Keilir Aviation Academy

Introduktion

Välkommen till Keilir Aviation Academy – Islands ledande skola med fokus på utbildningar inom flygindustrin. Drömmer du om att bli trafikpilot, flygmekaniker, cabin crew eller flygledare så kan vi hjälpa dig att nå dina mål. Vi strävar efter att leverera högkvalitativ utbildning till ett attraktivt pris, våra priser tål att jämföras. Våra elever kommer från världens alla hörn och som student hos Keilir Aviation Academy blir du en del av en internationell miljö. Efter genomförd utbildning så har du den inställning, professionalism och kunskap som krävs för att lyckas inom flygbranschen – Är du redo att förverkliga din dröm?

Nedan finner du ett par av våra viktigaste händelser:

  • 2008 - Skolan grundades
  • 2012 - Fler än 40 utländska studenter valde att genomföra utbildningen hos oss
  • 2014 - Första flygskolan på Island som erbjuder integrerad pilotutbildning
  • 2014 - 7 flygplan och 1 "full-motion" Redbird MCX simulator
  • 2016 - MCC/JOC-kurs på en "full-motion" Boeing 757 simulator
  • 2016 - Flygflottan ökar till 10 flygplan från Diamond Aircraft

Keilir Aviation Academy är en skola på Island, som grundades 2008, och erbjuder utbildningar inriktade på flygindustrin. Med erfaren personal, en inspirerande miljö och moderna flygplan så har vi skapat den perfekta platsen för pilotutbildningar. På Island är du aldrig långt ifrån några av de mest unika och spännande naturupplevelserna i världen - något du kommer att få se både från luften och från marken. Vi är certifierade av EASA i enlighet med det Europeiska regelverket och våra studenter får efter avslutad utbildning Europeiska EASA-licenser.

Med en flygplansflotta bestående av Diamond DA20, DA40 och DA42 NG och en Redbird MCX "full motion" simulator så har vi skapat en säker och bränslesnål flotta utrustad med den senaste instrumenteringen.

Förhållandevis låga prov- och licensavgifter och slopade landningsavgifter gör Island till ett av de mest prisvärda alternativen för att uppnå dina drömmar och mål. 24 timmars dagsljus under sommarhalvåret och utmanande klimat under vinterhalvåret gör Island till en spännande plats för pilotutbildningar och ger dig bra erfarenheter i din framtida karriär.

Skolans placering vid Keflavik International Airport ger våra elever möjlighet till studiebesök hos kringliggande företag och organisationer. Tidigare elever har fått möjlighet att besöka Boeing- och Airbus när de har varit på Island för att certifiera nya flygplanstyper. Det har också funnits möjlighet att besöka NATO-området med militärflygplan, besök hos Icelandair:s tekniska avdelning samt besök hos flygledarna uppe i Keflaviks kontrolltorn.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Isländsk

Se Certifikater » Visa kurser » Se Online Certifikater »

Program

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Adventure Guide Program

Campusstudier Heltid Deltid 8 - 8 månader August 2019 Island Reykjavík + 1 fler

Adventure Guide Studies är en åtta månaders högskoleutbildning på Island fokuserar äventyrssporter och upplevelseindustrin med omfattande tid på fältaktivitetsbanor och komprimerad och modulariserade klassrum kurs instruktion. [+]

Adventure Guide Program

Översikt

Thompson Rivers University i Kanada erbjuder - i samarbete med Keilir Health Academy i Island - en åtta månader unniversity program för Adventure Guides.

Adventure Sport Certificate Program är en introduktion till äventyrssporter och upplevelseindustrin med omfattande tid på fältaktivitetsbanor och komprimerad och modulariserade klassrum kurs instruktion. Detta är det ideala programmet för nybörjar äventyr studenter och studenter som vill utforska sin karriär intresse äventyr relaterade områden.

Adventure Sport certifikat är en 60-kredit (åtta månader) intensiv utbildning som bygger på lokal och internationell expertis inom området och med den unika och tillgänglig natur i Island som en praktisk klassrum.... [-]


Kurser

Flygplan Engineering

Campusstudier Heltid Deltid 5 terminer August 2019 Island Reykjavík + 1 fler

Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) reglerar all luftfartsverksamhet i Europa. Ingenjörer är licensierade på samma sätt som piloter och flygledare. [+]

flygplan Engineering

Europeiska byrån för luftfartssäkerhet (EASA) reglerar all luftfartsverksamhet i Europa. Ingenjörer är licensierade på samma sätt som piloter och flygledare. En ingenjör som har fullständiga rättigheter kan intyga arbete som har utförts på ett flygplan, och returnera den till skyarna. Air Service Training Ltd. i Perth Skottland i samarbete med Keilir Aviation Academy har inrättat en lokal fältkontor i Keilir plats i Ásbrú i Reykjanesbær där kurser för certifierad Aircraft Engineering sker. AST har godkänts av UKCAA (United Kingdom Civil Aviation Authority).

Detta är en 5 termin ackrediterat program för Aircraft Engineering'Approved IR Del 66 Kategori B 'som är både teoretisk och praktisk kurs däribland lärlingsutbildning för flygingenjörer. Kursen följer både läroplanen publiceras av EASA enligt den europeiska publicering av certifikat och AST, som är professionellt ansvarar för genomförandet av och kvaliteten på varje kurs. De som utexamineras från AST förvärva fullt ut 66 licens.... [-]


Kursintegrerat professionellt pilotprogram (IPPP)

Campusstudier Heltid 20 - 20 månader August 2019 Island Reykjavík

Det integrerade professionella pilotprogrammet är utformat för studenter med ingen eller begränsad tidigare erfarenhet. Det är ett mycket strukturerat och omfattande program som fokuserar på ditt mål att bli en första officer med ett flygbolag som Icelandair, Scandinavian Airlines, Norwegian eller Ryanair. [+]

Integrerat professionellt pilotprogram (PPP)

Det integrerade professionella pilotprogrammet vid Keilir Aviation Academy är utformat för studenter med ingen eller begränsad tidigare erfarenhet. Det är ett mycket strukturerat och omfattande program som fokuserar på ditt mål att bli en första officer med ett flygbolag som Icelandair, Scandinavian Airlines, Norwegian eller Ryanair.

Programmets varaktighet är cirka 20 månader och kräver hög disciplin och motivation. När du är färdig kan du vara säker på att ha uppnått de färdigheter och attityd som krävs för att lyckas som en framtida flygbolagsledare.

Det integrerade professionella pilotprogrammet består av både teoretisk och praktisk träning, utformad för att hjälpa dig att uppnå ditt drömprov inom kortast möjliga tid. Flygträningen består av fem faser med teoretisk träning som äger rum samtidigt, och mellan, perioder med flygträning.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Grænásbraut 910
IS-235 Reykjanesbær
Iceland

Reykjavík, IS