Läs den officiella beskrivningen

Om Accademia Riaci

"Jag säger alltid till mina studenter: Inom oss alla, på det lämpligaste sättet, döljer en liten, magisk konstnärlig potential tålmodigt för att bli upptäckt."

"Lärarens uppgift är att vakna den magin inom eleverna och vägleda dem för att söka efter den sanna konsten och talangen och att lära dem glädjen att lära. Så lärarna ska inte bara lära sig den tekniska kunskapen utan också att närma sig varandras fantasi, fantasi och kulturen för att söka efter den sanna konsten och talangen. " Accademia Riaci hederspresident, Raymond Riaci.

Vår historia

Arvet av det traditionella hantverket och de konst som blomstrade i Toscana, särskilt i Florens, firade renässansens ära som den sanna pärlan av konst. Workshops och studior av hantverkarna var den viktigaste drivkraften i stadens produktionsaktiviteter som hjälpt Florens att verkligen blomstra som Italiens konstnärliga huvudstad i tiden, och de tillsammans med köpmännen uppnådde ära och stor lycka.

Många magnifika konstnärliga föremål skapades för dopister i hantverksstudiorna, ofta guldsmedernas. Ett bra exempel är Maestro Benvenuto Cellini, som lärde sig sina överlägsna sculpting tekniker för att göra en naken staty av marmor till sina lärlingar i en studio någonstans. Idag har dessa beställda hantverk som utförs av den älskade Maestro bevarats i århundraden som ett verkligt konstverk. Detta arv av de sunt och speciella traditionerna av hantverk, som guld- och smyckenproduktion, skulptur och målning, var lyckligtvis livligt ärvt under många århundraden i Florens och i hela Toscana-regionen.

Efter att ha grundat studion 1983, hade Maestro Raymond Riaci en stark vision att skapa en skola som inte bara lärde sig sina tekniker utan upplyste unga artister med renässans livliga anda och atmosfär för att uppfylla sitt livslånga uppdrag som Maestro. Så här blev Accademia Riaci grundad: en skattkista av traditionell konst och dess oföränderliga tekniker. Undervisningen innehåller i hemlighet tekniker som inte är kända för någon annan skola, och Accademia Riaci strävar efter att förhöja och utveckla fantasi och fantasi i varje enskild elev.

Börja som en liten konststudio, idag har samma passionerade uppdrag upplyst inte bara en enda maestro utan ett spektakulärt lag av lärare som representerar de bästa italienska konstnärerna i Florens, behåller grundaren och hederspresidentens vision om tradition och ande, uttryckt i citatet . Vår student kropp har representerat över 50 länder över hela världen och förfogar över sin konst inom design, hantverk, konst, italienska språket och italienska kulinariska konster, vilket aldrig inspirerar dem.

Undervisningsmetod och filosofi

Uppdrag - "Lev det förflutna, skapa framtiden"

Det ultimata målet för Accademia Riacis utbildning är inte endast inriktad på att undervisa traditionella tekniker och stilar utan syftar till att vägleda eleverna att utveckla sin egen konstnärliga känslighet, kreativitet och realisera sin fulla potential.

Från den traditionella till de ultramoderna teknikerna

Eleverna kan välja att lära sig från olika fält av konst och traditionell konst som erbjuds på akademin. I motsats till de senaste trenderna i massproduktionen tror Accademia Riaci på hög kvalitet snarare än kvantitet. Därför studeras och förvärvas design och tekniker av traditionell och klassisk konst till de mest avancerade mönster och tekniker genom många timmars praktisk praktisk träning i deras stora val. Eleverna kommer att vårdas för att utveckla sin fantasi och fantasier - de mest värderade elementen hos en konstnär. Professorer uppmuntrar varje elev att inspirera och utveckla varje elevs originalitet, inte bara genom sin undervisning utan också genom att hjälpa dem att upptäcka det "speciella någonting" om varje lärande artist.

Små klassstorlekar

Forskning visar att elever som arbetar i små grupper tenderar att lära sig mer och verkar mer nöjda med sina klasser. Lägre klassstorlekar är kopplade till positiva utbildningsfördelar, till exempel bättre testresultat, färre utfall och högre examensräntor. Därför arrangeras Accademia Riacis klasser i en liten grupp studenter.

Skräddarsydda instruktioner

Precis som hur Leonardo Da Vinci lärde sina assistenter, utförs lärdomar i nära samarbete med varje elev, i linje med deras förmåga och personlighet, utmanande både nybörjare och erfarna proffs.

Accademia Riaci School Group

Accademia Riaci School Group består av tre skolor: Accademia Riaci, FCAS och ABC de Conti.

