Berlitz Roma

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Berlitzs språkskolans fascinerande berättelse börjar 1878 i staten Rhode Island från en innovativ och revolutionerande idé om grundaren Maximilian D. Berlitz . På bara tio år expanderar den till Europa och kommer också till, den första etappen av den efterföljande utvecklingen på italienska territoriet. Bland hans mest prestigefyllda lärare kommer vi ihåg den stora författaren James Joyce , som lärde sig rätt i Trieste-kontoret. bland hans studenter kommer vi ihåg den stora författaren.

Global expansion

Den första halvan av 50-talet såg öppningen av många kontor över hela världen och under årtiondena på 60-talet började Berlitz-språkskolan också lära sig i Asien, där det får mer än ett hundra skolor! Bland hans mest prestigefyllda lärare kommer vi ihåg den stora författaren James Joyce, tilldelad den italienska grenen i Trieste.

Total Immersion®

Med sin unika metod vann Total Immersion® "E" -priset år 1964, upptaget av president Kennedy för att uppmuntra export av tjänster. Det är förstaspråkskolan att vinna det.

Innovativa metoder för språkundervisning

  • 1970 genomförde Berlitz användningen av multimedia, såsom ljudband, för att underlätta och göra språkinlärning effektivare.
  • År 1996 ingår barn i Berlitz-studieprogrammen. En särskild metod, integrerad med kreativa aktiviteter som sång, teckning och lek, är utvecklad för att underlätta lärandet av barn.
  • Under 2004 skapades online kurser med ökande spridning av internet och webbresurser.

Platser

rom

Address
Berlitz Roma Prati,
Via Fabio Massimo, 95

00192 rom, Lazio, Italien

rom

Address
Berlitz Roma Tuscolana,
Via Tuscolana, 713

00174 rom, Lazio, Italien

rom

Address
Berlitz Roma Eur,
Viale Pasteur, 77

00144 rom, Lazio, Italien