Läs den officiella beskrivningen

Vi är med rätta stolta över våra elever och de resultat de har uppnått tidigare, vilket har gjort det möjligt för dem att följa vidare kurser i universiteten i hemlandet och utomlands. Utöver detta har många utvecklats till Institut för teknik och andra högskolor för vidareutbildning genom Högskoleförbundet och Cork Colleges Progression-länkar. Jag uppmanar dig att kontakta kollegiet för att få mer detaljerad information om vilken kurs du är intresserad av.

Välj klokt och kom ihåg att vi står till hands för att erbjuda ytterligare råd. Detta är din nya början - din resa. Genom att välja Kinsale College du tagit det första viktiga steget.

Liz Moynihan - Regissör

Högskola

Kinsale College fortsätter att växa och förbättra för att tillgodose behoven hos sina elever; högskolan anläggningar återspeglar denna tillväxt.
Högskolan har en specialbyggd anläggning för att rymma studenter som är involverade i drama i form av dess imponerande amfiteater. De professionella kockstudenterna tränar i ett professionellt kök och en 16-sitsig restaurang. Hållbara trädgårdsodling / Permaculture-studenter har tillgång till marknaden trädgård, två poly-tunnlar och college webbplats för odling av örter, grönsaker, frukt, nötter och blommor. Studenter som deltar i teknikutbildning använder Apple Mac-datorer och aktuell programvara.
Konststuderna njuter av mörkrumsfaciliteterna och tillgången till The Mill i Kinsale för sin årets utställning. Alla studenter har tillgång till ett övervakat datarum för studier och uppdragsskrivning, datorrummet har utskriftsmöjligheter och gratis internet. Det finns också gratis bilparkering för studenter på huvud campus i Kinsale. Alla högskolestudenter njuter av ett varierat och levande samhällsliv i Kinsale, som har gott om pubar, nattklubbar och levande musiklokaler.

College Plats

Kinsale College har ett avundsvärt läge i fiske- och turistbyen Kinsale, 25 km från Cork City. Platsen är känd nationellt och internationellt för sina restauranger, marknader och utomhusaktiviteter.
Platsen har påverkat tillväxten och utvecklingen av några av högskolans hörnstenskurser - Friluftsliv, Hållbar trädgårdsodling (Permaculture) och Professional Cookery. För internationella studenter är det värt att nämna att Kinsale ligger ca 20 km från Cork International Airport och ligger också inom lätt pendling av Ringaskiddy Ferry Port. En vanlig buss är nu verksam från Cork City till Kinsale vilket gör det mer tillgängligt än någonsin för dem som reser till college. Uthyrning är tillgängligt i byn för läsåret och hus / rum är ofta annonserade på college anslagstavlan.

kommunikationer

Kommunikation är en obligatorisk modul på de flesta nivå 5 kurser och vissa nivå 6 kurser. Det är en grundläggande färdighet som är användbar och viktig i alla aspekter av liv och arbete.
Efter avslutad kurs har studenterna förbättrat de viktigaste färdigheterna att tala, lyssna, läsa och skriva samt icke-verbal och visuell kommunikation. Affärs- och kreativskrivning, gruppdeltagande, intervju och presentationsförmåga är alla täckta. Kommunikationsteknik har stor inverkan på våra liv och studenterna kommer att lära sig om de viktigaste frågorna som påverkar dem.
Informationsinsamling som forskningsfärdigheter kommer att täckas och i slutändan kommer eleverna att utveckla sitt förtroende för att förmedla och tolka betydelsen effektivt i tal och skrift.
Modulen lärs på ett livligt, kreativt och interaktivt sätt och aktivt deltagande i deltagande och klassbidrag uppmuntras.

Arbetserfarenhet / Arbetspraxis

  • Arbetserfarenhet: Studenter kommer att ansöka om och tillbringa minst tio dagar på arbetslivserfarenhet i en placering relaterad till deras studier. Några av de bästa lärdomarna sker under denna erfarenhet, vilket ger möjlighet till verkliga praktiska aktiviteter och uppgifter. Studenterna håller en journal över sina aktiviteter och reflekterar över deras prestanda. Planering och förberedelse innefattar att producera dokument som ett aktuellt CV, ansökningsbrev, en färdighetsrevision, en karriärplan och en analys av branschen / sektorn som studeras. Arbetsrelaterad lagstiftning kommer att täckas för att säkerställa att studenterna förstår deras rättigheter och ansvar. Arbetsledaren kommer att slutföra en bedömningsblankett utifrån studentens prestation.
  • Arbetspraxis: Studenter som gör denna modul kommer att ansöka om och tillbringa minst 40 dagar i en organisation som är relaterad till deras studier. De kommer att hålla reda på sina dagliga aktiviteter och utvärdera och reflektera över deras prestanda.
Forskningen kommer att genomföras i en organisation, dess struktur, funktioner, politik etc. Arbetsrelaterad lagstiftning kommer att täckas för att säkerställa att studenterna förstår deras rättigheter och ansvar. Arbetsgivaren på arbetsplatsen ska fylla i en bedömningsblankett utifrån studentens prestation.

