Bifröst University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Bifrost University

Bifröst University grundades i Reykjavik 1918 på vilken modell av Ruskin College. År 1955 blev skolan flyttade 110km norr om huvudstaden. Bifröst University Detta är ett bara Liberal Arts universitet i landet. Det var ackrediterad som ett universitet i 1988, först bara i Business, så småningom erbjuda grader i lag 2002 och i samhällsvetenskap sedan 2005.

Bifröst University är en privat, självstyrande, icke-vinstdrivande institution, som tar emot cirka 40% av sina inkomster från den isländska staten, 40% från terminsavgifter och 20% från andra källor. Alumner från inkluderar många framstående entreprenörer och ledare i isländska företag och politik, inklusive premiärministern i landet.

Bifröst University erbjuder också en ettårig föruniversial nivå förberedande utbildningen för studenter som saknar fullständig universitetsförkunskapskraven, samt olika livslånga lärande program, inklusive framgångsrika program för detaljhandeln förvaltning, för turism och ett för personer som arbetar inom den kommunala sektorn. Många studenter tillbringar en eller flera villkor utomlands vid partneruniversitet i Amerika, Asien och Europa.

Bifröst University är en aktiv medlem av isländska och internationella forskningssamhällen och stolt för att rekrytera lärare med bred forskningsprofiler inom samhällsvetenskaperna. Universitetet värd många oberoende forskningscentra, till exempel Centrum för Europaforskning, Centrum för Retail studier och forskningscentral Cultural Management. Bifrost har lett många forskningsprojekt som finansieras av den isländska forskningsrådet utöver projekt som finansieras av EG ramprogrammet för forskning. Bifrost också har också deltagit i många akademiska nätverk av kostnaden och Erasmus program, samt Norra Periferin programmet.

Bifrost University Teaching politik

Det är universitetets policy att erbjuda högklassig utbildning, som gör det möjligt för studenter att förvärva omfattande kunskaper inom sitt ämnesområde, ökar deras vidsynthet, och stärker deras kreativitet. Stress läggs på att främja studenternas förmåga att anta och utöva professionella arbetssätt, att tillämpa teorier och begrepp inom uppdrags lösningar och stärka deras förmåga att lösa praktiska utmaningar. Detta sätt universitetet syftar till att ge eleverna bästa möjliga förberedelse för att delta i ett demokratiskt samhälle och ekonomi, eller för vidare studier. Bifrost universitet uppfyller de krav som ställs för studier i de specialområden som universitetet har ackrediterats.

Varför välja Bifröst University?

Liten campus universitet med ett åtagande att akademisk innovation

Framstående lärare, personlig uppmärksamhet och täta uppdrag

Goda studieresultat och lärande anläggningar

Garanteras på campus bostäder för alla studenter

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Summer courses » Visa kurser » Se MA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Kurser

Kursperiod på Island

Campusstudier Heltid July 2019 Island Borgarnes

En termin på Island är ett alternativ för studenter som inte är medlemmar av en av partnernivån vid Bifröst University och vill stanna på Island för studier och äventyr. [+]

Välkommen till det äventyrliga Bifröst University på Island

Få omgiven av glaciärer, vulkaner, midnattssol, sjöar, vattenfall och en natur som är oemotståndlig för vandring. En Semester på Island är ett alternativ för studenter som inte är med på en av partneruniversitetet vid Bifröst University och vill stanna på Island för studier och äventyr. Programmet erbjuder en möjlighet att studera på ett ambitiöst och dynamiskt universitet, beläget i en helt unik miljö. Bifröst University ligger i dalen Norrårsdalur i Borgarfjörður, ca. 100 km från Reykjavik. Det bonar i den magnifika och påfallande vackra lavan, som erbjuder oändliga möjligheter att uppleva oförstörd natur vid sitt bästa. På campus hittar eleverna en minimarkett, café / bar, gym, fotbollsplan, basketbollar, tvättomat, bankomat och dagis.... [-]


Sommarkurser

Sommarskola på Island 2019

Campusstudier Heltid 3 veckor July 2019 Island Borgarnes

Sommarskolan ligger i Bifrs naturliga paradis

[+]

Sommarskolan 2019-programmet

Sommarskolan ligger i det naturliga paradiset i Bifröst Village på västra Island, mellan vulkanen och en glaciär. Studenterna är inredda i bekväma enkel- och dubbelrum på programmets vackra campus vid sjön Hreðarvatn.

Det treveckorsprogrammet (8 ECTS) ger högkvalitativa ledarskapsstudier med inriktning på hållbarhet.

Sommarskolan kommer att äga rum från 13 juli till 3 augusti 2019.

Sommarskolan ger eleverna ledarskapsutbildning och förbereder dem för de utmaningar som framtida ledare kommer att möta.

Här kan du se några vittnesmål från studenter: https://www.bifrost.is/english/international/summer-school-in-iceland/testimonials/... [-]


Videoklipp

International Summer School in Iceland

International Students at Bifröst University

Open Day 2016

Kontakt

Bifrost University (Háskólinn á Bifröst)

Adress, rad 1 Bifröst, 311
Borgarnes, Island
Hemsida http://www.bifrost.is/english/
Telefonnummer +354 433 3000