Varje skola erbjuder kurser inom olika discipliner:

  • Accademia Riaci: Konst, hantverk
  • FCAS: Kulinariska kurser
  • ABC de Conti: Italienska språkkurser
Programmen undervisas på:
Engelska
Italienska

Skolan erbjuder också:

Förberedande år

Accademia Riaci

Detta program är avsett att ge studenterna en förberedelse för Accademia di Belle Arti i Italien. Stiftelsen i detta program inkluderar ritning, konsthistoria, verkstad o ... [+]

Översikt

Detta program är avsett att ge studenterna en förberedelse för Accademia di Belle Arti i Italien. Stiftelsen i detta program inkluderar ritning, konsthistoria, verkstad och italienska språk. De valmöjligheter som är beroende av skolan du vill skriva in innehåller oljemålningar, arkitekturhistoria och en portföljförberedelse. Läroplanen ändras för dina önskande skolor.

Accademia Riaci tillhandahåller följande program:

Kursinnehåll:

Lektioner av specialisering Independent Study Guidade konstbesök Konststeg Grundläggande konstlektioner (Konsthistoria, Grundmålning, Färgteori, 3D Ritning)

Ettårigt program:

3 september 2018 - 26 april 2019 2 september 2019 - 24 april 2020 ... [-]
Italien Florence
September 2019
Italienska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Accademia Riaci

2 veckor 4 veckor 6 veckor 8 veckor 12 veckor Inklusive Orientering. Fulltidsinterpreter under lektionerna med instruktör. ... [+]

2 veckor 4 veckor 6 veckor 8 veckor 12 veckor Inklusive

Orientering. Fulltidsinterpreter under lektionerna med instruktör.

[-]
Italien Florence
Oktober 2019
Engelska
Deltid
2 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Riaci

6 veckor 8 veckor Orientering. Fulltidsinterpreter under lektionerna med instruktör. ... [+]

6 veckor 8 veckor

Orientering. Fulltidsinterpreter under lektionerna med instruktör.

[-]
Italien Florence
Oktober 2019
Engelska
Deltid
2 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Riaci

... [+]

Instruktörer 2 veckor 4 veckor 6 veckor 8 veckor 12 veckor [-]
Italien Florence
Oktober 2019
Engelska
Deltid
2 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Riaci

Instruktörer Avgifter och schema 2 veckor 4 veckor 6 veckor 8 veckor 12 veckor Inklusive ... [+]

Instruktörer Avgifter och schema 2 veckor 4 veckor 6 veckor 8 veckor 12 veckor Inklusive [-]
Italien Florence
Oktober 2019
Engelska
Deltid
2 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Riaci

Studenterna kommer att lära sig alla nödvändiga tekniker för skotillverkning, från grundläggande till hög nivå. Förutom olika typer av skor kan eleverna studera skor för ... [+]

Skoproduktion

Enårig kurs

Studenterna kommer att lära sig alla nödvändiga tekniker för skotillverkning, från grundläggande till hög nivå. Förutom olika typer av skor kan eleverna studera skor för specifika behov, såsom skor som förföljer "enkelhet och komfort", "hållbarhet", "funktionella skor för fötter med medicinska problem", "elegans för fester" etc. och skaffa sig tillräckligt med färdigheter för att starta sin karriär som skomaker. Studenterna kommer även att förvärva generell tvärvetenskaplig kunskap om konst genom grundläggande konstundervisning (3D Ritning, Färgteori, Konsthistoria, Grundmålning) och Konstbesök utanför klassrummet.

Semesterkurs... [-]

Italien Florence
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Riaci

Smycken avdelningen fokuserar på antingen produktionsteknik eller design färdigheter som är nödvändiga för att lyckas som designer / guldsmed. ... [+]

Ett år / Semesterkurs

Smycken avdelningen fokuserar på antingen produktionsteknik eller design färdigheter som är nödvändiga för att lyckas som designer / guldsmed.

Genom våra program och skräddarsydda instruktioner - enligt varje deltagares nivå och mål - uppmuntrar vi elever att utforska och utveckla sin egen uttrycksfulla stil, utarbeta självstyrda projekt och forskning. Projekt omfattar konventionella format, såsom broscher, ringar och örhängen, samt experimentella mönster, både bärbara och icke-bärbara. Studenter kommer också att introduceras till affärspraxis, som är nödvändig för att starta sin nya professionella karriär.

I Jewelry Making- kursen kommer studenterna att upptäcka och lära sig att översätta sin inre kreativitet och konceptuella stil till tredimensionella former för att skapa unika objekt. De kommer att behärska en mängd olika tekniker, bland annat: sågning, arkivering, lödning, gjutning, smide och steninställning. Dessutom erbjuder vi dig en unik chans att lära sig den traditionella konsten att "Incisione" (florentinsk stil gravyr). Studien kommer inte att vara begränsad till traditionella material, men kan även innehålla objekt som pärlor, plast, glas och hittade föremål.... [-]

Italien Florence
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Riaci

ädelstenar ... [+]

Lev och studera i en av de mest beundrade städerna i världen - Florens.Medan du får ut det mesta av italiensk kultur och livsstil, tjänar du överlåtbara krediter.

