Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Bifrost University

Bifröst University grundades i Reykjavik 1918 på vilken modell av Ruskin College. År 1955 blev skolan flyttade 110km norr om huvudstaden. Bifröst University Detta är ett bara Liberal Arts universitet i landet. Det var ackrediterad som ett universitet i 1988, först bara i Business, så småningom erbjuda grader i lag 2002 och i samhällsvetenskap sedan 2005.

Bifröst University är en privat, självstyrande, icke-vinstdrivande institution, som tar emot cirka 40% av sina inkomster från den isländska staten, 40% från terminsavgifter och 20% från andra källor. Alumner från inkluderar många framstående entreprenörer och ledare i isländska företag och politik, inklusive premiärministern i landet.

Bifröst University erbjuder också en ettårig föruniversial nivå förberedande utbildningen för studenter som saknar fullständig universitetsförkunskapskraven, samt olika livslånga lärande program, inklusive framgångsrika program för detaljhandeln förvaltning, för turism och ett för personer som arbetar inom den kommunala sektorn. Många studenter tillbringar en eller flera villkor utomlands vid partneruniversitet i Amerika, Asien och Europa.

Bifröst University är en aktiv medlem av isländska och internationella forskningssamhällen och stolt för att rekrytera lärare med bred forskningsprofiler inom samhällsvetenskaperna. Universitetet värd många oberoende forskningscentra, till exempel Centrum för Europaforskning, Centrum för Retail studier och forskningscentral Cultural Management. Bifrost har lett många forskningsprojekt som finansieras av den isländska forskningsrådet utöver projekt som finansieras av EG ramprogrammet för forskning. Bifrost också har också deltagit i många akademiska nätverk av kostnaden och Erasmus program, samt Norra Periferin programmet.

Bifrost University Teaching politik

Det är universitetets policy att erbjuda högklassig utbildning, som gör det möjligt för studenter att förvärva omfattande kunskaper inom sitt ämnesområde, ökar deras vidsynthet, och stärker deras kreativitet. Stress läggs på att främja studenternas förmåga att anta och utöva professionella arbetssätt, att tillämpa teorier och begrepp inom uppdrags lösningar och stärka deras förmåga att lösa praktiska utmaningar. Detta sätt universitetet syftar till att ge eleverna bästa möjliga förberedelse för att delta i ett demokratiskt samhälle och ekonomi, eller för vidare studier. Bifrost universitet uppfyller de krav som ställs för studier i de specialområden som universitetet har ackrediterats.

Varför välja Bifröst University?

Liten campus universitet med ett åtagande att akademisk innovation

Framstående lärare, personlig uppmärksamhet och täta uppdrag

Goda studieresultat och lärande anläggningar

Garanteras på campus bostäder för alla studenter

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Bifröst University

Detta program kommer att äga rum från 29 juni till 13 juli 2019. Den 29 juni presenterar en orienteringsperiod som ges av programkoordinatorn deltagarna till programmet o ... [+]

Entreprenörskvinnan från det 21: a århundradetBifröst University Island29 juni - 13 juliProgramöversikt

Detta program kommer att äga rum från 29 juni till 13 juli 2019. Den 29 juni presenterar en orienteringsperiod som ges av programkoordinatorn deltagarna till programmet och campus. Välkomstmiddagen kommer att äga rum på kvällen den 29 juni.

Universitetet organiserar en bussupphämtning från Reykjavik till Bifröst den 28 juni kl 18.00, så deltagarna rekommenderas att boka sina flygbiljetter för ankomst till Island den 27 eller 28 juni.

Deltagarna rekommenderas att boka sin flygbiljett från Island efter 14:00 den 14 juli. Flygplatstransporten kommer fram till flygplatsen klockan 12.00 den 14 juli.... [-]

Island Borgarnes
juni 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bifröst University

Syftet med kursen är att öka allmänhetens medvetenhet om könsskillnaden och biaskvinnans ansikte när man klättrar företagsstigen och ge deltagarna effektiva verktyg för a ... [+]

Ledarskap och jämställdhet i det 21: a århundradetBifröst University Island29 juni - 20 juli

Det är ett välkänt faktum att kvinnor är underrepresenterade i toppskiktet roll, t.ex. i affärer, politik och akademi, områden som därmed försvinner en stor resurs av ledarskapspotential. Bristande mångfald i fråga om kön, ras, religion och andra aspekter är därför ett hav av förlorade möjligheter och en allmän förlust när det gäller ekonomisk tillväxt och allmän samhällsskydd. Kärnan i kursen handlar om ledarskap och ledarskapsteorier i könssammanhang.

I den internationella politiska debatten anses Island vara ett utmärkt exempel på framgång när det gäller jämställdhet, som ofta betraktas som "jämställdhetsparadiset" och kommer att diskuteras särskilt i jämförelse med andra länder och delar av världen. Forskning har visat att företag och institutioner som är inkluderande när det gäller ledarskap och styrning överträffar andra som inte visar samma mångfald. Vidare finns det en korrelation mellan jämställdhet och social välfärdsnivå.... [-]

Island Borgarnes
juni 2019
Engelska
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bifröst University

Sommarskolan ligger i Bifrs naturliga paradis ... [+]

Sommarskolan 2019-programmet

Sommarskolan ligger i det naturliga paradiset i Bifröst Village på västra Island, mellan vulkanen och en glaciär. Studenterna är inredda i bekväma enkel- och dubbelrum på programmets vackra campus vid sjön Hreðarvatn.

Det treveckorsprogrammet (8 ECTS) ger högkvalitativa ledarskapsstudier med inriktning på hållbarhet.

Sommarskolan kommer att äga rum från 13 juli till 3 augusti 2019.

Sommarskolan ger eleverna ledarskapsutbildning och förbereder dem för de utmaningar som framtida ledare kommer att möta.

Här kan du se några vittnesmål från studenter: https://www.bifrost.is/english/international/summer-school-in-iceland/testimonials/... [-]

Island Borgarnes
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

International Summer School in Iceland

International Students at Bifröst University

Open Day 2016

Bifrost University (Háskólinn á Bifröst)
Address
Bifröst, 311
Borgarnes, Island
Webbplats
Telefon
+354 433 3000