Läs den officiella beskrivningen

Israels första privaträttskola ligger i den livliga campusen för The College of Management, landets största privata högskola, i staden Rishon-le-Zion, 15 minuter söder om Tel Aviv.

Skolan är stolt över en läroplan som kombinerar de högsta akademiska normerna med praktiska komponenter som är oöverträffade i Israel. Dess studenter deltar i externships i företag som Teva, El-Al, Ness-teknologin och Deloitte, och offentliga institutioner som Knesset (israeliska parlamentet) och staten Comptroller.

Våra alumner inkluderar parlamentsledamöter, domare, partners i högsta betygs advokatbyråer i Israel och USA, juridiska rådgivare till Israels många framgångsrika högteknologiska företag och ledande offentliga tjänstemän.

111877_444444444444444.png

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

COLMAN The Haim Striks School of Law

För att vara en framgångsrik affärsjurist nuförtiden måste man få en djup förståelse för den globala högteknologiska sektorn och dess unika egenskaper. Det finns en ständ ... [+]

Studera Hi-Tech Law i Start Nation

För att vara en framgångsrik affärsjurist nuförtiden måste man få en djup förståelse för den globala högteknologiska sektorn och dess unika egenskaper. Det finns en ständigt ökande efterfrågan på advokater som behärskar juridisk teori samt praktisk juridisk know-how anpassad till högteknologiska, renteknologiska, AI (artificiell intelligens) behov och liknande branscher.

Hi-Tech Law Summer School på Striks School of Law erbjuder dig just det, på den lämpligaste platsen - Israel. Känd som "StartUp-nationen" var Israel nyligen rankat som femte mest innovativa land i världen av Bloomberg.com, som överträffade Singapore, Sverige, USA och Japan.... [-]

Israel Rishon LeTsiyon
July 2019
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska