Läs den officiella beskrivningen

Irish College of English

Kvalitet English Language School i Dublin, Irland

Vuxen och Junior Kurser i engelska i vackra Malahide på Dublins kustlinje

Irish College of English

En prisbelönt Quality Education Provider, The Irish College of English Language School grundades 1992.

Vi Erkänd av ministeriet för utbildning ha året runt exceptionella engelska skolor för undervisning i engelska som främmande språk. Vi är också medlemmar i MEI, en organisation som verkar Kvalitet Utbildning i Irland och ge Learner skydd.

I spetsen för vår skolas grundsyn är att ha våra elever lära sig engelska med en positiv elev upplevelse. År 2014 var vi hedrad av Malahide Handelskammaren med "Service Excellence Award" för en tydlig demonstration av utmärkt och konsekvent kundservice och 2016 var vi hedrade med "Organisation of the Year" Award. År 2015 var vi den första English Language School i Irland i första omgången för Juniorkurs Study Travel Global Industry Star Award. År 2016 var vi åter nominerad till utmärkelsen samt English Language School Europe Award.

Vi har två engelska skolor i Dublin. Våra skolor är i perfekt Dublin Platser inklusive Malahide engelska skolan, Portmarnock engelska skolan och bostäder sommar English Camp på Glenstal Abbey, Limerick.

Som små professionellt skött engelska skolor, är vår kvalitet engelska kurser kända för sin kompetens och fokus på Progression erbjuder stort värde för pengarna. Vi har hel- och deltidskurser för vuxna året runt och välkomnar skolgrupper under hela året och vi är specialiserade på engelska kurser för barn och tonåringar genom våra Junior engelska språk Sommarlov.

Varför väljer att studera i vår engelska språkskola?

  • Utmärkt Student Experience - Prisbelönt engelska skolan i Dublin.
  • Kvalitet engelska Kurser - Redovisade av ministeriet för utbildning och ledamöter MEI.
  • Perfekt Coastal Dublin Platser Mala & Portmarnock - Dublin Airport (10 min), Dublin City Centre (20 min).
  • Malahide - Perfekt för barn & tonåringar - Malahide är en av Dublins mest förmögna och säker städer.
  • Positiv kundupplevelse - Vårt utmärkta respons "Bästa Junior Summer Camp erfarenhet i Irland".
  • Gå till skolan - Unikt all vår kvalitets värdfamilj ligger inom gångavstånd från skolan.
  • Prestigefyllda internatskola - Vår nya Junior bostäder programmet på Glenstal Abbey.
Irish College of English

Gå med oss ​​i 2017 och uppleva en liten skola känsla och vänlig atmosfär där individuella behov kan tillgodoses. Vår fokuserade Junior Camps i juni, juli och augusti 2017 erbjuder barn och ungdomar möjlighet att fördjupa sig i språket och återvända hem med en större flyt och kärlek engelska. Detta kommer att hjälpa dem att uppnå sina studiemål och förbättra framtida karriärmöjligheter. Vår idealiskt läge i Malahide erbjuder en säker och vacker miljö vid havet för någon studie vistelse. Vi är inom räckhåll från alla Dublins turistattraktioner gör oss ett utmärkt val för en engelsk språkskola i Dublin.Den irländska College of English är erkänd av ACELS, tjänster av hög kvalitet och kvalifikationer Irland, för engelska Språkundervisning (ELT).

Irish College of English
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Irish College of English

Full-Time & deltidsutbildning ... [+]

Vi erbjuder året runt Adult engelska i vår Malahide School i Dublin, Irland. Vår engelska språk högskolor Erkänd av ministeriet för utbildning och kompetens för engelska språkundervisningen (ELT) och vi är medlemmar i MEI erbjudande lagt Learner skydd. Vi erbjuder full-Time-sprakkurser (15 och 20 timmar per vecka) och deltids Evening sprakkurser (5 timmar per vecka). Progression är vårt fokus och studenter utvärderas med en placeringstest vid ankomsten och placeras i rätt nivå. Vi erbjuder alla nivåer från pre-medelsvåra till avancerade, liksom TIE & Cambridge Preparation kurser. På avslutad kurs, alla elever får individuell Academic Feedback och ett certifikat för förverkligandet. Studenter som behöver en studie visum till Irland kan anmäla sig till en kurs, inklusive vår ett år (25 veckor undervisning) Heltids Engelska kurs, och vi kommer att ge de nödvändiga dokumenten för en visumansökan som behövs för en kurs i Dublin.... [-]

Irland Dublin
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 25 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Irish College of English

På irländska College of English, erbjuder vi Intensive året engelska i Dublin vår Malahide School. Vår engelska språk Högskolor erkänns av ministeriet för utbildning och ... [+]

Heltids engelska kurser Dublin Året runt Adult engelska i Dublin - Malahide Säkra Inskrivning med Learner Protection 15-25 (60 minuter) Timmar undervisning per vecka. General English, en till en undervisning. Vacker och vibrerande Dublin kustnära läge - Malahide - Bara 20 minuter från Dublins centrum. Nivåer från Pre-Intermediate till Advanced. Kombinera en engelsk kurs med kvalitets värdfamilj inom gångavstånd.

På irländska College of English, erbjuder vi Intensive året engelska i Dublin vår Malahide School. Vår engelska språk Högskolor erkänns av ministeriet för utbildning och vetenskap för undervisning i engelska som främmande språk. Studenter kan anmäla sig till kurser från en vecka till 1 år i längd, och det finns en utmärkt blandning av nationaliteter i alla våra program. Vi driver också Learner skydd genom vårt medlemskap i MEI. Många studenter kommer till Irland för en 2-4 veckors kurs med värdfamilj för att förbättra sin engelska i en Full Immersion Programme, Andra kommer för vår 1 år Program att uppleva studera och bor och arbetar deltid i Irland.... [-]

Irland Dublin
Öppen antagning
Engelska
Heltid
1 - 25 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Irish College of English

11 - 17-åringar juli 2017 ... [+]

Glenstal Abbey är en av Irlands mest prestigefyllda privata internatskolor och har gett hög kvalitet inom utbildning för nästan 100 år. Skolan har ett utmärkt akademiskt och idrotts rykte och lockar studenter nationellt och internationellt. Den irländska College of English är privilegierad att samarbeta med Glenstal Abbey och har exklusiv tillgång till campus och egendom.

[-]
Irland Dublin
September 2020
Engelska
Heltid
2 - 6 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska