Läs den officiella beskrivningen

Abbey School - Ciao Italien föddes ur den mångkulturella erfarenheter och professionalism personal i Abbey School, som har representerat ett utmärkt centrum inom språkundervisningen i Turin sedan 1996.

Skolan, som specialiserat sig på undervisning i italienska språket och kulturen för utlänningar, garanterar sina elever högsta möjliga standard för språkinlärning. Institutionen är en medlem av ASILS, AIL och Eduitalia, och har även erkänts av CSN Lund-Sverige. Dessutom är skolan också ett centrum för tillhandahållande av Bildungsurlaub kurser, och sedan 2012 har det körts en Master i Undervisning italienska som främmande språk och som andraspråk.

Skolans beslut att arbeta med endast små grupper säkerställer att varje deltagare har möjlighet att utveckla och förbättra hans / hennes språkkunskaper. Tillgång till varje kurs kräver därför ett inträdesprov för att bilda klasser av en lämplig nivå för alla deltagare.

Lektioner anförtros kvalificerade och dynamiska modersmål lärare som, genom en direkt metod och användning av ett stort antal olika didaktiska material (böcker, tidningar, cd-skivor, filmmaterial, musik, etc.), hjälpa sina elever att förbättra deras kommunikativa och kulturella färdigheter. De många fritidsaktiviteter som anordnas av skolan, i samarbete med de yrkesverksamma inom området, tillåter eleven att komma i kontakt med lokalbefolkningen och lära känna den kulturella och konstnärliga rikedomen i staden och provinsen. The Abbey Kort erbjudandet dessutom privilegier till sina hållare, så att de kan njuta av olika rabatterade tjänster (från restauranger till gymnastiksalar) som erbjuds av de deltagande företagen.

Gensvar på den växande efterfrågan på kurser med asiatiska studenter har Abbeyschool Ciaoitaly förberett program som bygger på undervisningsmetoder som tar hänsyn till fonetiska och syntaktiska mångfald av icke-europeiska språk. För att hjälpa eleverna, ger skolan också personal som är bekant med några av de största asiatiska språk.

För studenter som har en kärlek till mat, kan särskilda program för upptäckten av Piemonte mat och kulinariska specialiteter ordnas.

Programmen undervisas på:
  • Italienska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Abbey School - Ciao Italy

Kursen riktar sig till studenter som vill lära sig det italienska språket på ett roligt och dynamisk miljö. I 80 timmar är det möjligt att skaffa sig språkkunskaper som ... [+]

Lär dig italienska i Turin

Kursen riktar sig till studenter som vill lära sig det italienska språket på ett roligt och dynamisk miljö. I 80 timmar är det möjligt att skaffa sig språkkunskaper som är lämpliga för den nivå som studeras, inklusive: grammatiska strukturer, utveckling av ordförråd, lära och förbättra uttal, konversation, förståelse, läsning och skrivning.

Tillgång till kursen planeras via ett gratis inträde prov för att utvärdera elevens initiala nivå av kunskap och att därmed bilda klasser bestående av elever i samma nivå.

Lektioner hålls varje dag, från måndag till fredag, och utgör ett totalt antal 20 timmar per vecka. En förloppsprov ges halvvägs genom kursen följt av ett slutprov i slutet, för vilken ett intyg språknivå kommer att utfärdas. ... [-]

Italien Turin
Öppen antagning
Italienska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska