Abbey School - Ciao Italy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Abbey School - Ciao Italien föddes ur den mångkulturella erfarenheter och professionalism personal i Abbey School, som har representerat ett utmärkt centrum inom språkundervisningen i Turin sedan 1996.

Skolan, som specialiserat sig på undervisning i italienska språket och kulturen för utlänningar, garanterar sina elever högsta möjliga standard för språkinlärning. Institutionen är en medlem av ASILS, AIL och Eduitalia, och har även erkänts av CSN Lund-Sverige. Dessutom är skolan också ett centrum för tillhandahållande av Bildungsurlaub kurser, och sedan 2012 har det körts en Master i Undervisning italienska som främmande språk och som andraspråk.

Skolans beslut att arbeta med endast små grupper säkerställer att varje deltagare har möjlighet att utveckla och förbättra hans / hennes språkkunskaper. Tillgång till varje kurs kräver därför ett inträdesprov för att bilda klasser av en lämplig nivå för alla deltagare.

Lektioner anförtros kvalificerade och dynamiska modersmål lärare som, genom en direkt metod och användning av ett stort antal olika didaktiska material (böcker, tidningar, cd-skivor, filmmaterial, musik, etc.), hjälpa sina elever att förbättra deras kommunikativa och kulturella färdigheter. De många fritidsaktiviteter som anordnas av skolan, i samarbete med de yrkesverksamma inom området, tillåter eleven att komma i kontakt med lokalbefolkningen och lära känna den kulturella och konstnärliga rikedomen i staden och provinsen. The Abbey Kort erbjudandet dessutom privilegier till sina hållare, så att de kan njuta av olika rabatterade tjänster (från restauranger till gymnastiksalar) som erbjuds av de deltagande företagen.

Gensvar på den växande efterfrågan på kurser med asiatiska studenter har Abbeyschool Ciaoitaly förberett program som bygger på undervisningsmetoder som tar hänsyn till fonetiska och syntaktiska mångfald av icke-europeiska språk. För att hjälpa eleverna, ger skolan också personal som är bekant med några av de största asiatiska språk.

För studenter som har en kärlek till mat, kan särskilda program för upptäckten av Piemonte mat och kulinariska specialiteter ordnas.

Platser

Turin

Address
Corso Duca degli Abruzzi, 40

10129 Turin, Piedmont, Italien