Internationella studenter

Kinsale College välkomnar sökande från alla delar av världen. Vi värdesätter den kulturella mångfalden och rikedom som internationella studenter tar med till högskolan. Denna sida syftar till att hjälpa internationella studenter som vill studera på högskolan.
Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Kinsale College

Denna heltidspris leder till ett QQI nivå 5 certifikat efter ett år. Kursen är strukturerad för att ge eleverna en hög standard på utbildning och bedömning som leder till ... [+]

Förskolevård och utbildning

Denna heltidspris leder till ett QQI nivå 5 certifikat efter ett år. Kursen är strukturerad för att ge eleverna en hög standard på utbildning och bedömning som leder till en erkänd kvalifikation för de som vill arbeta inom barnomsorgssektorn inom en rad olika områden, t.ex. arbetar med barnet i en daghem, förskola eller med ett barn med ett specifikt behov.

Om kursen

Denna heltidspris leder till ett QQI nivå 5 certifikat efter ett år. Kursen är strukturerad för att ge eleverna en hög standard på utbildning och bedömning som leder till en erkänd kvalifikation för de som vill arbeta inom barnomsorgssektorn inom en rad olika områden, t.ex. arbetar med barnet i en daghem, förskola eller med ett barn med ett specifikt behov. Kursen är också avsedd för dem som avser att fortsätta vidareutbildning inom barnomsorgssektorn inom teknikinstitut och universitet. Studenter spenderar fyra dagar i veckan på högskolebaserad utbildning och 120 timmars arbetslivserfarenhet. Arbetslivserfarenheten övervakas så att studenten får pågående konstruktiv feedback. Utbildningen från kursen kommer att vara kvalificerad för att arbeta självständigt med barn, i en vuxenutbildning eller en läroanstalt.... [-]

Irland Kinsale
September 2019
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kinsale College

Kursen är avsedd för studenter, där engelska inte är deras första språk. Vi fokuserar på effektiv kommunikation och innehåller omfattande arbete med grammatik, vokabulär, ... [+]

Lär dig engelska i Kinsale

Kursen är avsedd för studenter, där engelska inte är deras första språk. Vi fokuserar på effektiv kommunikation och innehåller omfattande arbete med grammatik, vokabulär, uttal, och färdigheter att lyssna, tala, läsa och skriva.

Ny vokabulär spelar en stor roll i den här kursen och våra experter lärare ser till att du är beredd att jobba eller främja din utbildning, eftersom du bättre kan använda engelska mer exakt, effektivt och med större självförtroende.

Vi välkomnar alla nationaliteter till vår enormt universitets campus för att förbättra din engelska!

Om kursen

Kursen är avsedd för studenter från utlandet som vill förbättra sina engelska färdigheter i att tala, skriva, lyssna och läsa. Studenterna kommer att förbättra sin grammatik, vokabulär och uttalande. Få vägledning om hur du talar i vardagssituationer och förbättra muntlig och skriftlig flyt genom att uttrycka dig själv i små gruppdiskussioner. Perfekt för studenter som vill få anställning eller framsteg i vidareutbildning och tredje nivå i Irland.... [-]

Irland Kinsale
September 2019
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kinsale College

Hållbar trädgårdsodling / Permaculture är en vetenskapsbaserad kurs som erbjuder en praktisk och bred lärandeupplevelse i ett unikt och blomstrande högskolorum. Kinsale h ... [+]

Hållbar trädgårdsodling / Permaculture

Hållbar trädgårdsodling / Permaculture är en vetenskapsbaserad kurs som erbjuder en praktisk och bred lärandeupplevelse i ett unikt och blomstrande högskolorum. Kinsale har en stark tradition av mat och jordbruk, samt ger en nära idyllisk miljö för att utforska ekologi och den naturliga miljön. Kursen är en blandning av klassrumsbaserade samtal, praktiska aktiviteter, besök på webbplatsen, masterklasser från en rad besökande specialister och gruppprojektarbete.

Om kursen

Hållbar trädgårdsodling / Permaculture är en vetenskapsbaserad kurs som erbjuder en praktisk och bred lärandeupplevelse i ett unikt och blomstrande högskolorum. Kinsale har en stark tradition av mat och jordbruk, samt ger en nära idyllisk miljö för att utforska ekologi och den naturliga miljön. Kursen är en blandning av klassrumsbaserade samtal, praktiska aktiviteter, besök på webbplatsen, masterklasser från en rad besökande specialister och gruppprojektarbete. Kursens praktiska aspekter är:... [-]

Irland Kinsale
September 2019
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kinsale College

Nivå 5 Multimedieproduktionskursen ger en grund för de verktyg och tekniker som används för att arbeta inom en rad sektorer. Från interaktiva media, videoproduktion, ljud ... [+]

Multimediaproduktion

Nivå 5 Multimedieproduktionskursen ger en grund för de verktyg och tekniker som används för att arbeta inom en rad sektorer. Från interaktiva media, videoproduktion, ljudproduktion och grafisk design färdigheter har utexaminerade av multimediaproduktionskursen fler möjligheter än någonsin tidigare.

Om kursen

Nivå 5 Multimedieproduktionskursen ger en grund för de verktyg och tekniker som används för att arbeta inom en rad sektorer. Från webbsidor, reklam, bildbehandling eller animering har utexaminerade av multimediaproduktionskursen fler möjligheter än någonsin tidigare.

Majoriteten av arbetet på kursen är praktisk snarare än teoribaserad, därför får eleverna möjlighet att producera varierade och betydande portföljer.... [-]

Irland Kinsale
September 2019
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska