Flight Academy - Accademia del Volo

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Flight Academy Cepu Flight Academy Cepu gör flygutbildning och Flight Training. Skolan ger en heltäckande grund i alla dem som vill förvandla sin passion för flygning i en handel, som garanterar den högsta nivån av professionalism och säkerhet tack vare en personal på kvalificerade instruktörer.

Våra kurser för att bli piloter Kurserna i akademi Flight Cepu hjälpa dig få licens ATPL (pilot), CPL (kommersiell pilot) och PPL (Private Pilot), utfärdat av ENAC, nödvändigt att göra karriär som pilot eller ens att odla en passion flygning som en privat pilot på sin fritid.

Mercado kräver drivrutiner Att vara vid spakarna på ett flygplan är inte bara en av de mest givande upplevelser man kan ha i livet, men också en spännande möjlighet att arbeta. Enligt färska studier, i själva verket är det uppskattas att under de närmaste två decennierna, på grund av flygtrafiken, företagen kommer att öka efterfrågan på kvalificerad flygning. Läs här senaste nytt om efterfrågan på piloter i världen.

Hur komma åt skolan För att komma åt skolan måste du göra en kontroll post, och undersöktes sedan med en coroner vid ett institut för rättsmedicin för flygvapnet.

Platser

Perugia

Address
Perugia, Umbria, Italien