eBSI Export Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EBSI Export Academy är glada att tillkännage lanseringen av vårt certifikatprogram "Introduktion till internationell handel och e-handel", som är ett kort program av kurser som syftar till att ge en grund kunskap om grunderna för export och förbereda deltagarna för vidare studier inom EBSI Export Akademins mer avancerade program.

Programmet omfattar följande - Introduktion till Exportera - Introduktion till internationell handel - Internationella betalningsvillkor - Introduktion till eBusiness och Internet Marketing Du kan anmäla dig till Introduction to International Trade & eBusiness programmet vid EBSI Anmälan Page och programmet är utformat att du ska kunna slutföra det över en helg om du så önskar.

Efter genomgången av detta program kommer du att belönas med ett intyg om fullgörande som du kan ladda ner och skriva ut för din bokföring och CV.

En extra fördel med detta gratis certifikat program är att du då kommer att ha avslutat fyra av de 42 lektioner på ackrediteringen programmet redan eftersom vi hålla dina kursresultat för framtida användning i hela programmet!

Känn dig fri att dela den här kursen med dina vänner, feedback så långt på komponent kurserna har varit utmärkt med nära 1000 personer som har anmält sig till denna gratis kurs hittills! Det är en stor möjlighet att prova ut kursen metoden innan man investerar i ytterligare studier.

Om du vill veta mer om EBSI Export Academy och dess avancerade handel, Trade Finance och Internet Marketing Certificate Program välkommen att besöka http://www.ebsi.ie

Platser

Ireland Online

eBSI Export Academy

Address
eBSI Export Academy,
Partner, World Trade Centre Dublin
22-24 Newmount House, Lower Mount St.

Dublin 2 Ireland Online, Irland

Program

Skolan erbjuder också: