa, vägleda och stödja alla våra språkstudenter mot ett fokuserat förhållningssätt för att förbättra sin övergripande kompetensnivå på det engelska språket.

Vårt mål är att ge alla våra elever en pedagogisk erfarenhet baserad på kommunikativ metodundervisning, elevcentrerad som kan förbereda studenterna för sin akademiska och sociala utveckling. Vi stöder våra elever för att maximera språkupplevelse.


Vårt uppdrag

Vårt uppdrag hos ICOT är att garantera högsta kvalitet på undervisningen med en modern och effektiv metod och att ge den bästa kulturella erfarenheten för att leda våra studenter till personliga och akademiska prestationer.


Våra värderingar

  • Våra studerandes välbefinnande och unika erfarenhet
  • Erbjuder högkvalitativ utbildning
  • Innovation


ICOT Dublin

Dublin ligger i provinsen Leinster på Irlands östkust. Dublin har en urban befolkning på 1 173 173. Dublin är en av de mest ekonomiskt växande platserna i Europa, och det är en utmärkt möjlighet att investera i din framtid.

ICOT ligger i hjärtat av Dublin, framför O'Connell Bridge. Det kommer att göra ditt dagliga liv i Dublin enklare. En Luas slutar precis framför skolan. Om du letar efter ett busshållplats finns det gott om dem. Bara 5 minuters promenad bort hittar du dig inom Temple Bar-området. Och det är inte allt! En privilegierad ICOT-plats gör att du snabbt kan nå irländska regeringsbyggnader, museer, högskolor och biblioteken.

De inbjudande rummen visar ett trevligt utrymme med TV, högkvalitativa högtalare, bekväma stolar och wi-fi. Förutom engelska klasser har vi ett stort antal extra lektioner som är gratis. I vår matsal kan du köpa mat och sitta bekvämt medan du njuter av din måltid. Det finns en mikrovågsugn och vattenkokare för dig att använda. Du hittar också ett bibliotek och datorer för din bekvämlighet. Dessutom har ett bibliotek en samling för att du ska kunna använda och samråda.


ICOT Cork

Cork är en stad i sydvästra Irland, i provinsen Munster, som hade en befolkning på 125.622. Cork är den näst största staden i Irland, med en traditionell och mycket välkomnande atmosfär.

Medan du studerar på ICOT, Cork, får du möjlighet att utforska Cork City och County med utflykter anordnade till olika lokala sevärdheter och naturligtvis till våra kända irländska pubar. Prova Corks musik och kultur samtidigt som du övar den engelska du lär dig på högskolan.

Det finns så många saker att göra och se i Cork och de är alla inom gångavstånd från högskolan!

Om du är en foodie kan du besöka den världsberömda engelska marknaden, som ligger 3 minuters promenad från College. Runt hörnet från Den engelska marknaden är Patrick Street som är ett shoppers paradis. Om du gillar att besöka historiska byggnader ligger Elizabeth Fort, St. Finbarrs katedral och de berömda Shandon Bells i närheten. Om Konst och kultur är din kopp te kan du gå till Crawford Gallery eller Operahuset

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Kurs: Allmän engelska

Campusstudier 1 - 25 veckor Öppen antagning Irland Dublin Cork

Den allmänna engelska kursen är en av de vanligaste klasserna för dem som vill förbättra engelsktalande, skrivande och lyssnande färdigheter. När du anländer tar du ett placeringsprov och placeras i enlighet därmed baserat på din CEFR-nivå. Klasser börjar varje måndag vid en kontinuerlig registrering. Det finns ingen tidsgräns för hur länge du bor på en nivå, men i allmänhet, när du börjar en nivå bör du vara redo att flytta upp efter cirka 12 veckor. Veckovisa provningar och övervakning från lärare hjälper dig att utveckla dina färdigheter. [+]

Pace (Heltid, Deltid eller Combo): 15 timmar per veckaNivå: Nybörjare till skickligPlats: Två enheter i Dublin och en enhet i CorkKlasser börjar varje måndag vid en kontinuerlig registrering.Priser: Ej fastställd eftersom priset beror på hur länge studenten kommer att stanna hos ossVaraktighet: Enligt studentvaletUndervisningsspråk: Engelska Språk - Det finns extra aktiviteter för spanska klasser och italienska lektioner en gång i veckan

Den allmänna engelska kursen är en av de vanligaste klasserna för dem som vill förbättra engelsktalande, skrivande och lyssnande färdigheter. När du anländer tar du ett placeringsprov och placeras i enlighet därmed baserat på din CEFR-nivå. Klasser börjar varje måndag vid en kontinuerlig registrering. Det finns ingen tidsgräns för hur länge du bor på en nivå, men i allmänhet, när du börjar en nivå bör du vara redo att flytta upp efter cirka 12 veckor. Veckovisa provningar och övervakning från lärare hjälper dig att utveckla dina färdigheter.... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 28 Westmoreland Street
2 Dublin, County Dublin, Irland

Adress, rad 1 88 Capel Street
1 Dublin, County Dublin, Irland

Adress, rad 1 The Arch, 11 Drinan Street
Cork, County Cork, Irland