Läs den officiella beskrivningen

Flight Academy Cepu Flight Academy Cepu gör flygutbildning och Flight Training. Skolan ger en heltäckande grund i alla dem som vill förvandla sin passion för flygning i en handel, som garanterar den högsta nivån av professionalism och säkerhet tack vare en personal på kvalificerade instruktörer.

Våra kurser för att bli piloter Kurserna i akademi Flight Cepu hjälpa dig få licens ATPL (pilot), CPL (kommersiell pilot) och PPL (Private Pilot), utfärdat av ENAC, nödvändigt att göra karriär som pilot eller ens att odla en passion flygning som en privat pilot på sin fritid.

Mercado kräver drivrutiner Att vara vid spakarna på ett flygplan är inte bara en av de mest givande upplevelser man kan ha i livet, men också en spännande möjlighet att arbeta. Enligt färska studier, i själva verket är det uppskattas att under de närmaste två decennierna, på grund av flygtrafiken, företagen kommer att öka efterfrågan på kvalificerad flygning. Läs här senaste nytt om efterfrågan på piloter i världen.

Hur komma åt skolan För att komma åt skolan måste du göra en kontroll post, och undersöktes sedan med en coroner vid ett institut för rättsmedicin för flygvapnet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
  • Italienska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Flight Academy - Accademia del Volo

Denna licens kan du starta din karriär från att vara en första officer till att bli kapten i flerpilots och flermotoriga flygplan på kommersiella flygningar. ... [+]

Denna licens kan du starta din karriär från att vara en första officer till att bli kapten i flerpilots och flermotoriga flygplan på kommersiella flygningar. De som redan har ett PPL (A), kommer att få ett godkännande av 50% av deras timmar flugit (upp till 40 timmar) efter ett flygtest med vår Head of Training.

VARAKTIGHET

Kursen varar 14 månader.

Behörighet Minimiålder: 18 år Skaffa en EU klass 1 Läkarintyg från en EASA-godkänd Aeromedical Centre i enlighet med del MED-FCL Engelska, Matematik och fysik inträdesprov vid ankomst Teoretisk del 750 timmars teoretisk markträning (inklusive förberedande 80-timmars kurs i matematik och fysik). 25 timmar tillägnad MCC kursen. Framsteg Tester och slutprov. Andra aktiviteter: guidade turer till flygplats institutioner, classwork, interaktiva filmer, audiovisuella presentationer, konsultationer bibliotek, datorlektioner, långa genomgångar och mer. Möjlighet att delta i en kurs i engelska. Praktiska delen 195 timmars praktisk flygutbildning.LOGI ... [-]
Italien Perugia
Kontakt Skolan
Heltid
14 - 14 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Flight Academy - Accademia del Volo

Ett ATPL (H) licens tillåter dig att agera som kapten eller Co-Pilot av en helikopter som används för kommersiella flygningar. ... [+]

Ett ATPL (H) licens tillåter dig att agera som kapten eller Co-Pilot av en helikopter som används för kommersiella flygningar.

VARAKTIGHET

680 timmar totalt.

Behörighet Minimiålder för att erhålla en teoretisk licens: 16 år; 18 år för tillträde till praktiska flygprov Skaffa en EU klass 1 Läkarintyg från en EASA-godkänd Aeromedical Centre i enlighet med del MED-FCL Entry undersökning vid ankomsten i matematik, fysik Goda kunskaper i det engelska språket Teoretisk del 500 timmars teoretisk markträning. Andra aktiviteter: guidade turer till flygplats institutioner, classwork, interaktiva filmer, audiovisuella presentationer, konsultationer bibliotek, datorlektioner, långa genomgångar och mer. Möjlighet att delta i en kurs i engelska. Praktiska delen 180 timmars praktisk flygutbildning.LOGI ... [-]
Italien Perugia
Oktober 2019
Heltid
680 - 680 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Flight Academy - Accademia del Volo

Denna licens tillåter dig att flyga som en befälhavare för enkel- eller flermotoriga flygplan, för icke-kommersiella flygningar. ... [+]

Denna licens tillåter dig att flyga som en befälhavare för enkel- eller flermotoriga flygplan, för icke-kommersiella flygningar.

VARAKTIGHET:

7 veckor

Behörighet: Minimiålder: 17 år Skaffa en EU klass 1 eller 2 Läkarintyg från en EASA-godkänd Aeromedical Centre i enlighet med del MED-FCL Teoretisk del: 100 timmars teoretisk markträning. Praktisk del: 45 timmars praktisk flygutbildning.

Alla våra kadetter kommer att ges de utbildningsmaterial och uniformer nödvändiga.

[-]
Italien Perugia
Kontakt Skolan
Heltid
145 - 145 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Flight Academy - Accademia del Volo

Denna licens tillåter dig att flyga som en pilot-in-kommandot i en helikopter för icke-kommersiella flygningar. ... [+]

Denna licens tillåter dig att flyga som en pilot-in-kommandot i en helikopter för icke-kommersiella flygningar.

VARAKTIGHET:

150 timmar totalt.

Behörighet: Minimiålder: 16 år Skaffa en EU klass 1 eller 2 Läkarintyg från en EASA-godkänd Aeromedical Centre i enlighet med del MED-FCL Teoretisk del: 100 timmars teoretisk markträning. Praktisk del: 50 timmars praktisk flygutbildning.

Alla våra kadetter kommer att ges de utbildningsmaterial och uniformer nödvändiga.

[-]
Italien Perugia
Oktober 2019
Heltid
150 - 150 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska