Läs den officiella beskrivningen

Berlitzs språkskolans fascinerande berättelse börjar 1878 i staten Rhode Island från en innovativ och revolutionerande idé om grundaren Maximilian D. Berlitz . På bara tio år expanderar den till Europa och kommer också till, den första etappen av den efterföljande utvecklingen på italienska territoriet. Bland hans mest prestigefyllda lärare kommer vi ihåg den stora författaren James Joyce , som lärde sig rätt i Trieste-kontoret. bland hans studenter kommer vi ihåg den stora författaren.

Global expansion

Den första halvan av 50-talet såg öppningen av många kontor över hela världen och under årtiondena på 60-talet började Berlitz-språkskolan också lära sig i Asien, där det får mer än ett hundra skolor! Bland hans mest prestigefyllda lärare kommer vi ihåg den stora författaren James Joyce, tilldelad den italienska grenen i Trieste.

Total Immersion®

Med sin unika metod vann Total Immersion® "E" -priset år 1964, upptaget av president Kennedy för att uppmuntra export av tjänster. Det är förstaspråkskolan att vinna det.

Innovativa metoder för språkundervisning

  • 1970 genomförde Berlitz användningen av multimedia, såsom ljudband, för att underlätta och göra språkinlärning effektivare.
  • År 1996 ingår barn i Berlitz-studieprogrammen. En särskild metod, integrerad med kreativa aktiviteter som sång, teckning och lek, är utvecklad för att underlätta lärandet av barn.
  • Under 2004 skapades online kurser med ökande spridning av internet och webbresurser.
Programmen undervisas på:
  • Italienska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Berlitz Roma

Expressprogrammet är en intensiv individuell kurs som låter dig lära eller förbättra ett språk på bara tre veckor. Du kommer alltid att ha garanti för Berlitz®-metoden, k ... [+]

Expressprogrammet är en intensiv individuell kurs som låter dig lära eller förbättra ett språk på bara tre veckor. Du kommer alltid att ha garanti för Berlitz®-metoden, kvalificerade modersmålslärare och en högkvalitativ service.

Lektioner planeras enligt din tillgänglighet: ett intensivt tillvägagångssätt underlättar lärandet och maximerar resultat.

FördelarnaSnabb och effektiv språkinlärning med Berlitz®-metodenKvalificerade modersmålslärare till ditt förfogandeTillgänglig för alla språkliga nivåer och för alla språkMaximal programmeringsflexibilitetSlutförande av en Berlitz-nivå

En av de mest effektiva metoderna för att lära sig ett språk är den totala nedsänkning. Under lektionerna talar studenten i det nya språket minst 50% av tiden.... [-]

Italien rom
Oktober 2019
Italienska
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Berlitz Roma

Lär dig engelska, franska, tyska, spanska, italienska eller något annat språk i en trevlig miljö med andra deltagare och den berömda Berlitz-metoden. Kurser i små Berlitz ... [+]

Lär dig engelska, franska, tyska, spanska, italienska eller något annat språk i en trevlig miljö med andra deltagare och den berömda Berlitz-metoden. Kurser i små Berlitz-grupper kombinerar fördelarna med individuella och gruppkurser.

Semi-privata kurser består av 2-4 deltagare med samma språknivå och samma inlärningsmål. Antalet lektioner är proportionellt mot antalet deltagare och schemaläggningen av lektionerna är överens om i förväg.

Kursen är tillgänglig för alla språkliga nivåer.

FördelarnaSnabbt och effektivt lärande med Berlitz Metod garantiProfessionella och erfarna modersmålslärareFokus på konversation: grammatik lärs också indirektProgressiv berikning av ordförrådLåg kostnad... [-]
Italien rom
Oktober 2019
Italienska
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska