Läs den officiella beskrivningen

Accademia Europea di Firenze är en föreställning och humaniora skola består av vår grundutbildning högskola, kandidat, professionell undervisning, lokala prestanda dotterbolag och kulturprogram. AEF har sina rötter i en kombination av akademisk excellens, prestanda erfarenhet och kulturell nedsänkning. Vår personal består av begåvade instruktörer, professorer och administratörer avsedda att förbereda studenterna för yrkeslivet i en allt mer globaliserad värld. Våra skolor ägnas åt utför och humaniora, genom ett brett utbud av kurser.

Academia

AEF prioriterar pedagogisk integritet, individuell tillväxt och en sammankopplad och omfattande utbildning och personlig erfarenhet. Vi strävar efter att skapa full nedsänkning program med en struktur som passar för att förbättra elevernas erfarenheter och tillväxt inom sitt ämnesområde. På AEF, vi engagera varje elev i personliga / yrkesmässiga relationer för att garantera deras säkerhet och komfort.

Oavsett om det är språket, konst, historia, musik, eller någon annan kurs, får studenterna undervisas insidan av klassrummet och uppmuntras att påskynda deras framsteg genom att delta i AEF oändliga aktiviteter utanför klassrummet.

Academia

En hörnsten i vår pedagogiska filosofi är upplevelsebaserat lärande och gör det möjligt för våra studenter att fullt fördjupa sig i den florentinska och den europeiska kulturen. Studenterna kommer från hela världen för att se denna spektakulära stad och AEF personal har åtagit sig att se till att våra elever gör, samtidigt upplyft varje elevs förståelse och behärskning av innehållet täcks i klassrummet.

Academia

Affärsidé

Best International School Florens

Uppdraget för Accademia Europea di Firenze är att tillhandahålla fokuserade, djupgående och omfattande akademiska program som är anslutna till den lokala kulturen. Empowering blivande konstnärer, musiker och studenter med olika bakgrund för att skapa, lära, utföra och växa professionellt i födelseplats renässansen.

AEF resurser i Florens sträcker sig utanför klassrummet, ge alla elever att uppleva staden inom ramen för sina särskilda studier. Eleverna skjuts för att lära och uppleva historien om sitt hantverk och studier, samtidigt som strävar efter att förnya och driva sitt område ytterligare.

Vårt mål är att stimulera intellektuell nyfikenhet och ambition vår elevkåren att maximera sin potential som studerande och yrkesverksamma.

Vision

AEF grundades för att främja och förnya konstnärliga discipliner i en stad känd för sin historia och förändrade innovationer.

Att erbjuda utmanande akademiska program som formar nyfikna sinnen förmåga att:

  • Närmar akademiska discipliner med tänkesätt att djupt förstå principerna för det förflutna och hur de förekommer i dagens sammanhang.
  • Transforming lärande, kunskap och kulturupplevelser i instrument som formar morgondagens framtid.
  • Att bidra till den lokala kulturen med fynd, forskning, och skapelser utvecklats under loppet av studien.
  • Att ge utmärkta professionella och akademiska anläggningar som kan inspirera studentens lärande potential.
  • Att gå utöver klassrumsundervisningen genom att främja interaktion student med de mångkulturella samhällen och kreativa närvaro i staden Florens.
Programmen undervisas på:
Engelska
Italienska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

... [+]

En liten student-till-fakulteten förhållandet säkerställer en-mot-en vägledning för att hjälpa dig att utveckla din personliga teknik och talang. Studenterna har också möjlighet att arbeta med världskända dansare och koreografer.

Studenterna kommer att utvärderas av dansen fakulteten på grundval av tidigare utbildning, anpassning, mognad rörlighet, core stöd och potential. För att förbereda, ska du få balett träning med några klasser i jazz och modern dans.

[-]
Italien Florence
February 2020
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

Denna praktikbaserad kurs utvecklar studentens förmåga att uttrycka idéer genom måleri och teckning och stöds av ett integrerat teori program. ... [+]

Sedan medeltiden och renässansen, har Florens varit en av huvudstäderna i teckning och måleri discipliner.

[-]
Italien Florence
February 2020
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

... [+]

Vi ber dig att skicka inspelade material som ska prövas av fakulteten.

[-]
Italien Florence
February 2020
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

AEF Summer Program 2016 - Playing at Teatro Piccolo with Enrico Intra

AEF - JazzIt 2016

SHORT INTERVIEW ELON 2

Location address
Via Cavour 37
Florence, Tuscany, 50129 IT