Limerick City College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Limerick City College

Limerick City College är en oberoende institution för lokala och internationella studenter. Studenter som genomför sina studier vid Limerick City College kan gå vidare till högre studier i irländska, brittiska och amerikanska universitet eller säkra framgångsrika karriärer i en mängd olika områden. Samt upprätthålla en hög akademisk standard och tillhandahålla högkvalitativ undervisning, är Limerick City College känd för sin snabba svar på utbildnings utvecklingen på den globala marknaden.

Inrättandet av högskolan under det senaste året har varit mycket spännande, och ett idealiskt läge i staden med state-of-the-art anläggningar, säkerställer att våra studenter har en rymlig och mångsidig inlärningsmiljö.

Limerick City College är inrymt i en modern anläggning som inrymmer bibliotek och lärande resurscentrum, en tio terminal internet laboratorium och state-of-the-art klassrum. Det finns ett antal fritidsanläggningar inom gångavstånd, liksom kaféer och på campus förfriskningar och gemensamma faciliteter.

Alla kurser uppfylla kraven i den aktuella irländska och brittiska undersökning och leda till kvalifikationer som utfärdas av yrkesorganisationer eller examina från respektive universitet. Varje kurs har noggrant utvalda för sin betydelse för handel och industri och för dess internationella erkännande som bevis på yrkeskompetens.

Studenten fokus är ett som är en verkligt irländskt perspektiv och vi ser fram emot att välkomna studenter från alla delar av världen garanterar en mångsidig akademisk miljö.

Eleverna kommer in i College njuta av varje praktisk incitament att lyckas. Limerick City College är bemannad av handledare av högsta kvalitet och alla elever har tillgång till ett imponerande utbud av specialiserade läromedel inklusive audiovisuell utrustning och moderna datoranläggningar. Föreläsare väljs inte bara för deras tekniska kompetens men också för sin förmåga att förmedla sina kunskaper till andra. De är underhållande och vänlig och alltid gör sitt bästa för att se till att kursen är så trevlig som möjligt. I en sådan progressiv miljö eleverna upptäcka ett nytt intresse för lärande och nya marknader för sin naturliga potential.

Kollegiet är stolta över att kunna presentera det anläggningar och att tillkännage att alla klassrum oberoende har kontrollerat värme och luftkonditionering, komplett med whiteboards och digitala projektorer (som är kopplade till kollegiet datornät), en datasal utrustad med den senaste platt-tekniken , ett omfattande bibliotek med läsrum utrustade med dataterminaler för elektronisk lärande, tillgång till internet och Wifi, student tjänster officer och student allrum.

Platser