ädelstenar

På bara 2 eller 4 veckor kan du uppleva och lära dig italiensk kultur av ditt val. Praktikutbildningen kommer säkerligen att stärka dina karriärmöjligheter.

Denna roliga, praktiska kurs läses i det engelska språket.

Kursöversiktädelstenar

Utforska din egen konstnärliga smak genom praktikupplevelse i Florens, centrum av renässansskonst

Tillbehör med ädelstenar (innehåller några behandlade ädelstenar) djärvt accentuerade med sin naturliga nyans (silver som används för kedja och delar) och - Vad sägs om design och skapa din egen och enda en i världen smycken med din birthstone eller dina favoritstenar?... [-]

Italien Florence
Oktober 2019
Engelska
Deltid
2 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Riaci

I Textil Design-kursen på Accademia Riaci kan du lära dig batik, bindfärg, vattenfärg, linoleum, geometriska mönster, naturmotivmönster, solarisationsmönster, natursköna ... [+]

Art Short Course

Textil används inte bara som moderiktiga kläder, men används som inredningstyger, väggpapper, gardiner, soffor, bordsdukar, mattor, möbler, såväl som bilar och kollektivtrafik - nästan på alla ställen i vårt dagliga liv. Textildesign består av färg, tryck, motiv, tyg, 3D-funktion, form och motstånd, vilket betyder att textildesignen är rik på olika. Många typer av ritverktyg som pennor, oljemålningar, akrylfärger, silkefönster, träblockstryck, fotokompositioner, Photoshop eller Illustrator använder PC, och alla dessa verktyg ger textildesignern obegränsad möjlighet att uttrycka sig själv.

I Textil Design-kursen på Accademia Riaci kan du lära dig batik, bindfärg, vattenfärg, linoleum, geometriska mönster, naturmotivmönster, solarisationsmönster, natursköna fotomönster, stickat tygdesign och vävbasen, så du kan skapa din verkligt arbete med vilken metod som helst av dessa uttryck.... [-]

Italien Florence
Öppen antagning
Engelska
Heltid
1 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

Accademia Riaci

Du lär dig inte bara att utforma begrepp utan även slutföra det slutliga arbetet baserat på din instruktörs tema, t.ex. bostads-, detaljhandel och offentlig anläggning. ... [+]

Du lär dig inte bara att utforma begrepp utan även slutföra det slutliga arbetet baserat på din instruktörs tema, t.ex. bostads-, detaljhandel och offentlig anläggning. Syftet med lektionerna är att ge upphov till kreativitet som är unik för italiensk känsla. Instruktörer kommer att ge individuellt skräddarsydda råd till varje elev, därför är vi säkra på att studenter med ett brett utbud av bakgrunder, vare sig de är nybörjare eller professionella, kommer att vara nöjda med instruktioner. Du kommer att lära dig italiensk inredning, som har rykte för att ha världens bästa känsla i färg, mode och funktioner. Studera individuell stil i inredningslektioner efter att ha använt trappmodell. Funktionsprojekt som lägger stor vikt på funktionen och att vara kompatibel med standard för användning, selektiv lösning, olika jobb, showroom, kontor, bostäder etc. Benchmark för italiensk design, utarbetande av en pro presentation till kunderna. Metoden är för att skapa former och dess tillämpning på mönster.... [-]

Italien Florence
Öppen antagning
Engelska
Heltid
2 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Riaci

Kommunikation inom modebranschen kräver numera förmåga att planera och hantera integrerade kommunikationsstrategier, följa reklamkampanjer, att förhålla sig till massmedi ... [+]

Kommunikation inom modebranschen kräver numera förmåga att planera och hantera integrerade kommunikationsstrategier, följa reklamkampanjer, att förhålla sig till massmedia och modeagenter, arrangera modehändelser och shows, ta hand om PR. Och framför allt för att utveckla försäljningsplaner för nya produkter är designers och fashion branding nödvändiga.

Våra studenter börjar de grundläggande grundläggande färdigheterna för att hantera marknadsföring och mode kommunikation-planeringsväg effektivt. Förutom den kulturella kunskapen och de grundläggande teknikerna kommer de att förbättra rätt planeringsmetod, från marknaden, modeprodukterna och konsumentanalysen till presentation av marknadsförings- och kommunikationsplan med traditionella och innovativa nya medier. Då ska eleverna analysera mode som ett helt system av tecken och tendenser, föreslå personliga synpunkter och organisera teman i projekt med kritisk attityd för att vara redo för den verkliga arbetsvärlden.... [-]

Italien Florence
Öppen antagning
Engelska
Heltid
2 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Riaci

Praktisk studie på ledande italiensk mode 1 eller 2 månader kortvarig intensiv kurs. Du kommer att lära dig från design till verklig tillverkning. ... [+]

Praktisk studie på ledande italiensk mode 1 eller 2 månader kortvarig intensiv kurs. Du kommer att lära dig från design till verklig tillverkning.

