Irish College of English

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Irish College of English

Kvalitet English Language School i Dublin, Irland

Vuxen och Junior Kurser i engelska i vackra Malahide på Dublins kustlinje

Irish College of English

En prisbelönt Quality Education Provider, The Irish College of English Language School grundades 1992.

Vi Erkänd av ministeriet för utbildning ha året runt exceptionella engelska skolor för undervisning i engelska som främmande språk. Vi är också medlemmar i MEI, en organisation som verkar Kvalitet Utbildning i Irland och ge Learner skydd.

I spetsen för vår skolas grundsyn är att ha våra elever lära sig engelska med en positiv elev upplevelse. År 2014 var vi hedrad av Malahide Handelskammaren med "Service Excellence Award" för en tydlig demonstration av utmärkt och konsekvent kundservice och 2016 var vi hedrade med "Organisation of the Year" Award. År 2015 var vi den första English Language School i Irland i första omgången för Juniorkurs Study Travel Global Industry Star Award. År 2016 var vi åter nominerad till utmärkelsen samt English Language School Europe Award.

Vi har två engelska skolor i Dublin. Våra skolor är i perfekt Dublin Platser inklusive Malahide engelska skolan, Portmarnock engelska skolan och bostäder sommar English Camp på Glenstal Abbey, Limerick.

Som små professionellt skött engelska skolor, är vår kvalitet engelska kurser kända för sin kompetens och fokus på Progression erbjuder stort värde för pengarna. Vi har hel- och deltidskurser för vuxna året runt och välkomnar skolgrupper under hela året och vi är specialiserade på engelska kurser för barn och tonåringar genom våra Junior engelska språk Sommarlov.

Varför väljer att studera i vår engelska språkskola?

  • Utmärkt Student Experience - Prisbelönt engelska skolan i Dublin.
  • Kvalitet engelska Kurser - Redovisade av ministeriet för utbildning och ledamöter MEI.
  • Perfekt Coastal Dublin Platser Mala & Portmarnock - Dublin Airport (10 min), Dublin City Centre (20 min).
  • Malahide - Perfekt för barn & tonåringar - Malahide är en av Dublins mest förmögna och säker städer.
  • Positiv kundupplevelse - Vårt utmärkta respons "Bästa Junior Summer Camp erfarenhet i Irland".
  • Gå till skolan - Unikt all vår kvalitets värdfamilj ligger inom gångavstånd från skolan.
  • Prestigefyllda internatskola - Vår nya Junior bostäder programmet på Glenstal Abbey.
Irish College of English

Gå med oss ​​i 2017 och uppleva en liten skola känsla och vänlig atmosfär där individuella behov kan tillgodoses. Vår fokuserade Junior Camps i juni, juli och augusti 2017 erbjuder barn och ungdomar möjlighet att fördjupa sig i språket och återvända hem med en större flyt och kärlek engelska. Detta kommer att hjälpa dem att uppnå sina studiemål och förbättra framtida karriärmöjligheter. Vår idealiskt läge i Malahide erbjuder en säker och vacker miljö vid havet för någon studie vistelse. Vi är inom räckhåll från alla Dublins turistattraktioner gör oss ett utmärkt val för en engelsk språkskola i Dublin.Den irländska College of English är erkänd av ACELS, tjänster av hög kvalitet och kvalifikationer Irland, för engelska Språkundervisning (ELT).

Irish College of English

Platser

Dublin

Address
Irish College of English,
6 Church Road,
Malahide,
Co. Dublin,
K36 KF21,
Ireland.

Dublin, County Dublin, Irland

Limerick

Address
Glenstal Abbey
Co. Limerick

Limerick, County Limerick, Irland