Instruktörer:

Efter att ha fullgjort sin examen i Industrial & Communication Design har hon arbetat som konstdirektör och designkoordinator för många italienska företag, tillsammans med hennes passion för undervisning som specialiserad instruktör av Adobe Photoshop, Illustrator och Indesign. I vår Fashion Design-avdelning förser Prof. Veronica studenterna med italiensk stil och modsinne, som tar upp följande ämnen: Utveckling av modeller för modersamlingar, Forskning och utveckling av nya produkter i förhållande till specifika mål. I dessa kurser kan deltagaren lära sig alla aspekter av modedesignindustrin, inklusive stämningsbrädor, ritning och färgning av modeplattan, färgpalett, texturerutveckling, produktprofilblad etc.... [-]

Italien Florence
Öppen antagning
Engelska
Heltid
2 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Riaci

I produktdesign kursen lär eleverna italiensk kreativitet som producerar olika bra mönster, produktkoncept som medförs av tekniker och former, produktfunktioner, produktr ... [+]

I produktdesign kursen lär eleverna italiensk kreativitet som producerar olika bra mönster, produktkoncept som medförs av tekniker och former, produktfunktioner, produktreducering, produktanvändning och så vidare. Med ett specifikt tema och en redan existerande produkt analyserar eleverna funktioner, form och struktur. Och på grundval av sådan analys lär eleverna att praktiskt realisera, förbättra och / eller korrigera sina idéer. Beroende på varje studerandes behov (kunskapsnivå, personliga önskemål, klassperiod etc.) kan vi erbjuda studenterna erfarenheter av olika typer av italienska mönster från möbeldesign till annan produktdesign.

Avgifter och schema Undervisningsavgift + boende mm: Antal lektioner (1 lektion = 45 min): Poäng Checka in checka ut 2 veckor € 2600 22 lektioner / vecka med instruktörer + 22 Oberoende studie / vecka (utan instruktör) 3 ... [-]
Italien Florence
Öppen antagning
Engelska
Heltid
2 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Riaci

I väska Design studerar studenterna olika väskdesigner med italiensk smak, färger (nya kombinationer, ny dekoration), material (avantgarde-applikation, nya material), mön ... [+]

Italienska påsar är kända för sofistikerade mönster och högsta kvalitet, representerade av många toppmärken som GUCCI eller PRADA, för att nämna några. Speciellt i Florens är trångt av läderbutiker och huvudkontor i många världsklass varumärken, bland annat GUCCI och Salvatore Ferragamo.

Sådan berömmelse av italienska påsar med högsta kvalitet upprätthålls av påsar som gör hantverkare insisterande på hög nivåstekniker och kvalitetsmaterial.

I väska Design studerar studenterna olika väskdesigner med italiensk smak, färger (nya kombinationer, ny dekoration), material (avantgarde-applikation, nya material), mönster, funktioner, samt undersöker trenden och etableringen av originalitet. Studenterna kommer också att studera geometrisk design, realistisk design, projektdesign och design med dator. ... [-]

Italien Florence
Öppen antagning
Engelska
Heltid
2 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Accademia Riaci

7 maj (sön), 2017 - 20 maj (lör), 2017; 21 maj (sön), 2017 - juni 3 (lör), 2017;Jun. 4 (sön), 2017 - jun. 17 (lör), 2017;Jun. 18 (sön), 2017 - jul. 1 (lör), 201 ... [+]

7 maj (sön), 2017 - 20 maj (lör), 2017;

21 maj (sön), 2017 - juni 3 (lör), 2017;Jun. 4 (sön), 2017 - jun. 17 (lör), 2017;Jun. 18 (sön), 2017 - jul. 1 (lör), 2017;Jul. 2 (sön), 2017 - jul. 15 (lör), 2017;Jul. 16 (sön), 2017 - jul. 29 (lör), 2017;

Boende - Delad lägenhet (tvåbäddsrum / trebäddsrum), Daglig enmatsbiljett (* Fyra dagliga måltidsrabatter / vecka Två frukostkuponger Tre kaffebryggare / kuponger.). Orientering. Fulltidsinterpreter under lektionerna med instruktör.

Intensive lektioner: 22 lektioner / vecka med instruktörer + 22 Oberoende studie / vecka (utan instruktör) 1 lektion = 45 minuter Det ... [-]
Italien Florence
Öppen antagning
Engelska
Heltid
2 - 12 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska